Skip to content

CALL US +91-9828300112

Silverprydnader Med Guld Polish

Smycka i elegans: Riyo Gems utsökta samling av silverprydnader
Silverprydnadsdesign: Skapa tidlös skönhet
Riyo Gems inbjuder dig att utforska den förtrollande världen av silverprydnadsdesign, där varje pjäs är tillverkad med noggrann uppmärksamhet på detaljer. Vår kollektion visar upp en symfoni av design som överskrider trender och erbjuder dig tidlös skönhet i form av intrikat designade silverdekorationer.

Silverprydnader för herrar: Maskulin elegans omdefinierad
Silverprydnader för herrar: lyft din stil
Lyft din stil med Riyo Gems samling av silverprydnader för herrar. Vårt utbud av armband, ringar och halsband är utformade för att utstråla maskulin elegans, och kombinerar hållbarheten hos silver med design som gör ett uttalande. Upptäck utsmyckningar som omdefinierar sofistikering för den moderna gentlemannen.

Silverprydnader för damer: Graciösa uttalanden
Silver Ornaments for Ladies: A Symphony of Grace
Skäm bort dig åt nådens symfoni med Riyo Gems samling av silverprydnader för damer. Från delikata halsband till intrikat designade örhängen, varje del är ett graciöst uttalande som kompletterar den moderna kvinnans elegans. Smycka dig i silver som talar språket av tidlös kvinnlighet.

Silverprydnader för män: djärva och framstående
Silverprydnader för män: Djärva uttalanden
För män som letar efter djärva uttalanden i sina accessoarer, presenterar Riyo Gems en samling silverprydnader för män. Vår design återspeglar en perfekt blandning av djärvhet och sofistikering, vilket gör att du kan göra ett distinkt uttalande med varje del du väljer. Omdefiniera din stil med silver som ekar din personlighet.

Silverprydnader för kvinnor: Tidlös elegans
Silverprydnader för kvinnor: Elegance Personified
Upptäck elegans personifierad med Riyo Gems samling av silverprydnader för kvinnor. Oavsett om du föredrar ett klassiskt hängsmycke, en statement-ring eller ett par tidlösa örhängen, tillgodoser vår kollektion olika smaker, vilket säkerställer att varje kvinna hittar det perfekta plagget för att komplettera hennes stil.

Silverprydnader i Hyderabad: A Touch of Tradition
Silverprydnader i Hyderabad: Heritage Reflected
I den historiska staden Hyderabad ger Riyo Gems dig en touch av tradition med sin samling silverprydnader i Hyderabad. Varje pjäs återspeglar stadens rika kulturarv, och visar design inspirerad av det intrikata konstnärskap som Hyderabad är känt för.

Silverprydnader Indien: Fånga mångfald
Silverprydnader Indien: En gobeläng av mångfald
Utforska mångfaldens gobeläng med Riyo Gems samling av silverprydnader i Indien. Våra mönster hämtar inspiration från landets kulturella rikedom, med motiv som hyllar Indiens mångfaldiga arv. Smycka dig i silver som fångar nationens väsen.

Silverprydnadstillverkning: Hantverk bortom jämförelse
Silverprydnadstillverkning: noggrant hantverk
I hjärtat av Riyo Gems är ett engagemang för noggrant hantverk i tillverkning av silverprydnader. Våra hantverkare, med sina år av expertis, gör varje design till liv med precision och engagemang. Resultatet är en kollektion som överskrider enbart accessoarer för att bli uttryck för konst.

Silver Ornaments Tillverkare i Indien: Excellence Personified
Silver Ornaments Tillverkare i Indien: Banbrytande excellens
Som en ledande tillverkare av silversmycken i Indien är Riyo Gems pionjärer inom smyckesvärlden. Våra tillverkningsprocesser följer de högsta standarderna, vilket säkerställer att varje pjäs som bär Riyo Gems-etiketten är en symbol för kvalitet, hantverk och varaktig skönhet.

Silver Ornaments Namn: Berättelser i varje design
Silver Ornaments Namn: Crafting Stories
Varje pjäs i Riyo Gems kollektion bär ett silverprydnadsnamn som representerar mer än bara en design. Varje namn är en skapad berättelse som återspeglar inspirationen, kulturella influenser och konstnärliga nyanser som definierar verket. Utforska en samling där varje prydnad har ett namn och en historia att berätta.

Silver Ornaments Near Me: A Click Away
Silverprydnader nära mig: virtuell tillgänglighet
Med Riyo Gems onlineplattform är tjusningen med våra silverprydnader nära dig bara ett klick bort. Utforska vår utvalda samling, gör urval och upplev bekvämligheten med att få utsökta silverprydnader levererade till din dörr. Riyo Gems ger lyx inom räckhåll.

