Skip to content

CALL US +91-9828300112

Mest populära handgjorda smycken

Avslöja elegansen: De dyraste smyckesmärkena i Indien
Introduktion
I riket av överflöd och lockelse står smyckens värld som ett bevis på hantverk, lyx och stil. Indien, ett land rikt på kulturarv och hantverksmässig finess, ståtar med några av de dyraste smyckesmärkena som har vunnit internationell uppmärksamhet. Låt oss gräva in i den lysande världen av dessa kända varumärken och utforska symbolen för sofistikering och glamour.

Riyo Gems: India's Jewel Extravaganza
Riyo Gems: A Pinnacle of Indian Craftsmanship
På toppen av det indiska smyckelandskapet regerar Riyo Gems, ett varumärke som inte bara har skapat sig en nisch utan också blivit en global sensation. Känd för sin utsökta design och sitt engagemang för kvalitet, står Riyo Gems som det bästa och mest populära smyckesmärket med ursprung från Indien.

Riyo Gems oöverträffade tjusning
Riyo Gems erbjuder ett brett utbud av smycken, från hisnande halsband till intrikat designade örhängen. Varje pjäs är en manifestation av märkets hängivenhet till precision och konstnärskap, vilket gör det till en favorit bland lyxkännare. När det kommer till de flesta ikoniska smycken sätter Riyo Gems ribban högt med sina distinkta skapelser.

Mest populära smyckesmärken i Indien: Beyond Riyo Gems
Rensa upp gobelängen av Indiens smycken royalty
Medan Riyo Gems står i centrum, är Indien hem för en uppsjö av andra prestigefyllda smyckesmärken som har lämnat ett outplånligt spår i branschen. Från traditionell design som återspeglar Indiens rika arv till avantgardistiska skapelser som tänjer på modernitetens gränser, dessa varumärken definierar tillsammans landskapet för de mest kända smyckesmärkena.

The Allure of Iconic Pieces: En glimt av tidlös elegans
När man fördjupar sig i världen av de flesta ikoniska smyckesmärken möter man mästerverk som överskrider tiden. Dessa varumärken har inte bara stått emot tidens tand utan har också satt trender som fortsätter att påverka det globala modet. Deras pjäser är inte bara tillbehör; de är uttalanden av oöverträffad elegans.

Den globala kärleken för indiska smycken
Indiens inflytande på internationellt mode
Under de senaste åren har indiska smycken överskridit geografiska gränser och fängslat hjärtan hos globala modeentusiaster. Lockelsen med intrikat designade guldsmycken, briljansen hos handgjorda smycken och rikedomen hos indiska ädelstenar har gjort dessa skapelser mycket eftertraktade på den internationella scenen.

Riyo Gems på den globala scenen
Som det mest populära smyckesmärket i USA har Riyo Gems framgångsrikt satt sin prägel på den globala kartan. Dess fusion av traditionellt indiskt hantverk med modern design har fått resonans hos en mångfaldig publik och etablerat det som ett varumärke som överskrider gränser.

Navigera i spektrumet: från prisvärt till lyx
Prisvärd lyx: Mest populära märken för prisvärda smycken
För dem som söker elegans utan att bryta banken, erbjuder Indien en myriad av populäraste prisvärda smyckesmärken. Dessa märken kombinerar prisvärdhet med stil, vilket säkerställer att alla kan njuta av skönheten i välgjorda smycken.

A Symphony of Craftsmanship: Mest populära lyxhalsband
I andra änden av spektrumet pryds Indiens lyxsmyckens scen med de mest populära lyxhalsbanden. Tillverkade med precision och prydda med ädelstenar, dessa halsband är en symbol för extravagans och sofistikering.

Utvecklingen av indiska smycken
Från traditionellt till samtida: populära designersmycken
Utvecklingen av indiska smycken exemplifieras av framväxten av de mest populära designersmyckena. Från traditionella gulddesigner till samtida tolkningar, indiska designers har omdefinierat landskapet och fått globalt erkännande för sina innovativa skapelser.

Handgjorda prakt: Mest populära handgjorda smycken
I en värld som drivs av massproduktion ligger tjusningen med de mest populära handgjorda smyckena i dess unika karaktär. Varje pjäs berättar en historia om skickliga hantverkare som lägger sitt hjärta i att skapa något verkligt exceptionellt.

