Skip to content

CALL US +91-9828300112

Tillverkare av smycken i Indien

Embracing Elegance: The Enchanting World of Costume Jewelry
Avtäckande konstnärskap: Design och designers av kostymsmycken
I utsmyckningens rike framstår kostymsmycken som en levande och uttrycksfull konstform. Från intrikat tillverkade örhängen till statement-halsband, design av kostymsmycken är i centrum för att definiera modern stil. Låt oss utforska tjusningen med denna unika form av personligt uttryck.

Visionärerna bakom design av smycken
Smyckesdesigners spelar en avgörande roll för att forma trender och tänja på gränserna för kreativitet. Med ett skarpt öga för estetik och en passion för innovation förvandlar dessa visionärer råvaror till bärbara konstverk. Från Indien till Irland, den globala scenen firar mångfalden av designinfluenser inom området för kostymsmycken.

Riyo Gems: Ett namn synonymt med kostymsmycken excellence
Medan han utforskar landskapet av kostymsmycken, framstår Riyo Gems som en nyckelspelare i att leverera utsökt design som fängslar hjärtan globalt. Riyo Gems är känt för sitt engagemang för kvalitet och är stolta över att vara en föregångare bland smyckestillverkare i Indien. Märkets kollektioner, från örhängen till halsband, speglar en harmonisk blandning av tradition och modern design.

Hantverket av kostymsmycken: örhängen, halsband och mer
Utsmyckad elegans: Örhängen för kostymsmycken
Örhängen för kostymsmycken är mer än bara accessoarer; de är uttalanden om individualitet. Dessa örhängen är tillverkade med precision och sträcker sig från subtila nitar till djärva, uppseendeväckande design. Mångfalden i stilar gör att bärare kan uttrycka sina personligheter med varje utsmyckning.

Halsband som befaller uppmärksamhet
I en värld av kostymsmycken utmärker sig halsband som mångsidiga smycken som kan förvandla vilken outfit som helst. Från läckra kedjor till utarbetade statement-halsband, hantverket i dessa smycken återspeglar designers engagemang för att erbjuda ett brett spektrum av valmöjligheter för modeentusiaster.

Uppsättningar som berättar en historia
Uppsättningar av kostymsmycken går längre än bara koordination; de berättar en historia om sammanhållen design och genomtänkt kuration. Riyo Gems, som ett ledande namn i branschen, presenterar set som sömlöst integrerar örhängen, halsband och armband, och erbjuder en komplett ensemble för dem som uppskattar utvald elegans.

Få tillgång till en värld av kostymsmycken: Online and Beyond
Bekvämligheten med onlineshopping
I den digitala tidsåldern öppnar tillgång till kostymsmycken online en inkörsport till en myriad av val. Riyo Gems ser till att entusiaster kan utforska och förvärva sina favoritpjäser med lätthet genom en användarvänlig onlineplattform. Varumärkets engagemang för transparens sträcker sig till online shoppingupplevelsen och ger kunderna detaljerad information om varje utsökt skapelse.

Utforska lokala marknader: Kostymsmycken nära mig
För dem som föredrar en praktisk shoppingupplevelse, kan jakten på kostymsmycken nära mig leda till att upptäcka gömda pärlor på lokala marknader. Riyo Gems, med sin globala närvaro, förstår vikten av att nå kunder på olika platser, för att säkerställa att tjusningen med kostymsmycken är tillgänglig för alla.

The Allure of Costume Jewelry Sets: UK, USA och Beyond
Global Appeal: Costume Jewelry Sets UK
Storbritannien, känt för sin eklektiska modescen, omfamnar charmen med smyckesset i Storbritannien. Riyo Gems kollektioner tillgodoser de kräsna smakerna hos brittiska modeentusiaster, och erbjuder set som sömlöst smälter samman med de dynamiska trenderna i regionen.

Captivating the American Spirit: Costume Jewelry Sets USA
I USA, där mode är en återspegling av olika kulturer och individuella uttryck, hittar smyckesset USA en välkomnande publik. Riyo Gems, som märket för kostymsmycken som har resonans globalt, säkerställer att dess uppsättningar fångar essensen av amerikansk stil samtidigt som varumärkets engagemang för kvalitet och design bibehålls.

Navigera i affärslandskapet: tillverkare och leverantörer av kostymsmycken
Hantverksexcellens: Tillverkare av kostymsmycken i Indien
Indien, med sitt rika arv av hantverk, är stolta över att vara hem för tillverkare av smycken med globalt rykte. Riyo Gems står högt bland dessa, och levererar konsekvent verk som visar upp den konstnärliga finess hos indiska hantverkare samtidigt som de uppfyller internationella kvalitetsstandarder.

