Amethiststeen 925 zilveren sieraden

"

AMETHIST EDELSTEEN SIERADEN

Amethist edelsteen heeft een natuurlijk mooie, heldere paarse kleur. Amethist is trouwens verkrijgbaar in verschillende tinten paarse kleur. Het kleurbereik begint van licht mauve tot lavendel tot diep paars, allemaal prachtige kleuren. Vanwege zijn helderheid en prachtige kleur wordt de Amethist-edelsteen prominent gebruikt bij het maken van prachtige sieradenontwerpen. Er zijn exclusieve ontwerpen verkrijgbaar bij een aantal gerenommeerde juweliers zoals Riyo Gems, Jaipur. Exclusieve ontwerpen van Amethist-edelsteensieraden zoals ringen, oorbellen, hangers en armbanden zijn verkrijgbaar bij Riyo Gems.

 

RIYO GEMS SIERADEN :

Riyo Gems Jewelry is de toonaangevende sieradenfabrikant en exporteur van high-fashion sieraden. Het bedrijf is al geruime tijd actief in het land. We hebben ons kantoor gevestigd in Jaipur in Rajasthan, India. We hebben enorme, eindeloze inspanningen geleverd om van ons bedrijf een merk over de hele wereld te maken. Zoals blijkt uit onze hoogwaardige edelsteenproducten, maken wij onze producten nauwkeurig. Wij brengen de uitmuntendheid en de beste creativiteit in ontwerpen naar voren. Met trots kunnen we vermelden dat we uitblinken in allerlei sieradenproductie. Als we het hebben over mode-sieraden, zijn we populair als uitstekende fabrikant van Amethist-edelsteensieraden en  fabrikant van halfedelstenen sieraden.

Ons team van deskundige mensen is altijd onderweg om steeds meer te ontdekken en op de hoogte te blijven van de nieuwste modetrends. Klanttevredenheid, klantenservice en kwaliteitsproducten zijn al die jaren onze belangrijkste doelstellingen geweest. Bovendien zijn onze prijzen zeer concurrerend.

 

LAATSTE TREND VAN ZILVEREN SIERADEN

Riyo Gems Jewellery houdt ons volledig op de hoogte van de nieuwste ontwerpen en de nieuwste eisen van de klanten wereldwijd. Ons bedrijf blijft zich aanpassen aan de veranderende tijden, in overeenstemming met de veranderende eisen. Gepersonaliseerde sieraden  wordt ook door ons bedrijf gemaakt op basis van de vraag en ontwerpen volgens de vereisten van de klanten.

 

VERZORGING & REINIGING VAN AMETHIST EDELSTEEN SIERADEN:


Als Amethist-sieraden worden direct in zonlicht en hitte bewaard, de kleur van Amethist heeft de neiging te verminderen. Bovendien verminderen chemicaliën zoals sprays, haarlak en huishoudelijke schoonmaakmiddelen ook de helderheid van de steen. De beste manier om schoon te maken Amethsyt edelsteen sieraden zijn te gebruiken met een tandenborstel met zachte haren of een zachte doek met lauw water en milde zeep gemengd.

 

fabrikant van amethistensieraden in India:


Riyo Gems behoort tot de beste fabrikanten van amethistjuwelen in India. Een bekende naam voor amethist sieraden het bedrijf biedt meer dan 2500 soorten amethist ornamenten voor iedereen. Een sieradenfabrikant want amethist zorgt ervoor dat je al deze soorten ringen, oorbellen, hangers en kettingen onder één dak krijgt.

Riyo Gems Jewellery, een bekende fabrikant van amethistjuwelen in Jaipur, India, levert amethistjuwelen. Ook als u speciale wensen heeft voor uw ensemble, biedt het bedrijf een maatwerkvoorziening. Met hun meestervaklieden zorgt het bedrijf ervoor dat u de gewenste ontwerpen krijgt.

 

Groothandel in Amethist-juwelierswinkel in India

Iedereen heeft het tegenwoordig over amethist-sieraden. maar ook erg aantrekkelijk, waardoor het een van de verplichte stukken is om te hebben, zodat u er tijdens uw speciale gelegenheid op uw best uit kunt zien. Ja, dit is de reden waarom mensen uit alle hoeken altijd op zoek zijn naar ringen, oorbellen, halsstukken en meer van amethist.

De energieke sfeer vangen met amethist
Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat kan u helpen met uw behoeften op het gebied van amethistverzameling, dan bent u zeker op de juiste plek. Wij zijn een van de beste en meest betrouwbare groothandel in amethistjuwelen waar u binnen uw budget het beste uit uw behoeften kunt halen. Ja, u kunt altijd op ons en onze kwaliteitsvoorwaarden vertrouwen en gebruik maken van de beste sieraden, precies zoals u dat wilt.

Groothandelaar in Amethistenjuwelen in Jaipur, India


Tegenwoordig zijn amethistsieraden zeker een trend. Ja, er zijn een aantal mensen die altijd op zoek zijn naar dit prachtige stuk All Around The World. Het ziet er niet alleen goed uit, maar heeft ook veel voordelen. Als u er naar uitkijkt om dit in uw winkelwagen te hebben, bent u op de juiste pagina beland. Wij zijn hier om u te helpen met het beste uit een collectie die uw gelegenheid of morgen zeker speciaal zal maken als u geen mooie amethist kettingoorbel heeft. Als u er zeker van wilt zijn dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt, zodat u de beste voorraad voor uzelf krijgt.

