Skip to content

CALL US +91-9828300112

Vintage sterling silver smycken

Unveiling Nostalgia: Vintage 925 Jewelry av Riyo Gems
Vintage 925 smycken: En resa genom tiden
Ge dig ut på en resa genom tiden med Riyo Gems när vi går in i den fängslande världen av vintage 925-smycken. Varje pjäs i vår kollektion är ett bevis på vintagedesignens varaktiga tjusning, tillsammans med den tidlösa elegansen i 925 sterling silver. Låt oss utforska charmen och sofistikeringen som definierar Riyo Gems utbud av vintagesmycken.

Navigeringsarv: Vintage 925
Vintage 925: The Fusion of Heritage and Elegance
I smyckens värld är vintage 925 en tidlös blandning av arv och elegans. Riyo Gems, som curator för vintageskönhet, presenterar en kollektion där charmen från förr möter den bestående kvaliteten hos 925 sterling silver. Utforska ett sortiment som överskrider trender och erbjuder dig stycken som resonerar med nostalgi och sofistikering.

Vintage Chunky Silver Rings: Gör ett djärvt uttalande
Vintage Chunky Silver Rings: Djärvhet i varje kurva
Gör ett djärvt uttalande med vår kollektion av vintage chunky silverringar. Varje ring är ett bevis på djärvheten i vintagedesign, med intrikata detaljer och betydande närvaro. Upptäck ett kurerat urval som låter dig pryda dina fingrar med bitar som sticker ut och gör ett uttryck av individualitet.

Vintage designerörhängen: tidlös elegans för dina öron
Vintage designerörhängen: Elegans som ekar genom tiden
Smycka dina öron med elegans som ekar genom tiden med våra vintage designerörhängen. Varje par är ett mästerverk som återspeglar hantverksskicklighet och designkänslighet från svunna tider. Utforska en samling som låter dig omfamna vintagecharm samtidigt som du lägger till en touch av sofistikering till din ensemble.

Vintage designersmycken: där hantverket skiner
Vintage designersmycken: Lyser på hantverk i fokus
Hos Riyo Gems sätter vår kollektion av vintage designersmycken i fokus på hantverk. Varje verk är ett konstverk, med design som visar upp vintagedesigners skicklighet och konstnärskap. Fördjupa dig i en värld där varje detalj berättar en historia om engagemang och kreativitet.

Vintage guldsmycken: Tidlös överflöd
Vintage guldsmycken: överflöd som står sig tidens tand
Opulence står sig genom tiderna i vår kollektion av vintage guldsmycken. Varje pjäs är en manifestation av tidlös skönhet, med guldaccenter som ger en touch av lyx. Utforska ett kurerat urval som låter dig njuta av vintagedesignens rikedom samtidigt som du omfamnar guldets varaktiga tjusning.

Vintage Gold Jewellery UK: Elegance Across Borders
Vintage Gold Jewellery UK: Bringing Elegance to Your Doorstep
Upplev elegansen hos våra vintage guldsmycken i Storbritannien, där varje smycke är designat för att överskrida gränser. Riyo Gems tar med rikedomen av vintagedesign till din tröskel, så att du kan pryda dig själv med bitar som hyllar arvet från svunna epoker. Utforska en samling som inte känner några gränser.

Vintage indiska smycken: en tapestry of tradition
Vintage indiska smycken: Vävning av en gobeläng av tradition
Kliv in i en värld av tradition med vår vintage indiska smyckeskollektion. Varje pjäs är en vävd gobeläng av kulturell rikedom, med traditionella motiv och design som återspeglar mångfalden i Indiens arv. Fördjupa dig i tjusningen av indiska vintagesmycken som berättar en berättelse om tidlös elegans.

Vintage inspirerade smycken: Channeling Timeless Beauty
Vintage inspirerade smycken: tidlös skönhet omarbetad
Riyo Gems vintage-inspirerade smycken återskapar tidlös skönhet för den moderna eran. Vår kollektion är en vink till vintageestetik, med design som framkallar charmen från svunna tider samtidigt som den förblir relevant för modernt mode. Utforska ett utbud där inspiration möter innovation.