Global närvaro: Leverantörer av kostymsmycken
Som ett varumärke med en global närvaro agerar Riyo Gems som en av de viktigaste leverantörerna av smycken, och säkerställer att återförsäljare över hela världen har tillgång till ett brett utbud av design. Varumärkets engagemang för snabb leverans och jämn kvalitet befäster sin position som en pålitlig partner i den dynamiska världen av kostymsmycken.

Utforska mångfald: Material och stilar för kostymsmycken
Från Kina till Irland: Ett spektrum av material
Mångfalden i material för kostymsmycken sträcker sig från traditionellt till avantgarde. Oavsett om de är inspirerade av Kinas kulturella rikedom eller Irlands samtida elegans, reflekterar smyckesmaterial en blandning av influenser som gör varje smycke unik.

Ringar grossist: A Touch of Glamour
Grossistmarknaderna för smyckesringar erbjuder en skattkammare av alternativ för både återförsäljare och entusiaster. Riyo Gems säkerställer att dess grossisterbjudanden fångar de senaste trenderna och ger återförsäljare kollektioner som resonerar med deras kunders preferenser.

Intricacies of making: kostymsmycken
Konsten att tillverka smycken involverar intrikata processer som ger design till liv. Från konceptualisering till den slutliga skapandet säkerställer Riyo Gems engagemang för excellens att varje smycke genomgår noggrant hantverk, vilket resulterar i smycken som inte bara är en accessoar utan ett mästerverk.

Beyond Borders: Kostymsmycken över hela världen
Distributörer och butiker: Smyckesföretag
Det globala inflytandet från smyckesföretag sträcker sig från distributörer till butiker. Riyo Gems, med sina strategiska partnerskap, säkerställer att dess skapelser finns tillgängliga i butiker över hela världen, vilket fångar uppmärksamheten hos både modeentusiaster och samlare.

USA:s inflytande: Distributörer av kostymsmycken
I USA, där modetrender har en betydande inverkan globalt, spelar distributörer av kostymsmycken en avgörande roll för att föra ut den senaste designen till återförsäljare. Riyo Gems, med fingret på pulsen av globalt mode, samarbetar med distributörer för att säkerställa att dess kollektioner ligger i framkant av trenderna.

Överbryggande kontinenter: Kostymsmycken från Kina
Kina, med sin rika historia av hantverk, bidrar avsevärt till det globala landskapet av kostymsmycken från Kina. Riyo Gems, som ett varumärke som hyllar mångfald, erkänner inflytandet av kinesisk designestetik och införlivar dem i sina globala erbjudanden.

En glimt av framtiden: Trender för kostymsmycken
Materialets roll: Partihandel med kostymsmycken nära mig
För dem som letar efter de senaste trenderna, att utforska grossistförsäljning av kostymsmycken nära mig ger insikter i modeentusiasters föränderliga preferenser. Riyo Gems, som en trendsättare i branschen, säkerställer att dess grossisterbjudanden återspeglar det dynamiska samspelet mellan material och stilar.

Onlineplattformar: Webbplatser för kostymsmycken
Den digitala sfären fungerar som en smältdegel av trender och stilar, vilket gör smyckeswebbplatser till värdefulla resurser för modeentusiaster. Riyo Gems onlinenärvaro går utöver shopping; det blir en plattform där entusiaster kan utforska trender, få insikter och fördjupa sig i den fängslande världen av kostymsmycken.

Ett nav av trender: Partihandel med kostymsmycken NYC
New York City, ett modecentrum känt för att sätta trender, är en samlingspunkt för grossistmarknaderna för kostymsmycken i NYC. Riyo Gems ser till att dess samlingar tillgodoser de kräsna smakerna hos stadens modeinriktade kundkrets, och erbjuder design som passar in i den dynamiska andan i NYC.

Finalen: Grossistförsäljning av kostymsmycken, Riyo Gems och Beyond
A Global Beacon: Costume Jewelry Wholesale Kina
Kinas inflytande på globalt mode är obestridligt, och världen av kostymsmycken i grossistledet Kina är ett bevis på denna inverkan. Riyo Gems, med sitt engagemang för att fira mångfald, säkerställer att dess erbjudanden i Kina återspeglar varumärkets etos av hantverk, kvalitet och innovation.