En glimt av smycketrenderna
Hålla koll på mode: De mest populära märkena av modesmycken
I takt med att mode utvecklas, gör även preferenserna inom smycken. Indiens mest populära varumärken för modesmycken ligger i framkant av dessa trender, och erbjuder design som resonerar med det moderna modets dynamiska natur.

Tidlösa klassiker: Mest populära guldsmycken
Guld har varit en integrerad del av Indiens kulturella väv. Tjusningen med guld består, vilket gör det till ett av de mest populära valen av guldsmycken för dem som uppskattar tidlös elegans.

Slutsats
I den livfulla gobelängen av indiska smycken står Riyo Gems högt som symbolen för hantverk och lyx. Från traditionell design till samtida mästerverk, Indiens smyckesscen fortsätter att fängsla världen. När vi hyllar de mest välkända smyckesmärkena och deras ikoniska smycken, är det uppenbart att Indiens inflytande på den globala scenen är här för att stanna.

Elevating Your Style: Toppen av designerörhängen
Crafting Elegance: Mest populära designerörhängen
Inom öronsmyckenas rike har designerörhängen en speciell plats och ger en touch av sofistikering till varje ensemble. Indien har en uppsjö av de mest populära designerörhängen, där varje par berättar en unik historia om hantverk och designinnovation.

Fusion av tradition och modernitet
Indiska designers blandar sömlöst tradition med modern estetik och skapar örhängen som tilltalar en mångfaldig publik. Intrikata mönster inspirerade av traditionella motiv smälter samman med samtida former, vilket resulterar i örhängen som är både tidlösa och avantgardistiska.

Riyo Gems designade örhängenkollektion
Riyo Gems, fackelbäraren av indiska smyckesexpertis, presenterar ett fantastiskt utbud av designerörhängen. Från känsliga dubbar till kristallkronor, varje del är ett bevis på varumärkets engagemang för att tänja på designens gränser. Riyo Gems designerörhängen fångar utan ansträngning essensen av indiskt konstnärskap samtidigt som de tillgodoser den globala aptiten för unika och snygga accessoarer.

The Charisma of Neck Ornments: Mest populära designerhalsband
Defining Elegance: Mest populära designerhalsband
Halsband har varit en integrerad del av det indiska smyckesarvet, som symboliserar nåd och överflöd. Idag är landskapet utsmyckat med en myriad av populäraste designerhalsband som tillgodoser olika smaker, från traditionella till samtida.

Intrikata mönster som bländar
Designerhalsband från Indien hyllas för sin intrikata design och noggranna hantverk. Kända designers hämtar inspiration från den indiska kulturens rika gobeläng, och införlivar traditionella motiv och ädelstenar i sina skapelser. Resultatet är en kollektion av halsband som utstrålar elegans och står som ett bevis på designerns konstnärliga skicklighet.

Riyo Gems signaturhalsband
Bland de många designerhalsbanden sticker Riyo Gems ut med sin signaturkollektion. Varje halsband är ett mästerverk, noggrant utformat för att återspegla en perfekt harmoni mellan tradition och modernitet. Varumärkets engagemang för att använda de finaste materialen och ädelstenarna säkerställer att varje pjäs är ett tidlöst konstverk, värdigt att pryda halsen på kräsna individer.

Sålla genom den lyxiga gobelängen: Mest populära lyxsmycken
Opulence Redefined: Mest populära fina smycken
För dem som söker symbolen för lyx erbjuder Indiens mest populära varumärken för fina smycken en hisnande resa in i en värld av extravagans. Fina smycken kännetecknas av användningen av ädla metaller och ädelstenar, vilket visar upp höjden av hantverk och design.

Hantverk Beyond Compare
Hantverket av fina smycken är oöverträffat, med hantverkare som ägnar timmar åt att skapa smycken som överträffar bara tillbehör. Från intrikat designade ringar till bländande armband, fina smycken symboliserar sammansmältningen av konstnärligt uttryck och materialöverflöd.

Riyo Gems samling av fina smycken
Riyo Gems, synonymt med lyx och förfining, presenterar en fin smyckeskollektion som konkurrerar med de bästa i världen. Varje del är en manifestation av varumärkets engagemang för excellens, med sällsynta ädelstenar och utsökt design. Riyo Gems fina smycken är inte bara en accessoar; det är en investering i tidlös skönhet och oöverträffat hantverk.