Neem contact met ons op wanneer u op zoek bent naar deze prachtige zilveren sieraden. Wij hebben veel voor u in petto om uw uitstraling een stuk unieker en aantrekkelijker te maken. We zijn al een lange tijd actief in deze branche en zijn een van de bekende namen en het bedrijf geworden dat u zal helpen uw favoriete sieraden direct bij u thuis te hebben. Sluit je nu aan bij ons team!

Vandaag de dag wordt amethist gedragen vanwege zijn positieve energie door zijn frequentie. Het brengt ook de lichaamschakra's in evenwicht. Vanwege de enorme voordelen wordt amethist veel gebruikt als sieraad. De levendige eigenschappen van de samengestelde stenen met hun paarse tinten vallen vaak op tussen sieraden naast diamanten. Wanneer de steen wordt samengesteld met goud of zilver, schittert hij en kan hij worden gebruikt in een verscheidenheid aan accessoires, variërend van zwaar vervaardigde etnische kleding tot casual ensembles. De amethistensieraden vereisen ingewikkeld vakmanschap om tot juwelen te worden verwerkt en tegelijkertijd de natuurlijke eigenschappen van de steen te benadrukken. RIYO GEMS Jewellery is een bekende groothandel en productie van amethistjuwelen in Jaipur, India, die uitgebreide variëteiten amethistjuwelen levert.

Exporteur van amethistenjuwelen in Jaipur, India

De prachtige amethist in zijn felpaarse kleur is gewild bij alle sieradenliefhebbers. Met goddelijke eigenschappen en zuiverende aard is het bekend dat amethist enorme voordelen heeft. Het is bekend dat ze alle negatieve gedachten van het lichaam verwijderen. Onder de vele voordelen die met amethist gepaard gaan, zijn er enkele die het verbeteren van de hersenkracht, het chakra-evenwicht en het behandelen van aandoeningen die verband houden met maag, hart en huid omvatten. Naast het genezen van fysieke aspecten van het lichaam, geneest het ook de energie.

RIYO GEMS Jewellery, de exporteur van amethistjuwelen in India, biedt uitgebreide ontwerpen van amethist. Hun handgemaakte ingewikkelde stukken zijn verkrijgbaar in zilver en goud. Men kan hun ontwerpen ook aanpassen aan hun ontwerpers, die diensten kunnen aanbieden variërend van ontwerpen, het maken van prototypen, enz. Verschillende hoeveelheden bestellingen kunnen ook naar elke gewenste locatie worden verzonden. Een aangepaste bestelling op basis van uw voorkeuren kan eenvoudig via hun site worden geplaatst. Als je in Jaipur bent, moet je zeker hun winkel bezoeken die verschillende hoogwaardige diensten aanbiedt die uniek zijn in de juwelierszaken in Jaipur.

Amethist-sieraden raken in de mode en er zijn mensen van over de hele wereld uithoeken van de wereld zijn er naar op zoek. Je hoeft alleen maar het juiste bedrijf te vinden om de beste collectie naast je te hebben, zodat je een geweldige viering van die tijd kunt hebben.

 

Amethist sieradenfabriek in Jaipur, India


Amethist als accessoire is al sinds de oudheid populair. De steen biedt een rijke geschiedenis samen met zijn heldere fysieke eigenschappen. Griekse legendes worden geassocieerd met amethist en het zuiverende effect ervan op giftige ideeën en gedachten. Er wordt dus aangenomen dat het versieren van het juweel deze negatieve gedachten elimineert en tegelijkertijd een positieve verandering in een individu teweegbrengt door de trillingen die door amethist worden afgegeven. Als edelsteen was amethist erg populair onder het koningshuis en koningen, omdat bekend is dat de paarse kleur van de amethist geassocieerd wordt met de koninklijke klasse van de samenleving.

Beschouwd als een edelsteenkleur voor het koningshuis, werd ook ingewikkeld vakmanschap gebruikt betrokken bij de ontwikkeling van de oude amethistjuwelen. Tegenwoordig wordt amethist echter door velen gedragen vanwege zijn genezende voordelen en ook als fashion statement. Wat een juweel met amethist echter versterkt, is het vakmanschap dat ermee gepaard gaat. Amethist sieraden van RIYO GEMS Jewellery staat bekend om zijn unieke ontwerpen, gebruik van veelzijdige materialen en de kwaliteit van de amethist. De bekende amethistenjuwelenfabriek in India heeft een breed assortiment amethist-servies, variërend van ringen, armbanden, oorbellen, kettingen en meer. Deze ensembles kunnen bij speciale gelegenheden worden gedragen om uw etnische look te versterken of kunnen als dagelijkse kleding worden versierd. Als je geboortesteen amethist is, heeft de Riyo Gems Jewellery een uitgebreide collectie ontwerpen die naar jouw voorkeur kunnen worden aangepast en er kan een amethistkristal in worden geplaatst.

Hoewel al deze aanpassingen een goede opstelling vereisen, RIYO GEMS Jewellery is een prominente amethistjuwelenfabriek in Jaipur, India. Ze bieden elke klant een persoonlijke service en bieden verzendfaciliteiten over de hele wereld. Het bedrijf levert deze ingewikkelde stukken tegen betaalbare prijzen en biedt ook ontwerp- en productiefaciliteiten voor proefstukken, waardoor ze zich onderscheiden van de concurrentie.

"