Silver Ornaments Halsband: Smycka din halsringning
Silver Ornaments Halsband: Graciösa utsmyckningar
Förbättra din urringning med Riyo Gems kollektion av halsband med silverprydnader. Varje halsband är en graciös utsmyckning, med design som fångar essensen av tidlös skönhet. Smycka dig med silver som ger ett extra lager av elegans till din klädsel.

Silverprydnader online: Bekvämlighet omdefinierad
Silverprydnader online: Utforska elegans när som helst
Med Riyo Gems användarvänliga onlineplattform omdefinieras utforskandet av elegans. Vår onlinekollektion av silverprydnader låter dig bläddra igenom våra mönster när det passar dig. Upptäck, välj och köp utsökta silverprydnader från bekvämligheten av ditt hem.

Silver Ornaments Online India: A Virtual Showcase
Silverprydnader Online Indien: Där tradition möter virtuell bekvämlighet
Vår onlinekollektion av silverprydnader Indien är en virtuell skyltfönster där tradition möter virtuell bekvämlighet. Riyo Gems onlineplattform är designad för att ge dig en sömlös och säker shoppingupplevelse, vilket ger dig tjusningen av silverprydnader direkt till dina fingertoppar.

Silverprydnader Onlineshopping: Säkert och roligt
Silverprydnader Onlineshopping: Säkra din elegans
Njut av en säker och njutbar shoppingupplevelse med Riyo Gems online shoppingplattform för silverprydnader. Vår webbplats är utrustad med säkra betalningsportar, vilket säkerställer att din resa genom vår samling inte bara är bekväm utan också säker.

Silver Ornaments Pris: Transparent och Fair
Silver Ornaments Pris: Värde i varje design
På Riyo Gems definierar transparens och rättvisa vår prisstrategi. Vårt pris för silverprydnader återspeglar inte bara kostnaden för material och hantverk utan värdet som är inneboende i varje design. Utforska en kollektion där priset är ett bevis på kvaliteten du får.

Silver Ornaments Pris i Indien: Tillgänglig lyx
Silver Ornaments Pris i Indien: Lyx för varje budget
Riyo Gems anser att lyx ska vara tillgängligt för alla. Vårt pris för silverprydnader i Indien är designat för att tillgodose varje budget, vilket säkerställer att du kan smycka dig i silvers tidlösa elegans utan att kompromissa med kvaliteten.

Silverprydnader Renhet: En garanti
Silverprydnader Renhet: Säker kvalitet
När du väljer Riyo Gems garanteras silverprydnadens renhet. Vi använder högkvalitativt silver i våra tillverkningsprocesser, och varje del genomgår stränga kvalitetskontroller för att säkerställa att den uppfyller vårt engagemang för renhet och excellens.

Silver Ornaments Pris: Reflekterar kvalitet
Silver Ornaments Grade: A Reflection of Excellence
Priset för silverprydnader hos Riyo Gems är en återspegling av den förträfflighet som definierar vår kollektion. Våra priser är konkurrenskraftiga och ger dig möjligheten att investera i silverprydnader av hög kvalitet som skiljer sig åt i design och hantverk.

Silver Ornament Set: Coordinated Elegance
Silverprydnadsuppsättning: Fullbordar din look
För dem som uppskattar koordinerad elegans, presenterar Riyo Gems en rad silverprydnadsuppsättningar. Varje set är noggrant sammanställt för att inkludera kompletterande delar som kompletterar din look med sofistikering. Utforska set som enkelt blandar stil och elegans.

Silverprydnader Shoppa nära mig: Upptäck personligen
Silverprydnader Shoppa nära mig: Upplev elegans
För en mer uppslukande upplevelse, besök Riyo Gems fysiska butik för att upptäcka silverprydnader nära dig personligen. Vår kunniga personal guidar dig genom vår kollektion och hjälper dig att hitta det perfekta plagget som resonerar med din stil och dina preferenser.

Silverprydnadsbutiker i Bangalore: A South Indian Affair
Silver Ornament Butiker i Bangalore: South Indian Elegance
I den pulserande staden Bangalore har Riyo Gems etablerat silverprydnadsbutiker som hyllar sydindisk elegans. Utforska design inspirerad av regionens rika kulturarv, och erbjuder dig en unik blandning av tradition och modern stil.