En inblick i globala smyckespreferenser
Sartorial uttalanden: Mest populära smycken för män
I den ständigt föränderliga modevärlden har mäns smycken blivit ett kraftfullt sätt att uttrycka sig själv. Indiens mest populära varumärken för mäns smycken har anammat denna trend och erbjuder ett brett utbud av tillbehör som tillgodoser den moderna mannens önskan om stil och sofistikering.

Omdefinierar maskulin elegans
Herrsmycken i Indien går längre än traditionella smycken, med modern design som omdefinierar maskulin elegans. Från djärva manschettknappar till intrikat designade ringar, dessa tillbehör är ett bevis på den föränderliga definitionen av stil för den moderna indiska mannen.

Riyo Gems smyckeskollektion för män
Riyo Gems utökar sitt arv av excellens till mäns smycken, och presenterar en kollektion som sömlöst blandar tradition med samtida estetik. Märkets smycken för män är tillverkade med precision och uppmärksamhet på detaljer, och erbjuder en touch av lyx för den kräsna gentlemannen.

Silvers tidlösa lockelse: De mest populära silversmyckena
Smycka med elegans: Mest populära silverarmband och halsband
Silversmycken har en tidlös lockelse, uppskattad för sin mångsidighet och diskreta elegans. I Indien visar de mest populära silverarmbanden och halsbanden metallens inneboende skönhet, med design som sträcker sig från traditionella till moderna.

Silvers mångsidighet
Silvers formbarhet gör att hantverkare kan skapa intrikata mönster som är både känsliga och iögonfallande. Från utsmyckade silverhalsband som hyllar indiska traditioner till samtida silverarmband som ger en touch av modernitet, silversmycken är en duk för konstnärliga uttryck.

Riyo Gems Silvermästerverk
Riyo Gems utökar sin expertis till silversmyckenas rike och presenterar mästerverk som fångar essensen av metallens lockelse. Märkets silverarmband och halsband är inte bara accessoarer; de är uttryck för individuell stil, perfekta för dem som uppskattar silvers diskreta skönhet.

Gift of Elegance: Mest populära smyckespresenter för kvinnor
Tidlösa polletter: Mest populära smyckespresenter för kvinnor
Smycken har alltid varit en uppskattad gåva, som symboliserar kärlek, uppskattning och firande. Indiens mest populära smyckespresenter för kvinnor omfattar ett brett utbud av alternativ, från tidlösa klassiker till samtida smycken som resonerar med den moderna kvinnan.

Firar speciella ögonblick
Kvinnors smycken gåvor har en speciell plats i hjärtat av både givaren och mottagaren. Oavsett om det är ett par eleganta örhängen, ett läckert halsband eller en statement-ring, är dessa gåvor tidlösa tecken på tillgivenhet, som markerar viktiga ögonblick i livet.

Riyo Gems presentsamling
Riyo Gems sammanställer en speciell samling av smycken för kvinnor, varje smycke designad för att framkalla känslor och skapa bestående minnen. Från klassisk design som klarar tidens tand till moderna plagg som speglar de senaste trenderna, Riyo Gems säkerställer att varje present är en symbol för elegans och omtänksamhet.

Navigera i onlineriket: mest pålitliga smyckesbutiker online
Sömlös shopping: De mest pålitliga smyckesbutikerna online
I den digitala tidsåldern spelar smyckesbutiker online en avgörande roll för att ge konsumenter tillgång till ett stort utbud av design och samlingar. Indiens mest pålitliga smyckesbutiker online har förtjänat förtroende genom sitt engagemang för kvalitet, transparens och kundnöjdhet.

Lita på varje transaktion
Tillförlitlighet inom smyckessfären online är avgörande, och de mest pålitliga smyckesbutikerna online i Indien prioriterar kundernas förtroende. Dessa butiker erbjuder en sömlös shoppingupplevelse, vilket säkerställer att kunderna får äkta smycken av hög kvalitet vid varje köp.

Riyo Gems onlinenärvaro
Riyo Gems, i linje med sitt engagemang för excellens, utökar sin räckvidd genom en pålitlig onlineplattform. Varumärkets onlinebutik är ett bevis på transparens och kundnöjdhet, vilket ger en säker och bekväm väg för entusiaster att utforska och förvärva Riyo Gems utsökta skapelser.

Avslöja det unika: Mest unika smycken
A Symphony of Individuality: Mest unika smycken i världen
För dem som söker smycken som går utöver det konventionella, erbjuder Indiens mest unika smyckesdesigners smycken som är en symfoni av individualitet. Dessa skapelser tänjer på gränserna för traditionell design, vilket resulterar i smycken som verkligen är unika.