Vintage Jewellery Online: A Digital Showcase
Vintage smycken online: tidlös elegans, ett klick bort
Ge dig ut på en upptäcktsresa med vår onlinekollektion av vintagesmycken. Riyo Gems ger tidlös elegans till dina fingertoppar, så att du kan utforska och förvärva vintagepjäser med bara ett klick. Fördjupa dig i ett digitalt skyltfönster där varje pjäs berättar en historia om vintage charm.

Vintage Jewellery Online UK: Seamless Access to Elegance
Vintage Jewellery Online UK: Bridging the Distance
För våra kunder i Storbritannien överbryggar vårt onlineinitiativ för vintagesmycken i Storbritannien avståndet mellan dig och tidlös elegans. Utforska ett kurerat urval av vintageplagg som hyllar skönheten i tidigare epoker. Riyo Gems ger rikedomen av vintagedesign till din digitala tröskel.

Vintage Jewellery UK: Adorning Elegance
Vintage Jewellery UK: Elegance Woven into Every Piece
I Storbritannien blir vår kollektion av vintagesmycken en hyllning till elegans invävd i varje smycke. Riyo Gems inbjuder dig att utforska ett kurerat urval som resonerar med de kräsna smakerna hos vintageentusiaster i Storbritannien. Smycka dig med pjäser som står som bevis på varaktig stil.

Vintage smycken Silver: En symfoni i silver
Vintage smycken Silver: Skapa en symfoni i silver
Tillverkad i sterlingsilver, vår samling av vintagesmycken i silver är en symfoni som hyllar denna ädla metalls varaktiga tilltalande. Varje pjäs är designad för att visa upp skönheten i silver samtidigt som den omfamnar vintageestetik. Utforska en serie som harmoniserar tidlös elegans med silverglansen.

Vintage Larimar-smycken: Azure Elegance
Vintage Larimar-smycken: Azure Hues of Elegance
Njut av de azurblå nyanserna av elegans med våra vintage larimar-smycken. Varje pjäs har den fängslande skönheten hos larimar, en ädelsten känd för sina lugnande blå toner. Riyo Gems presenterar en kollektion där vintagedesign möter larimars fridfulla tjusning och skapar stycken som fängslar sinnena.

Vintage silver indiska smycken: Kulturell prakt återupplivad
Vintage silver indiska smycken: Återuppliva kulturell prakt
Återuppliva den indiska kulturens prakt med vår vintagekollektion av indiska smycken i silver. Varje pjäs är en hyllning till det indiska arvets rikedom, med design som hämtar inspiration från traditionella motiv. Fördjupa dig i en samling som överskrider tiden och firar Indiens kulturella överflöd.

Vintage silverringar med stenar: en gobeläng av ädelstenar
Vintage silverringar med stenar: Ädelstens elegans
Vår samling av vintage silverringar med stenar är en gobeläng av ädelstens elegans. Varje ring har noggrant utvalda stenar som förstärker designens vintagecharm. Utforska en serie där sterlingsilver och ädelstenar möts och skapar ringar som är lika unika som vackra.

Vintage Sterling: A Testament to Purity
Vintage Sterling: Renhet i varje detalj
I vår kollektion är vintage sterling ett bevis på renheten i design och hantverk. Varje pjäs i sterling silver återspeglar ett engagemang för kvalitet och tidlös elegans. Riyo Gems inbjuder dig att utforska ett kurerat urval där vintageestetik möter den bestående tjusningen av sterling silver.

Vintage Sterling smycken: Skapa tidlösa bitar
Vintage Sterling Jewelry: Tidlös skönhet i varje stycke
Att skapa tidlös skönhet är kärnan i vår kollektion av vintage sterling smycken. Varje pjäs är en manifestation av noggrant hantverk, med design som klarar tidens tand. Fördjupa dig i ett sortiment som inbjuder dig att omfamna vintage elegans med sterling silver som duken.

