Skip to content

CALL US +91-9828300112

Turkiskt mode smycken grossist

Upptäck konstnärskapet: Riyo Gems turkisk-inspirerade smycken Extravaganza
Turkiska 925 silverringar: Hantverk bortom gränserna
Riyo Gems presenterar stolt sin turkisk-inspirerade smyckeskollektion, med utsökta smycken som de berömda turkiska 925 silverringarna. Med ett arv av hantverk som överskrider gränser, visar dessa ringar upp det intrikata konstnärskap som definierar turkiska smycken.

Turkiska modesmycken grossist: En fest av stil
Turkiska modesmycken Partihandel: Stil i överflöd
Ge dig ut på en stilresa med Riyo Gems kollektion av turkiska modesmycken i grossistledet. Våra smycken, inspirerade av turkisk estetik, erbjuder en fest av stil för återförsäljare som vill förse sina kunder med trendiga och varierande smyckesalternativ.

Turkiska guldsmycken grossist: Gilded Elegance
Turkiska guldsmycken Partihandel: Elegans i guld
Upplev förgylld elegans med Riyo Gems samling av turkiska guldsmycken i grossistledet. Inspirerade av den överflöd av turkisk design, är våra guldpjäser gjorda för att omdefiniera lyx, vilket gör att återförsäljare kan fylla sina butiker med en touch av turkisk glamour.

Turkiska handgjorda smycken: Hantverksmästerverk
Turkiska handgjorda smycken: Artisanal Excellence
Skäm bort dig åt skönheten i hantverksmässig förträfflighet med Riyo Gems samling av turkiska handgjorda smycken. Varje smycke berättar en historia om hantverk som gått i arv genom generationer, och erbjuder dig smycken som inte bara är en accessoar utan ett mästerverk.

Turkiska handgjorda silverringar: tradition i varje detalj
Turkiska handgjorda silverringar: tidlös tradition
Riyo Gems presenterar en hyllning till tidlös tradition med sin samling turkiska handgjorda silverringar. De intrikata detaljerna och det traditionella hantverket gör varje ring till en bärbar del av turkiskt arv, så att du kan pryda dig själv med kulturell elegans.

Turkiska juvelerare: Masters of Craft
Turkiska juvelerare: Hantverk förhöjt
Riyo Gems samarbetar med hantverksmästare och ger dig en kollektion inspirerad av turkiska juvelerares expertis. Våra föremål återspeglar dessa hantverkares engagemang och skicklighet, vilket säkerställer att varje föremål inte bara är smycken utan ett konstverk.

Turkiska smycken: där tradition möter modernitet
Turkiska smycken: Fusion of Eras
Upplev fusionen av tradition och modernitet med Riyo Gems samling av turkiska smycken. Våra smycken hyllar det rika arvet från turkisk design samtidigt som de omfamnar modern estetik och erbjuder dig smycken som överskrider epoker.

Turkisk smyckesbutik: Din inkörsport till elegans
Turkisk smyckesbutik: Elegance Awaits
Oavsett om det är online eller i butik, fungerar Riyo Gems turkiska smyckesbutik som din inkörsport till elegans. Upptäck ett kurerat urval av turkiskt-inspirerade verk som fångar essensen av turkiskt konstnärskap och tar det till dina fingertoppar.

Turkiska smycken grossist: En återförsäljares dröm
Turkiska smycken grossist: Olika erbjudanden
För återförsäljare som söker mångfald i sitt lager erbjuder Riyo Gems en rad turkiska smycken i grossistledet. Från ringar till armband, vår grossistkollektion säkerställer att återförsäljare kan tillgodose ett brett spektrum av kunders preferenser.

Turkiska smycken: en kulturtapet
Turkiska smycken: Kulturella utsmyckningar
Riyo Gems samling av turkiska smycken väver en gobeläng av kultur, med design som återspeglar rikedomen i turkiska traditioner. Smycka dig själv i smycken som går utöver estetik, och omfamna den kulturella betydelsen som är inbäddad i varje smycke.

Turkiska smyckestillverkare: Hantverkare av excellens
Turkiska smyckestillverkare: Kvalitetshantverkare
Riyo Gems samarbetar med hantverkare av excellens och står som ett bevis på turkiska smyckestillverkares engagemang. Varje smycke är tillverkad med precision, vilket återspeglar de höga standarder som definierar turkiskt smyckeshantverk.

Turkiska smycken Halsband: Elegans draperad runt dig
Turkiska smycken Halsband: Draperad sofistikering
Förbättra din urringning med Riyo Gems kollektion av turkiska smyckeshalsband. Tillverkade med ett öga för detaljer, dessa halsband draperar sofistikering runt dig, och erbjuder dig en touch av turkisk glamour vid varje klädsel.