Firar konstnärlig innovation
De mest unika smyckena i Indien är en hyllning till konstnärlig innovation. Designers experimenterar med okonventionella material, former och koncept och skapar smycken som utmanar förutfattade meningar om vad smycken kan vara. Varje skapelse är ett bevis på de gränslösa möjligheterna med konstnärliga uttryck.

Riyo Gems unika skapelser
Riyo Gems, känd för sitt innovativa förhållningssätt till design, presenterar en samling av mest unika smycken som fängslar fantasin. Från avantgardistiska örhängen till statement-halsband, varje smycke är ett konstverk som återspeglar Riyo Gems engagemang för att tänja på gränserna för konventionell smyckesdesign.

En glimt av tidlöst erkännande: Mest välkända smyckesmärken
Icons of Elegance: Mest välkända smyckesmärken
I smyckens globala landskap har vissa märken uppnått ikonisk status, deras namn är synonymt med elegans och hantverk. Indiens mest välkända smyckesmärken har lämnat ett outplånligt märke och fått erkännande för sina bidrag till utsmyckningsvärlden.

Legacy of Excellence
Arvet från de flesta välkända smyckesmärken i Indien bygger på en grund av excellens. Dessa varumärken har konsekvent levererat mästerverk som överskrider flyktiga trender och blivit tidlösa symboler för lyx och förfining.

Riyo Gems: En juvel bland ikoner
Riyo Gems står stolt bland de mest välkända smyckesmärkena i Indien, en juvel som lyser starkt i konstellationen av elegans. Med ett arv genomsyrat av hantverk och ett engagemang för att tänja på designens gränser, fortsätter Riyo Gems att få erkännande som ett varumärke som definierar toppen av indiska smycken.

The Global Quest for Uniqueness: Mest populära smyckesmärken i USA
Crossing Borders: Mest populära smyckesmärken i USA
Eftersom tjusningen med indiska smycken överskrider gränserna, har vissa märken fått framträdande plats på internationella marknader. I USA reflekterar efterfrågan på Indiens mest populära smyckesvarumärken en global uppskattning för hantverk, design och den unika kulturella berättelsen som är inbäddad i varje smycke.

Kulturell fusion på den globala scenen
Populariteten för indiska smyckemärken i USA betyder en kulturell sammansmältning som resonerar med en mångfaldig publik. Från traditionell design som hyllar Indiens rika arv till samtida skapelser som är i linje med modern estetik, dessa märken erbjuder en mångsidig gobeläng av valmöjligheter för smyckentusiaster.

Riyo Gems: A Sounding Presence i USA
Riyo Gems, med sin globala attraktion, står som det mest populära smyckesmärket i USA. Varumärkets förmåga att sömlöst blanda traditionellt indiskt hantverk med modern design har slagit igenom hos amerikanska konsumenter, och etablerat Riyo Gems som en symbol för elegans och sofistikering på den amerikanska smyckesmarknaden.

Skapa minnen: De mest populära smyckena
Tidlösa skatter: Mest populära smycken
Utöver varumärken och trender har vissa mest populära smycken uppnått ikonisk status och blivit omhuldade skatter som gått i arv genom generationer. Dessa stycken förkroppsligar essensen av hantverk och har sentimentalt värde som överskrider tiden.

Ikoniska ringar, tidlös elegans
Lockelsen med de mest populära ringarna ligger i deras förmåga att symbolisera kärlek, engagemang och milstolpar. Oavsett om de är prydda med diamanter, ädelstenar eller intrikata mönster, blir dessa ringar tidlösa symboler för bestående tillgivenhet.

Riyo Gems signaturstycken
Riyo Gems samling av de mest populära smyckena inkluderar signaturringar som fångar märkets essens. Varje smycke är en manifestation av Riyo Gems engagemang för att skapa smycken som går utöver prydnad, att bli en del av bärarens berättelse och skapa minnen som varar livet ut.

Slutsats
I den förtrollande sfären av indiska smycken står Riyo Gems som en ledstjärna för excellens, som representerar symbolen för hantverk, elegans och innovation. Från designerörhängen som omdefinierar sofistikering till unika skapelser som tänjer på gränserna för konventionell design, Riyo Gems fortsätter att lysa som Indiens bästa och mest populära smyckesmärke.