Vintage Sterling Silver: An Ode to Elegance
Vintage Sterling Silver: Ode till Enduring Elegance
En ode till varaktig elegans, vår vintage sterlingsilverkollektion är en hyllning till sofistikering. Riyo Gems inbjuder dig att utforska ett kurerat urval där varje pjäs är tillverkad i sterling silver, förkroppsligar den tidlösa charmen hos vintagedesign. Smycka dig med plagg som överträffar mode och blir ett bevis på varaktig stil.

Vintage Sterling Silver Granat Ring: En juvel av passion
Vintage sterling silver granatring: passionerad elegans
Skäm bort dig åt passionerad elegans med vår vintage granatring i sterling silver. De djupa nyanserna av granat kompletterar inställningen i sterling silver och skapar en ring som symboliserar kärlek och sofistikering. Utforska ett kurerat urval där varje pjäs berättar en historia om passion och bestående skönhet.

Vintage Sterling Silversmycken: Elegans i enkelhet
Vintage Sterling Silversmycken: Enkelhet som talar mycket
Elegans i enkelhet definierar vår vintage smyckeskollektion i sterling silver. Varje pjäs är designad för att tala volym med sin diskreta skönhet och tidlösa charm. Riyo Gems inbjuder dig att utforska ett sortiment där vintageestetik möter renheten hos sterling silver, och skapar smycken som resonerar med bestående elegans.

Vintage Sterling Silver Ring: En symbol för tidlöshet
Vintage sterling silver ring: tidlös symbolik
En vintage ring i sterling silver är mer än ett tillbehör; det är en symbol för tidlöshet. Tillverkad med precision och omsorg, varje ring i vår kollektion är ett emblem för varaktig stil. Fördjupa dig i en värld där varje pjäs inbjuder dig att omfamna vintagedesignens tidlösa charm.

Smycken i vintagestil: Tidsbeprövad elegans
Smycken i vintagestil: Elegans som klarar tidens tand
Riyo Gems smycken i vintagestil är en hyllning till elegans som står emot tidens tand. Varje smycke fångar essensen av vintagedesign, och erbjuder dig smycken som överträffar trender. Utforska ett kurerat urval som låter dig smycka dig med stycken som resonerar med vintageestetikens varaktiga tjusning.

Riyo Gems: A Curator of Vintage Elegance
I hjärtat av vår kollektion ligger Riyo Gems, en curator för vintage elegans som inbjuder dig att omfamna charmen från svunna epoker. Vårt engagemang för kvalitet, design och det varaktiga tilltalandet av sterling silver definierar varje del i vår kollektion. Fördjupa dig i en värld där vintageskönhet möter samtida sofistikering.