Riyo Gems: Crafting Dreams in Costume Jewelry
Sammanfattningsvis är världen av kostymsmycken en gobeläng av kreativitet, hantverk och globalt inflytande. Riyo Gems, med sitt orubbliga engagemang för excellens, står som en ledstjärna för innovation och design. Från örhängen till halsband, set till ringar, Riyo Gems fångar essensen av kostymsmycken, och säkerställer att varje smycke inte bara är en accessoar utan en manifestation av individuell stil och elegans.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Есть вопросы?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
Please read the following carefully In using the www.riyogems.com (and any aliased domain names) shopping service, of Riyo Gems you (The User) are deemed to have accepted the terms and conditions listed below. All products/services and information displayed on riyogems.com Shopping constitute an “invitation to offer”. Your order for purchase constitutes your “offer” which shall be subject to the terms and conditions as listed below. www.riyogems.com reserves the right to accept or reject your offer. General riyogems.com may change or withdraw any part of www.riyogems.com at any time without notice. riyogems.com may also terminate this Agreement and immediately remove, cancel or suspend access to and use of www.riyogems.com upon breach of any part of these Terms whatsoever. a) These Terms constitute the full agreement between you and Riyo Gems and may only be amended in writing. b) By purchasing, you agree that all details you provide to www.riyogems.com for the purpose of ordering or purchasing goods or services are correct, that the credit card you are using is your own and that there are sufficient funds to cover the cost of the goods or services ordered. c) Due to the nature of the internet there may be interruptions to services or website availability due to repairs, maintenance, or the introduction of new services. We will naturally try to minimize these instances and strive to avoid any “down time”. In the result of any waiver in respect to our terms we reserve the right to hold all terms relevant in the future. Once your order has been placed and completed online you will be sent an automated e-mail confirmation of your order. This e-mail is generated by the website an does not mean that we can definitely meet your order. It simply confirms that your order and all relevant details were received and are progressing through our system. All purchases are Covered under 30 Days Return and Refund policy. riyogems.commay cancel any order and not supply products if it is reasonable to do so and may change or discontinue the availability of products at any time without notice. If an Order is cancelled, any payment made for the Products will be refunded in full. This does not affect your Statutory Rights. Our Rights All content & images displayed on www.riyogems.com are the property of Riyo Gems or their respective owners. The design of all Jewellery is copyrighted. Under no circumstances may you re-use any of the information on this site for your own personal gain, and no copying of the designs is allowed. Please respect the designer’s time in creating these items. Anyone using or purchasing from www.riyogems.com is deemed to have read and understood the above Terms and Conditions. We reserve the right to amend these terms & conditions in compliance with current Indian law. These terms do not affect your statutory rights. What you see is what you get www.riyogems.com has made every effort to display the Jewelry as accurately as possible. Most products have been described with Details and accurate color options. However, we are aware that colors and images vary slightly according to the monitor they are viewed on. So actual and original product color look slightly different. This is unavoidable, but we are sure that all customers will be delighted with their items upon receipt. Customize work for Jewelry designer and wholesaler & Retailer:- Riyo Gems also offer customize work. As we can manufacture products for your company and you can sell in your name. As we have a good workman force and equipment for special handmade work and casting. You can send your design to us for quotation. And we keep your design fully confidential solely to be produce for you. Payment security:- Payment is secured as it is Proceed via PayPal Our Website is Also have SSL on it. When you place your order our secure server software encrypts all your personal information – including card number, name and address. This encryption process takes all the characters you enter and converts them into bits of code, which can then be safely transmitted over the internet. At no time are your details held in clear text on any website. And no-one sees your credit card number – not even Riyo Gems. SHIPPING Postage and insurance:- Economy postage is always free but if you want Express Delivery please contact us as additional Charges may apply for it. Postage and packing is automatically added at the ordering stage. We can also send goods by UPS or Fedex or as desired by you or which service is available in your country. If the actual charges are more we could ask you to send some more payment for postage. Generally The product of Riyo Gems is delivered through International India Post or SPEED POST (a unit of India Government) also Via DHL Global Mail and USPS for USA. Shipping and Handling we ship jewelry all over the world. When it comes to shipping, bear in mind… all charges are of India postal speed post. If you need any other private service mentions it advances it require extra payment to be done. Shipping charges are flat 6.99 USD to Ship any where in the World. Some items on our website store are make to order so it will take 2 week time to manufacture it and ship to you. Handling Time is 2 Working Days. Shipping Take 2 to 3 week to reach to you. Shipping:- However, we would bring your attention to the fact that most of Jewelry items are handmade to order. Some of the items you see advertised on this site are in stock at the time of your order. Please respect Riyo Gems hard work and time spent in creating these items per each individual’s requirements. (I.e. we ask that you make every effort possible to ensure that you are purchasing an item that you have every intention of keeping.) Some items are held in stock or to be manufacture accordingly and will be dispatched to you within few days or accepted duration by customer from receiving your order. Stamping:- All Silver items comes with “925” Stamp on it. Rhodium or polishing:- if you need any special kind of polishing or rhodium please mention it at the time of order. Packaging:- If you need any special kind of packaging please give the instruction at the time of order. Otherwise standard packing will be done. PRICING Pricing & Payment All orders must be paid for in full before any goods will be shipped. All products are subject to availability and remain the property of www.riyogems.com until paid for in full. www.riyogems.com may on occasion require a credit checks for orders of a substantial nature or where insufficient details have been provided. This may result in your order being delayed until the checks can be done. Paying for your Jewelry Riyo Gems Accpet all payment via PayPal and all Credit or Debit card will also be process via the paypal. If you want Bank transfer Method please message us. E-mail invoicing:- If you need to pay for your customized order or repeat order. You can do it. You just select the products and sent the model number to us by e-mail. And we will e-mail you the invoice. With this you directly pay Retail Pricing:- a) All payments are taken in USD $ only b) Customers are responsible for Import Duty/Tax in their respective countries where applicable. For more details on this please contact your local customs authority. For Wholesaler & Shopkeeper:- a) If you are a wholesaler or a shop holder of Jewelry. And you wish to buy in big quantity. Then you are entitled to get some discount. For this you just pick your order and e-mail us and we can work upon what best price we can offer to you. Customer care Riyo Gems leaves no stone unturned to offer customers a pleasant jewelry experience. We are focused at ensuring customer delight; amply reflected in our customer-oriented policies. Silver Jewelry Our Silver jewelry is made of 925 pure sterling silver Jewelry studded with real semi precious stones. Complaints If you have any complaints about our service, please email us at riyogems@gmail.com we endeavour to respond to all complaints within seven working days. We will attempt to resolve all complaints within 28 days of the date your complaint is received. At all stages during the complaints process we will advise you, via email, of the steps we are taking to resolve the matter. Customer Comments Users of this website may post reviews, comments, and general content via our community forums and galleries as long as the content is not illegal, obscene, abusive, threatening, defamatory, invasive of privacy, infringing of intellectual property rights, or otherwise injurious to third parties or contain software viruses, political campaigning, commercial solicitation, chain letters, mass mailings, or any form of “spam.” You may not use a false e-mail address, impersonate any person or entity, or otherwise mislead as to the origin of any content. Please note that any unpermitted content may be subject to review by www.riyogems.com and consequently may be deleted and action taken against the offender. Please also note that the community pages of www.riyogems.com, consisting of our forums and user galleries, are largely un-moderated. The comments and pictures posted there do not represent the views or beliefs of www.riyogems.com, staff or subsidiaries. All content is the responsibility of the individual poster. Faulty products / damaged items: In the highly unlikely event that an item sent to you is found to be faulty, you may send it back to us for a replacement… Overseas, items should only be sent back using your country’s national postal service or agreed as per our instructions we recommend using an insured delivery method; however we will not accept extra charges for Fed-Ex or other overnight courier services. If your product is damaged in transit, please contact us immediately on 0091-9828300112 or riyogems@gmail.com and return the product to us at : Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018 We will replace the item free of charge. Lost Goods If you have not received your goods within 28 days of placing an order, please contact us immediately on 0091-9828300112 and riyogems@gmail.com Customer Service Just e-mail us on Riyogems@gmail.com or you can call us on (international +91-9828300112) Between 11am and 7.00 pm weekdays (calls charged at standard national rate),or write to: Customer Service Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018. Visit our Manufacturing at Jaipur:- If you are visiting India and planning to visit the (Pink city) Jaipur, Rajasthan. You are invited to visit our showroom with lots of innovative Gemstone Jewelry. We are very happy if you tell us in advance your schedule and product of interest . so that we can fix up a appointment and arrange accordingly. Our Manufacturing Factory address is: – RIYO GEMS 50, Mahaveer Nagar, Tonk Road, Near Sanghi Farm, Jaipur 302018 Rajasthan India Ph 0091-9828300112 Timing :- open :- weekdays :- 10.30 am to 7.30 pm Sunday:- on Appointment Membership:- Member of Gem and Jewelry Export Promotion Council of India since 1996 Import Export Code Holder Issued by Government of India
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items