När vi navigerar i gobelängen av Indiens smyckelandskap är det tydligt att arvet från hantverk och tjusningen av utsökt design kommer att fortsätta att fängsla global publik. Riyo Gems, med sitt orubbliga engagemang för excellens, ligger fortfarande i spetsen för denna fängslande resa.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Есть вопросы?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
Please read the following carefully In using the www.riyogems.com (and any aliased domain names) shopping service, of Riyo Gems you (The User) are deemed to have accepted the terms and conditions listed below. All products/services and information displayed on riyogems.com Shopping constitute an “invitation to offer”. Your order for purchase constitutes your “offer” which shall be subject to the terms and conditions as listed below. www.riyogems.com reserves the right to accept or reject your offer. General riyogems.com may change or withdraw any part of www.riyogems.com at any time without notice. riyogems.com may also terminate this Agreement and immediately remove, cancel or suspend access to and use of www.riyogems.com upon breach of any part of these Terms whatsoever. a) These Terms constitute the full agreement between you and Riyo Gems and may only be amended in writing. b) By purchasing, you agree that all details you provide to www.riyogems.com for the purpose of ordering or purchasing goods or services are correct, that the credit card you are using is your own and that there are sufficient funds to cover the cost of the goods or services ordered. c) Due to the nature of the internet there may be interruptions to services or website availability due to repairs, maintenance, or the introduction of new services. We will naturally try to minimize these instances and strive to avoid any “down time”. In the result of any waiver in respect to our terms we reserve the right to hold all terms relevant in the future. Once your order has been placed and completed online you will be sent an automated e-mail confirmation of your order. This e-mail is generated by the website an does not mean that we can definitely meet your order. It simply confirms that your order and all relevant details were received and are progressing through our system. All purchases are Covered under 30 Days Return and Refund policy. riyogems.commay cancel any order and not supply products if it is reasonable to do so and may change or discontinue the availability of products at any time without notice. If an Order is cancelled, any payment made for the Products will be refunded in full. This does not affect your Statutory Rights. Our Rights All content & images displayed on www.riyogems.com are the property of Riyo Gems or their respective owners. The design of all Jewellery is copyrighted. Under no circumstances may you re-use any of the information on this site for your own personal gain, and no copying of the designs is allowed. Please respect the designer’s time in creating these items. Anyone using or purchasing from www.riyogems.com is deemed to have read and understood the above Terms and Conditions. We reserve the right to amend these terms & conditions in compliance with current Indian law. These terms do not affect your statutory rights. What you see is what you get www.riyogems.com has made every effort to display the Jewelry as accurately as possible. Most products have been described with Details and accurate color options. However, we are aware that colors and images vary slightly according to the monitor they are viewed on. So actual and original product color look slightly different. This is unavoidable, but we are sure that all customers will be delighted with their items upon receipt. Customize work for Jewelry designer and wholesaler & Retailer:- Riyo Gems also offer customize work. As we can manufacture products for your company and you can sell in your name. As we have a good workman force and equipment for special handmade work and casting. You can send your design to us for quotation. And we keep your design fully confidential solely to be produce for you. Payment security:- Payment is secured as it is Proceed via PayPal Our Website is Also have SSL on it. When you place your order our secure server software encrypts all your personal information – including card number, name and address. This encryption process takes all the characters you enter and converts them into bits of code, which can then be safely transmitted over the internet. At no time are your details held in clear text on any website. And no-one sees your credit card number – not even Riyo Gems. SHIPPING Postage and insurance:- Economy postage is always free but if you want Express Delivery please contact us as additional Charges may apply for it. Postage and packing is automatically added at the ordering stage. We can also send goods by UPS or Fedex or as desired by you or which service is available in your country. If the actual charges are more we could ask you to send some more payment for postage. Generally The product of Riyo Gems is delivered through International India Post or SPEED POST (a unit of India Government) also Via DHL Global Mail and USPS for USA. Shipping and Handling we ship jewelry all over the world. When it comes to shipping, bear in mind… all charges are of India postal speed post. If you need any other private service mentions it advances it require extra payment to be done. Shipping charges are flat 6.99 USD to Ship any where in the World. Some items on our website store are make to order so it will take 2 week time to manufacture it and ship to you. Handling Time is 2 Working Days. Shipping Take 2 to 3 week to reach to you. Shipping:- However, we would bring your attention to the fact that