Sammanfattningsvis är vår utforskning av vintage 925-smycken med Riyo Gems en hyllning till nostalgi, sofistikering och den tidlösa tjusningen av sterling silver. Oavsett om du dras till tjocka ringar, designerörhängen eller indiskinspirerade plagg, erbjuder vår kollektion en resa genom tiderna.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Есть вопросы?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
Please read the following carefully In using the www.riyogems.com (and any aliased domain names) shopping service, of Riyo Gems you (The User) are deemed to have accepted the terms and conditions listed below. All products/services and information displayed on riyogems.com Shopping constitute an “invitation to offer”. Your order for purchase constitutes your “offer” which shall be subject to the terms and conditions as listed below. www.riyogems.com reserves the right to accept or reject your offer. General riyogems.com may change or withdraw any part of www.riyogems.com at any time without notice. riyogems.com may also terminate this Agreement and immediately remove, cancel or suspend access to and use of www.riyogems.com upon breach of any part of these Terms whatsoever. a) These Terms constitute the full agreement between you and Riyo Gems and may only be amended in writing. b) By purchasing, you agree that all details you provide to www.riyogems.com for the purpose of ordering or purchasing goods or services are correct, that the credit card you are using is your own and that there are sufficient funds to cover the cost of the goods or services ordered. c) Due to the nature of the internet there may be interruptions to services or website availability due to repairs, maintenance, or the introduction of new services. We will naturally try to minimize these instances and strive to avoid any “down time”. In the result of any waiver in respect to our terms we reserve the right to hold all terms relevant in the future. Once your order has been placed and completed online you will be sent an automated e-mail confirmation of your order. This e-mail is generated by the website an does not mean that we can definitely meet your order. It simply confirms that your order and all relevant details were received and are progressing through our system. All purchases are Covered under 30 Days Return and Refund policy. riyogems.commay cancel any order and not supply products if it is reasonable to do so and may change or discontinue the availability of products at any time without notice. If an Order is cancelled, any payment made for the Products will be refunded in full. This does not affect your Statutory Rights. Our Rights All content & images displayed on www.riyogems.com are the property of Riyo Gems or their respective owners. The design of all Jewellery is copyrighted. Under no circumstances may you re-use any of the information on this site for your own personal gain, and no copying of the designs is allowed. Please respect the designer’s time in creating these items. Anyone using or purchasing from www.riyogems.com is deemed to have read and understood the above Terms and Conditions. We reserve the right to amend these terms & conditions in compliance with current Indian law. These terms do not affect your statutory rights. What you see is what you get www.riyogems.com has made every effort to display the Jewelry as accurately as possible. Most products have been described with Details and accurate color options. However, we are aware that colors and images vary slightly according to the monitor they are viewed on. So actual and original product color look slightly different. This is unavoidable, but we are sure that all customers will be delighted with their items upon receipt. Customize work for Jewelry designer and wholesaler & Retailer:- Riyo Gems also offer customize work. As we can manufacture products for your company and you can sell in your name. As we have a good workman force and equipment for special handmade work and casting. You can send your design to us for quotation. And we keep your design fully confidential solely to be produce for you. Payment security:- Payment is secured as it is Proceed via PayPal Our Website is Also have SSL on it. When you place your order our secure server software encrypts all your personal information – including card number, name and address. This encryption process takes all the characters you enter and converts them into bits of code, which can then be safely transmitted over the internet. At no time are your details held in clear text on any website. And no-one sees your credit card number – not even Riyo Gems. SHIPPING Postage and insurance:- Economy postage is always free but if you want Express Delivery please contact us as additional Charges may apply for it. Postage and packing is automatically added at the ordering stage. We can also send goods by UPS or Fedex or as desired by you or which service is available in your country. If the actual charges are more we could ask you to send some more payment for postage. Generally The product of Riyo Gems is delivered through International India Post or SPEED POST (a unit of India Government) also Via DHL Global Mail and USPS for USA. Shipping and Handling we ship jewelry all over the world. When it comes to shipping, bear in mind… all charges are of India postal speed post. If you need any other private service mentions it advances it require extra payment to be done. Shipping charges are flat 6.99 USD to Ship any where in the World. Some items on our website store are make to order so it will take 2 week time to manufacture it and ship to you. Handling Time is 2 Working Days. Shipping Take 2 to 3 week to reach to you. Shipping:- However, we would bring your attention to the fact