Turkiska smycken online: bekvämlighet till hands
Turkiska smycken online: Utforska när som helst, var som helst
Med Riyo Gems användarvänliga onlineplattform är det en sömlös upplevelse att utforska och köpa turkiska smycken online. Bläddra igenom vår utvalda samling, upptäck historierna bakom varje pjäs och gör dina val med bekvämligheten av onlineshopping.

Turkiska smycken onlinebutik: En virtuell fristad av elegans
Turkiska smycken onlinebutik: Elegance Unleashed
Kliv in i en virtuell oas av elegans med Riyo Gems turkiska smyckesbutik online. Fördjupa dig i en värld av turkisk-inspirerad design, där varje klick avslöjar en ny aspekt av den överdådiga och kulturellt rika turkiska smyckestraditionen.

Turkisk smyckesbutik: Upplev överflöd
Turkisk smyckesbutik: Opulence Awaits
Oavsett om du besöker våra fysiska butiker eller utforskar vår onlineplattform, inbjuder Riyo Gems turkiska smyckesbutik dig att uppleva överflöd. Upptäck ett kurerat urval av turkisk-inspirerade smycken som resonerar med Turkiets storhet och charm.

Turkish Rings Online India: Global Elegance
Turkish Rings Online India: Style Knows No Borders
Riyo Gems utökar sin globala elegans till Indien med sin samling av turkiska ringar online. Omfamna tjusningen av turkisk design, med varje ring berättar en berättelse om kulturell rikedom som överskrider geografiska gränser.

Turkiska ringar Silver: Sterling sofistikering
Turkiska ringar Silver: Tidlös Sterling
Utforska tidlös sterling sofistikering med Riyo Gems samling av turkiska ringar i silver. Vår design fångar essensen av turkisk stil, så att du kan pryda dina fingrar med ringar som utstrålar kulturell charm.

Turkiskt silverarmband: Modern Simplicity
Turkiskt silverarmband: Snyggt och stilrent
Smycka dina handleder med modern enkelhet med Riyo Gems samling av turkiska silverarmband. Vår design förkroppsligar den eleganta och stilfulla dragningen av turkiska smycken, och erbjuder dig armband som enkelt smälter in i din unika stil.

Turkiska silversmycken: Graciösa utsmyckningar
Turkiska silversmycken: enkel nåd
Riyo Gems presenterar en samling turkiska silversmycken som representerar enkel grace. Från örhängen till halsband, varje del är gjord för att vara en graciös prydnad, så att du kan omfamna charmen med turkisk-inspirerad elegans.

Turkiskt silverhalsband: Tidlös skönhet
Turkiskt silverhalsband: Elegans i varje länk
Förbättra din urringning med Riyo Gems kollektion av turkiska silverhalsband. Varje halsband är designat för att vara en manifestation av elegans i varje länk, och erbjuder dig en tidlös skönhet som kompletterar olika stilar.

Turkiska silverringar för män: Maskulin elegans
Turkiska silverringar för män: Tidlös maskulinitet
För män som söker tidlös maskulinitet, presenterar Riyo Gems en samling turkiska silverringar för män. Vår design fångar essensen av turkisk stil, så att du kan göra ett uttalande med ringar som utstrålar kulturell charm.

Turkiska silverringar grossist: Återförsäljarens glädje
Turkiska silverringar Partihandel: Mångfald i bulk
Riyo Gems erbjuder återförsäljare en fröjd med sin samling av turkiska silverringar i grossistledet. Oavsett om du tillgodoser individuella preferenser eller erbjuder ett varierat utbud, ser våra grossistalternativ till att du kan möta dina kunders olika krav.

Turkiskt Sterling Silver: Utsmyckningar av kvalitet
Turkiskt Sterling Silver: Kvalitetshantverk
Smycka dig i kvalitetshantverket av turkiskt sterling silver med Riyo Gems kollektion. Varje smycke speglar det noggranna konstnärskap som definierar turkiska smycken, vilket säkerställer att du inte bara bär en accessoar utan en prydnad av kvalitet.

Turkiska Sterling Silver Ringar: Elegans Omdefinierad
Turkiska Sterling Silver Ringar: Omdefinierar elegans
Riyo Gems samling av turkiska sterling silverringar omdefinierar elegansen. Från klassiska band till intrikata mönster, varje ring är utformad för att vara ett uttalande av kulturell rikedom, så att du kan omfamna turkisk-inspirerad stil med varje klädsel.

Smycken i turkisk stil: där traditionen blomstrar
Smycken i turkisk stil: blomstrande traditioner
Omfamna de blomstrande traditionerna i Turkiet med Riyo Gems samling av smycken i turkisk stil. Våra plagg hyllar Turkiets rika kulturarv, med design som fångar essensen av turkisk stil.

Riyo Gems: Ditt pass till turkisk elegans
Sammanfattningsvis står Riyo Gems som ditt pass till turkisk elegans, och erbjuder en fängslande kollektion som hyllar överflöd och charm av turkiskt inspirerade smycken. Oavsett om du letar efter ringar, armband eller halsband, inbjuder vår turkiska kollektion dig att utforska, uppleva och smycka dig i storheten av turkisk design.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Есть вопросы?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
Please read the following carefully In using the www.riyogems.com (and any aliased domain names) shopping service, of Riyo Gems you (The User) are deemed to have accepted the terms and conditions listed below. All products/services and information displayed on riyogems.com Shopping constitute an “invitation to offer”. Your order for purchase constitutes your “offer” which shall be subject to the terms and conditions as listed below. www.riyogems.com reserves the right to accept or reject your offer. General riyogems.com may change or withdraw any part of www.riyogems.com at any time without notice. riyogems.com may also terminate this Agreement and immediately remove, cancel or suspend access to and use of www.riyogems.com upon breach of any part of these Terms whatsoever. a) These Terms constitute the full agreement between you and Riyo Gems and may only be amended in writing. b) By purchasing, you agree that all details you provide to www.riyogems.com for the purpose of ordering or purchasing goods or services are correct, that the credit card you are using is your own and that there are sufficient funds to cover the cost of the goods or services ordered. c) Due to the nature of the internet there may be interruptions to services or website availability due to repairs, maintenance, or the introduction of new services. We will naturally try to minimize these instances and strive to avoid any “down time”. In the result of any waiver in respect to our terms we reserve the right to hold all terms relevant in the future. Once your order has been placed and completed online you will be sent an automated e-mail confirmation of your order. This e-mail is generated by the website an does not mean that we can definitely meet your order. It simply confirms that your order and all relevant details were received and are progressing through our system. All purchases are Covered under 30 Days Return and Refund policy. riyogems.commay cancel any order and not supply products if it is reasonable to do so and may change or discontinue the availability of products at any time without notice. If an Order is cancelled, any payment made for the Products will be refunded in full. This does not affect your Statutory Rights. Our Rights All content & images displayed on www.riyogems.com are the property of Riyo Gems or their respective owners. The design of all Jewellery is copyrighted. Under no circumstances may you re-use any of the information on this site for your own personal gain, and no copying of the designs is allowed. Please respect the designer’s time in creating these items. Anyone using or purchasing from www.riyogems.com is deemed to have read and understood the above Terms and Conditions. We reserve the right to amend these terms & conditions in compliance with current Indian law. These terms do not affect your statutory rights. What you see is what you get www.riyogems.com has made every effort to display the Jewelry as accurately as possible. Most products have been described with Details and accurate color options. However, we are aware that colors and images vary slightly according to the monitor they are viewed on. So actual and original product color look slightly different. This is unavoidable, but we are sure that all customers will be delighted with their items upon receipt. Customize work for Jewelry designer and wholesaler & Retailer:- Riyo Gems also offer customize work. As we can manufacture products for your company and you can sell in your name. As we have a good workman force and equipment for special handmade work and casting. You can send your design to us for quotation. And we keep your design fully confidential solely to be produce for you. Payment security:- Payment is secured as it is Proceed via PayPal Our Website is Also have SSL on it. When you place your order our secure server software encrypts all your personal information – including card number, name and address. This encryption process takes all the characters you enter and converts them into bits of code, which can then be safely transmitted over the internet. At no time are your details held in clear text on any website. And no-one sees your credit card number – not even Riyo Gems. SHIPPING Postage and insurance:- Economy postage is always free but if you want Express Delivery please contact us as additional Charges may apply for it. Postage and packing is automatically added at the ordering stage. We can also send goods by UPS or Fedex or as desired by you or which service is available in your country. If the actual charges are more we could ask you to send some more payment for postage. Generally The product of Riyo Gems is delivered through International India Post or SPEED POST (a unit of India Government) also Via DHL Global Mail and USPS for USA. Shipping and Handling we ship jewelry all over the world. When it comes to shipping, bear in mind… all charges are of India postal speed post. If you need any other private service mentions it advances it require extra payment to be done. Shipping charges are flat 6.99 USD to Ship any where in the World. Some items on our website store are make to order so it will take 2 week time to manufacture it and ship to you. Handling Time is 2 Working Days. Shipping Take 2 to 3 week to reach to you. Shipping:- However, we would bring your attention to the fact that most of Jewelry items are handmade to order. Some of the items you see advertised on this site are in stock at the time of your order. Please respect Riyo Gems hard work and time spent in creating these items per each individual’s requirements. (I.e. we ask that you make every effort possible to ensure that you are purchasing an item that you have every intention of keeping.) Some items are held in stock or to be manufacture accordingly and will be dispatched to you within few days or accepted duration by customer from receiving your order. Stamping:- All Silver items comes with “925” Stamp on it. Rhodium or polishing:- if you need any special kind of polishing or rhodium please mention it at the time of order. Packaging:- If you need any special kind of packaging please give the instruction at the time of order. Otherwise standard packing will be done. PRICING Pricing & Payment All orders must be paid for in full before any goods will be shipped. All products are subject to availability and remain the property of www.riyogems.com until paid for in full. www.riyogems.com may on occasion require a credit checks for orders of a substantial nature or where insufficient details have been provided. This may result in your order being delayed until the checks can be done. Paying for your Jewelry Riyo Gems Accpet all payment via PayPal and all Credit or Debit card will also be process via the paypal. If you want Bank transfer Method please message us. E-mail invoicing:- If you need to pay for your customized order or repeat order. You can do it. You just select the products and sent the model number to us by e-mail. And we will e-mail you the invoice. With this you directly pay Retail Pricing:- a) All payments are taken in USD $ only b) Customers are responsible for Import Duty/Tax in their respective countries where applicable. For more details on this please contact your local customs authority. For Wholesaler & Shopkeeper:- a) If you are a wholesaler or a shop holder of Jewelry. And you wish to buy in big quantity. Then you are entitled to get some discount. For this you just pick your order and e-mail us and we can work upon what best price we can offer to you. Customer care Riyo Gems leaves no stone unturned to offer customers a pleasant jewelry experience. We are focused at ensuring customer delight; amply reflected in our customer-oriented policies. Silver Jewelry Our Silver jewelry is made of 925 pure sterling silver Jewelry studded with real semi precious stones. Complaints If you have any complaints about our service, please email us at riyogems@gmail.com we endeavour to respond to all complaints within seven working days. We will attempt to resolve all complaints within 28 days of the date your complaint is received. At all stages during the complaints process we will advise you, via email, of the steps we are taking to resolve the matter. Customer Comments Users of this website may post reviews, comments, and general content via our community forums and galleries as long as the content is not illegal, obscene, abusive, threatening, defamatory, invasive of privacy, infringing of intellectual property rights, or otherwise injurious to third parties or contain software viruses, political campaigning, commercial solicitation, chain letters, mass mailings, or any form of “spam.” You may not use a false e-mail address, impersonate any person or entity, or otherwise mislead as to the origin of any content. Please note that any unpermitted content may be subject to review by www.riyogems.com and consequently may be deleted and action taken against the offender. Please also note that the community pages of www.riyogems.com, consisting of our forums and user galleries, are largely un-moderated. The comments and pictures posted there do not represent the views or beliefs of www.riyogems.com, staff or subsidiaries. All content is the responsibility of the individual poster. Faulty products / damaged items: In the highly unlikely event that an item sent to you is found to be faulty, you may send it back to us for a replacement… Overseas, items should only be sent back using your country’s national postal service or agreed as per our instructions we recommend using an insured delivery method; however we will not accept extra charges for Fed-Ex or other overnight courier services. If your product is damaged in transit, please contact us immediately on 0091-9828300112 or riyogems@gmail.com and return the product to us at : Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018 We will replace the item free of charge. Lost Goods If you have not received your goods within 28 days of placing an order, please contact us immediately on 0091-9828300112 and riyogems@gmail.com Customer Service Just e-mail us on Riyogems@gmail.com or you can call us on (international +91-9828300112) Between 11am and 7.00 pm weekdays (calls charged at standard national rate),or write to: Customer Service Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018. Visit our Manufacturing at Jaipur:- If you are visiting India and planning to visit the (Pink city) Jaipur, Rajasthan. You are invited to visit our showroom with lots of innovative Gemstone Jewelry. We are very happy if you tell us in advance your schedule and product of interest . so that we can fix up a appointment and arrange accordingly. Our Manufacturing Factory address is: – RIYO GEMS 50, Mahaveer Nagar, Tonk Road, Near Sanghi Farm, Jaipur 302018 Rajasthan India Ph 0091-9828300112 Timing :- open :- weekdays :- 10.30 am to 7.30 pm Sunday:- on Appointment Membership:- Member of Gem and Jewelry Export Promotion Council of India since 1996 Import Export Code Holder Issued by Government of India
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items