most of Jewelry items are handmade to order. Some of the items you see advertised on this site are in stock at the time of your order. Please respect Riyo Gems hard work and time spent in creating these items per each individual’s requirements. (I.e. we ask that you make every effort possible to ensure that you are purchasing an item that you have every intention of keeping.) Some items are held in stock or to be manufacture accordingly and will be dispatched to you within few days or accepted duration by customer from receiving your order. Stamping:- All Silver items comes with “925” Stamp on it. Rhodium or polishing:- if you need any special kind of polishing or rhodium please mention it at the time of order. Packaging:- If you need any special kind of packaging please give the instruction at the time of order. Otherwise standard packing will be done. PRICING Pricing & Payment All orders must be paid for in full before any goods will be shipped. All products are subject to availability and remain the property of www.riyogems.com until paid for in full. www.riyogems.com may on occasion require a credit checks for orders of a substantial nature or where insufficient details have been provided. This may result in your order being delayed until the checks can be done. Paying for your Jewelry Riyo Gems Accpet all payment via PayPal and all Credit or Debit card will also be process via the paypal. If you want Bank transfer Method please message us. E-mail invoicing:- If you need to pay for your customized order or repeat order. You can do it. You just select the products and sent the model number to us by e-mail. And we will e-mail you the invoice. With this you directly pay Retail Pricing:- a) All payments are taken in USD $ only b) Customers are responsible for Import Duty/Tax in their respective countries where applicable. For more details on this please contact your local customs authority. For Wholesaler & Shopkeeper:- a) If you are a wholesaler or a shop holder of Jewelry. And you wish to buy in big quantity. Then you are entitled to get some discount. For this you just pick your order and e-mail us and we can work upon what best price we can offer to you. Customer care Riyo Gems leaves no stone unturned to offer customers a pleasant jewelry experience. We are focused at ensuring customer delight; amply reflected in our customer-oriented policies. Silver Jewelry Our Silver jewelry is made of 925 pure sterling silver Jewelry studded with real semi precious stones. Complaints If you have any complaints about our service, please email us at riyogems@gmail.com we endeavour to respond to all complaints within seven working days. We will attempt to resolve all complaints within 28 days of the date your complaint is received. At all stages during the complaints process we will advise you, via email, of the steps we are taking to resolve the matter. Customer Comments Users of this website may post reviews, comments, and general content via our community forums and galleries as long as the content is not illegal, obscene, abusive, threatening, defamatory, invasive of privacy, infringing of intellectual property rights, or otherwise injurious to third parties or contain software viruses, political campaigning, commercial solicitation, chain letters, mass mailings, or any form of “spam.” You may not use a false e-mail address, impersonate any person or entity, or otherwise mislead as to the origin of any content. Please note that any unpermitted content may be subject to review by www.riyogems.com and consequently may be deleted and action taken against the offender. Please also note that the community pages of www.riyogems.com, consisting of our forums and user galleries, are largely un-moderated. The comments and pictures posted there do not represent the views or beliefs of www.riyogems.com, staff or subsidiaries. All content is the responsibility of the individual poster. Faulty products / damaged items: In the highly unlikely event that an item sent to you is found to be faulty, you may send it back to us for a replacement… Overseas, items should only be sent back using your country’s national postal service or agreed as per our instructions we recommend using an insured delivery method; however we will not accept extra charges for Fed-Ex or other overnight courier services. If your product is damaged in transit, please contact us immediately on 0091-9828300112 or riyogems@gmail.com and return the product to us at : Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018 We will replace the item free of charge. Lost Goods If you have not received your goods within 28 days of placing an order, please contact us immediately on 0091-9828300112 and riyogems@gmail.com Customer Service Just e-mail us on Riyogems@gmail.com or you can call us on (international +91-9828300112) Between 11am and 7.00 pm weekdays (calls charged at standard national rate),or write to: Customer Service Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018. Visit our Manufacturing at Jaipur:- If you are visiting India and planning to visit the (Pink city) Jaipur, Rajasthan. You are invited to visit our showroom with lots of innovative Gemstone Jewelry. We are very happy if you tell us in advance your schedule and product of interest . so that we can fix up a appointment and arrange accordingly. Our Manufacturing Factory address is: – RIYO GEMS 50, Mahaveer Nagar, Tonk Road, Near Sanghi Farm, Jaipur 302018 Rajasthan India Ph 0091-9828300112 Timing :- open :- weekdays :- 10.30 am to 7.30 pm Sunday:- on Appointment Membership:- Member of Gem and Jewelry Export Promotion Council of India since 1996 Import Export Code Holder Issued by Government of India
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items