that most of Jewelry items are handmade to order. Some of the items you see advertised on this site are in stock at the time of your order. Please respect Riyo Gems hard work and time spent in creating these items per each individual’s requirements. (I.e. we ask that you make every effort possible to ensure that you are purchasing an item that you have every intention of keeping.) Some items are held in stock or to be manufacture accordingly and will be dispatched to you within few days or accepted duration by customer from receiving your order. Stamping:- All Silver items comes with “925” Stamp on it. Rhodium or polishing:- if you need any special kind of polishing or rhodium please mention it at the time of order. Packaging:- If you need any special kind of packaging please give the instruction at the time of order. Otherwise standard packing will be done. PRICING Pricing & Payment All orders must be paid for in full before any goods will be shipped. All products are subject to availability and remain the property of www.riyogems.com until paid for in full. www.riyogems.com may on occasion require a credit checks for orders of a substantial nature or where insufficient details have been provided. This may result in your order being delayed until the checks can be done. Paying for your Jewelry Riyo Gems Accpet all payment via PayPal and all Credit or Debit card will also be process via the paypal. If you want Bank transfer Method please message us. E-mail invoicing:- If you need to pay for your customized order or repeat order. You can do it. You just select the products and sent the model number to us by e-mail. And we will e-mail you the invoice. With this you directly pay Retail Pricing:- a) All payments are taken in USD $ only b) Customers are responsible for Import Duty/Tax in their respective countries where applicable. For more details on this please contact your local customs authority. For Wholesaler & Shopkeeper:- a) If you are a wholesaler or a shop holder of Jewelry. And you wish to buy in big quantity. Then you are entitled to get some discount. For this you just pick your order and e-mail us and we can work upon what best price we can offer to you. Customer care Riyo Gems leaves no stone unturned to offer customers a pleasant jewelry experience. We are focused at ensuring customer delight; amply reflected in our customer-oriented policies. Silver Jewelry Our Silver jewelry is made of 925 pure sterling silver Jewelry studded with real semi precious stones. Complaints If you have any complaints about our service, please email us at riyogems@gmail.com we endeavour to respond to all complaints within seven working days. We will attempt to resolve all complaints within 28 days of the date your complaint is received. At all stages during the complaints process we will advise you, via email, of the steps we are taking to resolve the matter. Customer Comments Users of this website may post reviews, comments, and general content via our community forums and galleries as long as the content is not illegal, obscene, abusive, threatening, defamatory, invasive of privacy, infringing of intellectual property rights, or otherwise injurious to third parties or contain software viruses, political campaigning, commercial solicitation, chain letters, mass mailings, or any form of “spam.” You may not use a false e-mail address, impersonate any person or entity, or otherwise mislead as to the origin of any content. Please note that any unpermitted content may be subject to review by www.riyogems.com and consequently may be deleted and action taken against the offender. Please also note that the community pages of www.riyogems.com, consisting of our forums and user galleries, are largely un-moderated. The comments and pictures posted there do not represent the views or beliefs of www.riyogems.com, staff or subsidiaries. All content is the responsibility of the individual poster. Faulty products / damaged items: In the highly unlikely event that an item sent to you is found to be faulty, you may send it back to us for a replacement… Overseas, items should only be sent back using your country’s national postal service or agreed as per our instructions we recommend using an insured delivery method; however we will not accept extra charges for Fed-Ex or other overnight courier services. If your product is damaged in transit, please contact us immediately on 0091-9828300112 or riyogems@gmail.com and return the product to us at : Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018 We will replace the item free of charge. Lost Goods If you have not received your goods within 28 days of placing an order, please contact us immediately on 0091-9828300112 and riyogems@gmail.com Customer Service Just e-mail us on Riyogems@gmail.com or you can call us on (international +91-9828300112) Between 11am and 7.00 pm weekdays (calls charged at standard national rate),or write to: Customer Service Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018. Visit our Manufacturing at Jaipur:- If you are visiting India and planning to visit the (Pink city) Jaipur, Rajasthan. You are invited to visit our showroom with lots of innovative Gemstone Jewelry. We are very happy if you tell us in advance your schedule and product of interest . so that we can fix up a appointment and arrange accordingly. Our Manufacturing Factory address is: – RIYO GEMS 50, Mahaveer Nagar, Tonk Road, Near Sanghi Farm, Jaipur 302018 Rajasthan India Ph 0091-9828300112 Timing :- open :- weekdays :- 10.30 am to 7.30 pm Sunday:- on Appointment Membership:- Member of Gem and Jewelry Export Promotion Council of India since 1996 Import Export Code Holder Issued by Government of India
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items