• +0091-9828300112
  • HELA VECKA FRÅN 10:00 TILL 19:00

Om Riyo Gems

Med decennier i branschen för Riyo Gems Jewelry har en stark, omhuldad global ställning inom tillverkning och export. Baserad i den rosa staden Indien når vår skatt till smyckensproffs i över 26 länder, inklusive Storbritannien, USA, Frankrike, Tyskland, Sverige, Danmark, Australien, Kanada, Nya Zeeland, Italien, Portugal och många fler. Med en helt försäkrad leveransprocess är Riyo Gems snabba logistikrörelse problemfri! När våra kunder tror på oss matchar vi deras förväntningar med våra kärnvärden. Som vi betonade tidigare är ditt förtroende vår stolthet, prioritet och yrke.

SILVERSMYCKE KOLLEKTION

Tillverkare av anpassade smycken Indien, Jaipur

Riyo Gems är en tillverkare av anpassade smycken baserad i Jaipur, Indien. De är specialiserade på att skapa unika, högkvalitativa smycken med värdefulla och halvädelstenar. De erbjuder ett brett utbud av smycken, inklusive ringar, örhängen, hängen, armband och mer. Tillverkning av skräddarsydda smycken kan göras av en enda juvelerare som arbetar ensam, eller av ett team av juvelerare som arbetar i en verkstad eller studio. Processen kan involvera en mängd olika tekniker, inklusive gjutning, lödning, polering och sättning av stenar.

Grossistförsäljning av silversmycken Jaipur, Indien

Riyo Gems är en grossisttillverkare och leverantör av silversmycken baserad i Jaipur, Indien. De erbjuder ett brett utbud av silversmycken, inklusive ringar, örhängen, hängen, armband och mer. De är specialiserade på traditionell och modern design och använder högkvalitativt silver och andra värdefulla material. De har ett brett utbud av produkter för kunderna att välja mellan, och kan även producera skräddarsydda mönster för kunder. De är också populära för sina smycken i 925 sterling silver. De har också ett gott rykte för att tillhandahålla produkter av god kvalitet och snabb leverans. De exporterar också sina produkter till andra länder.

Tillverkare av silversmycken i Indien, Jaipur

Silver är ett populärt material för smyckestillverkning på grund av dess hållbarhet, överkomliga priser och mångsidighet. Tillverkningsprocessen för silversmycken innefattar flera steg, inklusive design, prototypframställning, gjutning, efterbehandling och kvalitetskontroll. Design: - Det första steget i tillverkningsprocessen för silversmycken är designfasen. Detta innebär att skapa ett koncept eller idé för ett silversmycke och förvandla det till en detaljerad design. Detta kan göras av interna designers eller genom att samarbeta med en designfirma. Prototyping: När designen är klar skapas en prototyp av silversmycken. Detta kan göras med en mängd olika metoder, som att handsnidera en modell av vax eller använda 3D-utskriftsteknik. Gjutning: Nästa steg är att gjuta silversmycken. Detta görs vanligtvis med den förlorade vaxgjutningsmetoden, där en form skapas från prototypen och sedan används för att gjuta silver. Efterbehandling: Efter att silversmyckena har gjutits går det igenom en efterbehandlingsprocess för att lägga till ytterligare detaljer och för att polera och förfina smycket. Detta kan inkludera att lägga till ädelstenar, gravera eller applicera en patina. Kvalitetskontroll: Innan Silversmyckena skickas till kunden genomgår det noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att det uppfyller de erforderliga standarderna och specifikationerna. Sammantaget är tillverkningsprocessen för silversmycken komplex och involverar en hög nivå av skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Det är en kombination av konst och vetenskap, med hantverkare och tekniker som arbetar tillsammans för att skapa vackra och hållbara silversmycken.

Tillverkare av ädelstenssmycken i Indien, Jaipur

Riyo Gems är en framstående tillverkare av ädelstenssmycken baserad i Jaipur, Indien. Riyo Gems är specialiserat på att tillverka utsökta smycken och har etablerat sig som ett välrenommerat namn i branschen. De erbjuder ett brett utbud av ädelstenssmycken, som visar upp sin expertis i att skapa fantastiska mönster
Riyo Gems är stolta över sina skickliga hantverkare och hantverkare som besitter djup kunskap och expertis inom konsten att tillverka smycken. Deras team kombinerar traditionella hantverkstekniker med modern design för att skapa smycken som är både tidlösa och eleganta.
Riyo Gems vänder sig till ett brett utbud av kunder och erbjuder ett varierat urval av ädelstenssmycken inklusive ringar, örhängen, hängen, armband och Mer. De förstår betydelsen av personliga smycken och erbjuder även anpassade smyckenstillverkningstjänster, så att kunderna kan skapa unika smycken som återspeglar deras unika stil och preferenser.

BACK TO TOP

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings