Skip to content

CALL US +91-9828300112

OEM smyckestillverkare i Indien, Jaipur

Navigering Elegance: En omfattande guide till smyckestillverkare och leverantörer
Discovering Excellence: Lista över smyckestillverkare i Indien
I det pulserande landskapet av smyckeshantverk står Indien som en ledstjärna för excellens. En utvald lista över smyckestillverkare i Indien visar upp den mångfaldiga talang och kulturella rikedom som definierar indiska smycken. Från intrikat gulddesign till elegans i sterling silver, dessa tillverkare väver in berättelser i varje bit.

Globalt hantverk: Avslöjar listan över smyckestillverkare
När vi utforskar den globala arenan för att skapa smycken, utvecklas en omfattande lista över smyckestillverkare. Från de livliga gatorna i Jaipur till designstudiorna i USA, dessa tillverkare bidrar till den globala gobelängen av smycken, var och en ger en unik smak till utsmyckningskonsten.

Crafting Dreams: Lista över smyckestillverkare i USA
I hjärtat av amerikansk kreativitet och innovation dyker en utvald lista över smyckestillverkare i USA fram. Från traditionella guldsmeder till avantgardistiska designers, dessa tillverkare vänder sig till en mångfaldig publik och erbjuder ett spektrum av stilar som återspeglar den kulturella smältdegeln som är USA.

Jaipur's Jewel: ODM & OEM smycketillverkare
Jaipur, Indien, står som en pärla i smyckesindustrin, känd för sin ODM (Original Design Manufacturer) och OEM (Original Equipment Manufacturer) skicklighet. En utforskning av ODM- och OEM-smyckestillverkare i Jaipur avslöjar ett nav av kreativitet, där traditionellt hantverk möter modern design, och producerar smycken som fängslar den globala marknaden.

Avtäckande innovation: ODM Jewelry Manufacturers
För dem som söker innovation inom design spelar tillverkare av ODM-smycken en avgörande roll. Dessa tillverkare tänjer på gränserna för kreativitet och introducerar avantgardistisk design som omdefinierar trender och fängslar den modeinriktade konsumenten.

Hantverkstraditioner: ODM-smyckestillverkare i Indien, Jaipur
ODM smyckestillverkare i Indien, Jaipur, fördjupar sig i hjärtat av traditionellt hantverk, visar upp en delikat balans mellan arv och modernitet. Varje pjäs är ett bevis på Jaipurs rika kulturella gobeläng, som erbjuder en unik blandning av tradition och modern design.

Kärnan i anpassning: OEM smycketillverkare
För individer som söker personliga utsmyckningar, tillhandahåller OEM-smyckestillverkare en inkörsport till anpassning. Dessa tillverkare samarbetar med kunder för att förverkliga sina visioner, skapa unika föremål som har sentimentalt värde och en distinkt känsla av individualitet.

Jaipurs arv: OEM-smyckestillverkare i Indien
Arvet från Jaipurs smyckeshantverk sträcker sig till OEM-smyckestillverkare i Indien, Jaipur. Denna sektor frodas på fusionen av tradition och innovation, vilket säkerställer att varje skräddarsydd del berättar en berättelse som resonerar med bäraren.

Sourcing Excellence: Platser som köper silversmycken
För de som vill sälja eller byta sina silverskatter blir en guide till platser som köper silversmycken ovärderlig. Dessa anläggningar, oavsett om de är lokala eller online, uppskattar silvers tidlösa skönhet och ger en plattform för individer att skiljas från sina omhuldade pjäser på ett ansvarsfullt sätt.

Förvandla silver till valuta: ställen som köper silverringar
I jakten på att sälja eller uppgradera blir en utvald lista över platser som köper silverringar avgörande. Oavsett om du söker en förändring i stil eller avsked med sentimentala föremål, erbjuder dessa anläggningar rättvisa värderingar och förvandlar silverringar till valuta för nya början.

Hitta skatter: ställen som köper silverringar nära mig
Bekvämligheten med lokala transaktioner är avgörande för dem som vill sälja eller byta silverringar. En guide till platser som köper silverringar nära mig underlättar enkla och tillgängliga transaktioner, vilket säkerställer en sömlös övergång för omhuldade silverpjäser från en ägare till nästa.

Crafting Dreams: Ställen att köpa smyckenstillbehör
Både blivande smyckeshantverkare och erfarna hantverkare söker kvalitetsmaterial för att ge sina skapelser liv. En utforskning av ställen där man kan köpa smyckenstillbehör avslöjar en värld av möjligheter, som tillhandahåller allt från ädelstenar till verktyg för att göra drömmar till verklighet.

Utsmyckningens hjärta: ställen att köpa smycken nära mig
I jakten på omedelbar tillfredsställelse blir en utvald guide till ställen att köpa smycken nära mig ett oumbärligt verktyg. Oavsett om du utforskar lokala butiker eller kända återförsäljare, förbinder den här guiden individer med hjärtat av utsmyckning, vilket säkerställer att det perfekta föremålet bara är en kort resa bort.

Sterling Silver Delights: Ställen att köpa Sterling Silver Ringar
För entusiaster av elegans i sterling silver är en lista över ställen att köpa ringar i sterling silver en skattkammare. Dessa anläggningar samlar kollektioner som hyllar den tidlösa tjusningen av sterling silver, och erbjuder ett brett utbud av stilar för alla smaker.

Halsband som talar mycket: ställen att få halsband
Varje halsband berättar en historia, och en guide till platser att få halsband avslöjar en uppsjö av alternativ. Från känsliga kedjor till djärva artiklar, dessa anläggningar tillgodoser olika preferenser, vilket gör att individer kan hitta halsband som resonerar med deras personliga berättelser.

Avtäckande förträfflighet: De bästa kedjorna för varje stil
Valet av en kedja kan lyfta hela utseendet på en pjäs. En utforskning av de bästa kedjorna ger insikter i de otaliga stilarna som finns tillgängliga, vilket säkerställer att varje bärare hittar den perfekta kedjan för att komplettera deras unika stilkänsla.

Konsten att utsmycka: De bästa kostymsmyckena
För den som uppskattar kostymsmyckenas konstnärskap blir en guide till de bästa kostymsmyckena en inspirationskälla. Dessa kollektioner, utvalda med precision, erbjuder avantgardistisk design som låter individer uttrycka sin unika stil med känsla.

Gilded Opulence: De bästa guldsmyckena
Guld har en bestående lockelse, och en guide till de bästa guldsmyckena hyllar överflöd och sofistikering av denna ädla metall. Från klassisk design till samtida mästerverk, dessa samlingar omdefinierar standarderna för guldsmyckens hantverk.

Navigerande elegans: de bästa smyckena för varje tillfälle
I jakten på den perfekta utsmyckningen blir en guide till de bästa smyckena en kompass. Oavsett om det är för dagligt bruk eller speciella tillfällen, tillgodoser dessa kollektioner olika smaker, vilket säkerställer att varje ögonblick pryds av elegans och stil.

Distinkt elegans: De bästa smyckesmärkena i världen
För finsmakare av fint hantverk erbjuder en guide till de bästa smyckesmärkena ett kurerat urval av namn synonymt med utmärkelse. Dessa varumärken överskrider gränser och skapar smycken som blir ett tecken på kräsna smak och sofistikering.

En värld av val: Det bästa smyckesföretaget
I det vidsträckta landskapet av smycken ger en guide till det bästa smyckesföretaget en kompass för dem som söker excellens. Från innovativ design till exceptionellt hantverk, dessa företag sätter standarden för kvalitet och konstnärskap.

Utsökta destinationer: De bästa smyckesbutikerna
Lokalt och globalt, tegel och murbruk eller online, en guide till de bästa smyckesbutikerna förbinder entusiaster med utsökta destinationer. Dessa butiker samlar kollektioner som tilltalar en mångsidig kundkrets, och säkerställer att alla smyckesälskare hittar sitt perfekta smycke.

The Online Odyssey: De bästa smyckesbutikerna online
I den digitala tidsåldern öppnar en utforskning av de bästa smyckesbutikerna online en värld av möjligheter. Dessa virtuella butiker erbjuder en sömlös shoppingupplevelse, vilket gör det möjligt för individer att utforska och skaffa utsökta föremål från bekvämligheten av sina hem.

Guldstandarden: Det bästa stället att köpa guldsmycken
För dem som söker symbolen för överflöd blir en guide till det bästa stället att köpa guldsmycken en skattkarta. Dessa anläggningar, oavsett om de är lokala eller globala, upprätthåller guldstandarden för hantverk, och erbjuder ett kurerat urval för den kräsna köparen.

En personlig touch: Det bästa stället att köpa smycken
Mitt bland de otaliga valen betonar en guide till det bästa stället att köpa smycken vikten av en personlig touch. Oavsett om det är genom exceptionell kundservice eller ett unikt urval, prioriterar dessa anläggningar varje kunds individuella upplevelse.

Silverraffinerat: De bästa silveralternativen
I en värld av silverelegans blir en guide till det bästa silvret en katalog med raffinerade val. Från klassisk design till samtida tolkningar, dessa kollektioner hyllar silvers mångsidighet och varaktiga tjusning.

Tidlös skönhet: de bästa silversmyckena
För entusiaster av tidlös skönhet visar en guide till de bästa silversmyckena samlingar som står sig över tid. Varje pjäs är ett bevis på silvers varaktiga elegans, vilket gör ett bestående intryck på dem som uppskattar dess diskreta charm.

Industry Titans: The Biggest Jewelry Companies
En inblick i de största smyckesföretagen avslöjar industrititaner som har format utsmyckningens landskap. Dessa företag, med sin globala närvaro och bestående arv, representerar toppen av framgång i smyckesvärlden.

Crafting Excellence: The Casting House
Inom smyckeshantverkets rike framstår Casting House som en ledstjärna för excellens. Denna anläggning är känd för sin gjutningsexpertis och spelar en avgörande roll för att förverkliga designers visioner och bidra till branschens innovation och konstnärskap.

A Collection of Distinction: The Collection Jewelry
För dem som söker en samling av utmärkelse, framstår Collection Jewelry som en curator för elegans. Den här kollektionen hyllar mångfalden av stil, från statementplagg till vardagliga utsmyckningar, och säkerställer att varje bärare hittar ett plagg som resonerar med deras unika smak.

Gilded Mastery: The Gold Jewelry Experience
I jakten på förgylld överflöd blir en guide till upplevelsen av guldsmycken en resa genom sofistikering. Dessa samlingar, utvalda med precision, omdefinierar standarderna för guldhantverk, och erbjuder stycken som blir en symbol för tidlös lyx.

House of Elegance: The House of Jewelry
För dem som söker elegans som ett sätt att leva, blir Smyckeshuset en fristad för stil. Denna anläggning kurerar kollektioner som förkroppsligar sofistikering och förfining, vilket säkerställer att varje del är ett bevis på bärarens kräsna smak.

Jaipur's Finest: The Jaipur Store
I hjärtat av Indiens smyckeshantverk framstår Jaipur Store som en skyltfönster för stadens finaste skapelser. Från traditionell design till moderna tolkningar, denna butik kapslar in essensen av Jaipurs rika kulturarv och konstnärliga skicklighet.

The Grand Finale: Riyo Gems
I vår utforskning av smyckesvärlden står Riyo Gems som ett bevis på excellens. När vi navigerar i branschens krångligheter, från tillverkare till leverantörer, lyser Riyo Gems som en ledstjärna för hantverk och sofistikering, och bidrar till den rika gobelängen av global utsmyckning.

Epilog: A Journey Through Elegance
När vi avslutar vår resa genom smyckens värld har vi utforskat tillverkare, leverantörer och destinationer som hyllar utsmyckningskonsten. Från de livliga gatorna i Jaipur till storheten hos globala varumärken, varje aspekt av denna bransch bidrar till en berättelse om elegans, stil och tidlös skönhet.

Symfonin fortsätter: Navigera i Riyo Gems and Beyond
Avtäckande artisteri: Riyo Gems i rampljuset
När det gäller smyckesexpertis står Riyo Gems i centrum, en höjdare bland branschens otaliga stjärnor. Riyo Gems är känt för sitt engagemang för kvalitet, innovation och tidlös design, och symboliserar höjdpunkten av hantverk, fängslande både avicionados och entusiaster.

A Tapestry of Art: The Legacy of Riyo Gems
När vi gräver djupare in i arvet från Riyo Gems, avslöjar vi en gobeläng vävd med trådar av konstnärlig briljans. Varje pjäs berättar en historia, en berättelse som återspeglar hantverkarnas hängivenhet och visionen om ett varumärke som har åtagit sig att omdefiniera standarderna för smyckeselegans.

Crafting Dreams: Riyo Gems som ODM & OEM smycken hantverkare
Riyo Gems står inte bara som ett varumärke utan som ett bevis på fusionen av tradition och innovation. Behärskning av ODM- och OEM-smycken skiljer dem åt och erbjuder en skräddarsydd upplevelse där kunders drömmar förvandlas till påtagliga, utsökta smycken som bär Riyo Gems signatur av excellens.

Originalitetens elegans: Riyo Gems som tillverkare av ODM-smycken
I sfären av originaldesign, lyser Riyo Gems som en tillverkare av ODM-smycken. Engagemanget för att skapa unika, trendsättande designs positionerar Riyo Gems som en trendsättare, vilket gör att kunderna kan pryda sig själva med föremål som talar till individualitet och exklusivitet.

Collaborative Mastery: Riyo Gems som OEM-smyckestillverkare
För dem som söker den personliga touchen av samarbete, framstår Riyo Gems som en ledande OEM-smyckestillverkare. Samarbetet mellan hantverkare och kunder ger upphov till skräddarsydda kreationer, där varje detalj är utformad med precision för att säkerställa en bit som överträffar det vanliga.

A Journey Through Opulence: Smyckens hus och Jaipurs finaste
Utforskningen fortsätter när vi kliver in i smyckens hus och Jaipur-butiken. Dessa anläggningar, som Riyo Gems, representerar symbolen för elegans i Jaipurs livliga smyckesscen. Från traditionell design som hyllar stadens rika arv till moderna tolkningar som tänjer på gränserna för kreativitet, dessa utrymmen visar upp mångfalden och mästerskapet i Jaipurs finaste.

Crafting Excellence: Casting House och The Collection Jewelry
I vår strävan efter excellens möter vi Casting House och Collection Jewelry, två enheter som bidrar till branschens innovation och konstnärskap. Casting House, med sin gjutningsexpertis, spelar en viktig roll för att förverkliga designers visioner. Samtidigt kuraterar Collection Jewelry smycken som förkroppsligar distinktion, som tillgodoser en mängd olika stilar och smaker.

Gilded Opulence: The Gold Jewelry Experience och de bästa guldsmyckena
För dem som förtrollas av förgylld överflöd tar vår resa oss genom guldsmyckensupplevelsen och de bästa guldsmyckena. Dessa kurerade samlingar omdefinierar standarderna för guldhantverk, och erbjuder stycken som överskrider tiden och blir symboler för tidlös lyx och sofistikering.

Global Reverence: De bästa smyckesmärkena världen över och de största smyckesföretagen
När vi navigerar genom det globala landskapet av smycken, möter vi de bästa smyckesmärkena världen över och de största smyckesföretagen. Dessa industrititaner och framstående varumärken har format smyckelandskapet och skapat arv som har resonans hos kräsna entusiaster över hela världen.

The Online Odyssey fortsätter: De bästa smyckesbutikerna online
I den digitala sfären leder vår utforskning oss till de bästa smyckesbutikerna online, där de virtuella butikerna erbjuder en sömlös shoppingupplevelse. Dessa plattformar ger individer möjlighet att utforska och förvärva utsökta smycken från bekvämligheten av sina hem, vilket inleder en ny era av bekvämlighet när det gäller smycken.

En personlig touch: Det bästa stället att köpa smycken
Mitt i mängden av valmöjligheter tar jakten på en personlig touch oss till det bästa stället att köpa smycken. Dessa anläggningar prioriterar varje kunds individuella upplevelse, vare sig genom exceptionell kundservice eller ett unikt urval, vilket säkerställer att varje smyckeköp är en meningsfull och personlig resa.

Epilog: En harmonisk symfoni av elegans
Vår odyssé genom smyckens värld har varit en harmonisk symfoni av elegans, hantverk och tidlös skönhet. Från Jaipurs livliga gator till den globala scenen av välkända varumärken, varje aspekt av branschen bidrar till en berättelse som överskrider enbart utsmyckning – det blir en hyllning till individualitet, tradition och konstnärskapet som förvandlar metaller och ädelstenar till känslomässiga uttryck.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Есть вопросы?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
Please read the following carefully In using the www.riyogems.com (and any aliased domain names) shopping service, of Riyo Gems you (The User) are deemed to have accepted the terms and conditions listed below. All products/services and information displayed on riyogems.com Shopping constitute an “invitation to offer”. Your order for purchase constitutes your “offer” which shall be subject to the terms and conditions as listed below. www.riyogems.com reserves the right to accept or reject your offer. General riyogems.com may change or withdraw any part of www.riyogems.com at any time without notice. riyogems.com may also terminate this Agreement and immediately remove, cancel or suspend access to and use of www.riyogems.com upon breach of any part of these Terms whatsoever. a) These Terms constitute the full agreement between you and Riyo Gems and may only be amended in writing. b) By purchasing, you agree that all details you provide to www.riyogems.com for the purpose of ordering or purchasing goods or services are correct, that the credit card you are using is your own and that there are sufficient funds to cover the cost of the goods or services ordered. c) Due to the nature of the internet there may be interruptions to services or website availability due to repairs, maintenance, or the introduction of new services. We will naturally try to minimize these instances and strive to avoid any “down time”. In the result of any waiver in respect to our terms we reserve the right to hold all terms relevant in the future. Once your order has been placed and completed online you will be sent an automated e-mail confirmation of your order. This e-mail is generated by the website an does not mean that we can definitely meet your order. It simply confirms that your order and all relevant details were received and are progressing through our system. All purchases are Covered under 30 Days Return and Refund policy. riyogems.commay cancel any order and not supply products if it is reasonable to do so and may change or discontinue the availability of products at any time without notice. If an Order is cancelled, any payment made for the Products will be refunded in full. This does not affect your Statutory Rights. Our Rights All content & images displayed on www.riyogems.com are the property of Riyo Gems or their respective owners. The design of all Jewellery is copyrighted. Under no circumstances may you re-use any of the information on this site for your own personal gain, and no copying of the designs is allowed. Please respect the designer’s time in creating these items. Anyone using or purchasing from www.riyogems.com is deemed to have read and understood the above Terms and Conditions. We reserve the right to amend these terms & conditions in compliance with current Indian law. These terms do not affect your statutory rights. What you see is what you get www.riyogems.com has made every effort to display the Jewelry as accurately as possible. Most products have been described with Details and accurate color options. However, we are aware that colors and images vary slightly according to the monitor they are viewed on. So actual and original product color look slightly different. This is unavoidable, but we are sure that all customers will be delighted with their items upon receipt. Customize work for Jewelry designer and wholesaler & Retailer:- Riyo Gems also offer customize work. As we can manufacture products for your company and you can sell in your name. As we have a good workman force and equipment for special handmade work and casting. You can send your design to us for quotation. And we keep your design fully confidential solely to be produce for you. Payment security:- Payment is secured as it is Proceed via PayPal Our Website is Also have SSL on it. When you place your order our secure server software encrypts all your personal information – including card number, name and address. This encryption process takes all the characters you enter and converts them into bits of code, which can then be safely transmitted over the internet. At no time are your details held in clear text on any website. And no-one sees your credit card number – not even Riyo Gems. SHIPPING Postage and insurance:- Economy postage is always free but if you want Express Delivery please contact us as additional Charges may apply for it. Postage and packing is automatically added at the ordering stage. We can also send goods by UPS or Fedex or as desired by you or which service is available in your country. If the actual charges are more we could ask you to send some more payment for postage. Generally The product of Riyo Gems is delivered through International India Post or SPEED POST (a unit of India Government) also Via DHL Global Mail and USPS for USA. Shipping and Handling we ship jewelry all over the world. When it comes to shipping, bear in mind… all charges are of India postal speed post. If you need any other private service mentions it advances it require extra payment to be done. Shipping charges are flat 6.99 USD to Ship any where in the World. Some items on our website store are make to order so it will take 2 week time to manufacture it and ship to you. Handling Time is 2 Working Days. Shipping Take 2 to 3 week to reach to you. Shipping:- However, we would bring your attention to the fact that most of Jewelry items are handmade to order. Some of the items you see advertised on this site are in stock at the time of your order. Please respect Riyo Gems hard work and time spent in creating these items per each individual’s requirements. (I.e. we ask that you make every effort possible to ensure that you are purchasing an item that you have every intention of keeping.) Some items are held in stock or to be manufacture accordingly and will be dispatched to you within few days or accepted duration by customer from receiving your order. Stamping:- All Silver items comes with “925” Stamp on it. Rhodium or polishing:- if you need any special kind of polishing or rhodium please mention it at the time of order. Packaging:- If you need any special kind of packaging please give the instruction at the time of order. Otherwise standard packing will be done. PRICING Pricing & Payment All orders must be paid for in full before any goods will be shipped. All products are subject to availability and remain the property of www.riyogems.com until paid for in full. www.riyogems.com may on occasion require a credit checks for orders of a substantial nature or where insufficient details have been provided. This may result in your order being delayed until the checks can be done. Paying for your Jewelry Riyo Gems Accpet all payment via PayPal and all Credit or Debit card will also be process via the paypal. If you want Bank transfer Method please message us. E-mail invoicing:- If you need to pay for your customized order or repeat order. You can do it. You just select the products and sent the model number to us by e-mail. And we will e-mail you the invoice. With this you directly pay Retail Pricing:- a) All payments are taken in USD $ only b) Customers are responsible for Import Duty/Tax in their respective countries where applicable. For more details on this please contact your local customs authority. For Wholesaler & Shopkeeper:- a) If you are a wholesaler or a shop holder of Jewelry. And you wish to buy in big quantity. Then you are entitled to get some discount. For this you just pick your order and e-mail us and we can work upon what best price we can offer to you. Customer care Riyo Gems leaves no stone unturned to offer customers a pleasant jewelry experience. We are focused at ensuring customer delight; amply reflected in our customer-oriented policies. Silver Jewelry Our Silver jewelry is made of 925 pure sterling silver Jewelry studded with real semi precious stones. Complaints If you have any complaints about our service, please email us at riyogems@gmail.com we endeavour to respond to all complaints within seven working days. We will attempt to resolve all complaints within 28 days of the date your complaint is received. At all stages during the complaints process we will advise you, via email, of the steps we are taking to resolve the matter. Customer Comments Users of this website may post reviews, comments, and general content via our community forums and galleries as long as the content is not illegal, obscene, abusive, threatening, defamatory, invasive of privacy, infringing of intellectual property rights, or otherwise injurious to third parties or contain software viruses, political campaigning, commercial solicitation, chain letters, mass mailings, or any form of “spam.” You may not use a false e-mail address, impersonate any person or entity, or otherwise mislead as to the origin of any content. Please note that any unpermitted content may be subject to review by www.riyogems.com and consequently may be deleted and action taken against the offender. Please also note that the community pages of www.riyogems.com, consisting of our forums and user galleries, are largely un-moderated. The comments and pictures posted there do not represent the views or beliefs of www.riyogems.com, staff or subsidiaries. All content is the responsibility of the individual poster. Faulty products / damaged items: In the highly unlikely event that an item sent to you is found to be faulty, you may send it back to us for a replacement… Overseas, items should only be sent back using your country’s national postal service or agreed as per our instructions we recommend using an insured delivery method; however we will not accept extra charges for Fed-Ex or other overnight courier services. If your product is damaged in transit, please contact us immediately on 0091-9828300112 or riyogems@gmail.com and return the product to us at : Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018 We will replace the item free of charge. Lost Goods If you have not received your goods within 28 days of placing an order, please contact us immediately on 0091-9828300112 and riyogems@gmail.com Customer Service Just e-mail us on Riyogems@gmail.com or you can call us on (international +91-9828300112) Between 11am and 7.00 pm weekdays (calls charged at standard national rate),or write to: Customer Service Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018. Visit our Manufacturing at Jaipur:- If you are visiting India and planning to visit the (Pink city) Jaipur, Rajasthan. You are invited to visit our showroom with lots of innovative Gemstone Jewelry. We are very happy if you tell us in advance your schedule and product of interest . so that we can fix up a appointment and arrange accordingly. Our Manufacturing Factory address is: – RIYO GEMS 50, Mahaveer Nagar, Tonk Road, Near Sanghi Farm, Jaipur 302018 Rajasthan India Ph 0091-9828300112 Timing :- open :- weekdays :- 10.30 am to 7.30 pm Sunday:- on Appointment Membership:- Member of Gem and Jewelry Export Promotion Council of India since 1996 Import Export Code Holder Issued by Government of India
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items