Silver Ornament Butiker i Hyderabad: Nizami Splendor
Silver Ornament Butiker i Hyderabad: Nizami Splendor
I staden Nizams förkroppsligar Riyo Gems silverprydnadsbutiker i Hyderabad prakten av Nizamis hantverk. Från invecklade mönster till kungliga motiv, vår kollektion hyllar Hyderabads rika historia och kulturella överflöd.

Silver Ornaments Partihandel: Kvalitet i bulk
Silver Ornament Partihandel: Bulk Elegance
För företag som vill erbjuda sina kunder elegansen av silverprydnader erbjuder Riyo Gems en plattform för grossistförsäljning av silverprydnader. Våra grossistalternativ säkerställer att återförsäljare kan lagra silverprydnader av hög kvalitet i bulk, tillgodose olika kunders preferenser.

Silverprydnader med guldbeläggning: Överdådig Fusion
Silverprydnader med guldbeläggning: Fusion of Opulence
Riyo Gems introducerar en rad silverprydnader med guldbeläggning för dem som uppskattar blandningen av silver och guld. Varje smycke i den här kollektionen återspeglar överflöd, så att du kan smycka dig med smycken som sömlöst blandar värmen från guld med elegansen av silver.

Silverprydnader med guldlack: Gilded Excellence
Silverprydnader med guldlack: Förgylld sofistikering
Upplev förgylld sofistikering med Riyo Gems samling av silverdekorationer med guldlack. Våra hantverkare applicerar skickligt guldlack på silver och skapar design som utstrålar en tidlös charm. Utforska en samling där silver möter guldets rikedom i perfekt harmoni.

Riyo Gems: Din destination för utsökta silverdekorationer
Sammanfattningsvis står Riyo Gems som din destination för utsökta silverprydnader som överskrider trender och talar språket av tidlös elegans. Oavsett om du letar efter ett djärvt uttalande eller en delikat utsmyckning, tillgodoser vår kollektion olika smaker, vilket säkerställer att varje smycke blir en omhuldad del av din smyckessamling.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Есть вопросы?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
Please read the following carefully In using the www.riyogems.com (and any aliased domain names) shopping service, of Riyo Gems you (The User) are deemed to have accepted the terms and conditions listed below. All products/services and information displayed on riyogems.com Shopping constitute an “invitation to offer”. Your order for purchase constitutes your “offer” which shall be subject to the terms and conditions as listed below. www.riyogems.com reserves the right to accept or reject your offer. General riyogems.com may change or withdraw any part of www.riyogems.com at any time without notice. riyogems.com may also terminate this Agreement and immediately remove, cancel or suspend access to and use of www.riyogems.com upon breach of any part of these Terms whatsoever. a) These Terms constitute the full agreement between you and Riyo Gems and may only be amended in writing. b) By purchasing, you agree that all details you provide to www.riyogems.com for the purpose of ordering or purchasing goods or services are correct, that the credit card you are using is your own and that there are sufficient funds to cover the cost of the goods or services ordered. c) Due to the nature of the internet there may be interruptions to services or website availability due to repairs, maintenance, or the introduction of new services. We will naturally try to minimize these instances and strive to avoid any “down time”. In the result of any waiver in respect to our terms we reserve the right to hold all terms relevant in the future. Once your order has been placed and completed online you will be sent an automated e-mail confirmation of your order. This e-mail is generated by the website an does not mean that we can definitely meet your order. It simply confirms that your order and all relevant details were received and are progressing through our system. All purchases are Covered under 30 Days Return and Refund policy. riyogems.commay cancel any order and not supply products if it is reasonable to do so and may change or discontinue the availability of products at any time without notice. If an Order is cancelled, any payment made for the Products will be refunded in full. This does not affect your Statutory Rights. Our Rights All content & images displayed on www.riyogems.com are the property of Riyo Gems or their respective owners. The design of all Jewellery is copyrighted. Under no circumstances may you re-use any of the information on this site for your own personal gain, and no copying of the designs is allowed. Please respect the designer’s time in creating these items. Anyone using or purchasing from www.riyogems.com is deemed to have read and understood the above Terms and Conditions. We reserve the right to amend these terms & conditions in compliance with current Indian law. These terms do not affect your statutory rights. What you see is what you get www.riyogems.com has made every effort to display the Jewelry as accurately as possible. Most products have been described with Details and accurate color options. However, we are aware that colors and images vary slightly according to the monitor they are viewed on. So actual and original product color look slightly different. This is unavoidable, but we are sure that all customers will be delighted with their items upon receipt. Customize work for Jewelry designer and wholesaler & Retailer:- Riyo Gems also offer customize work. As we can manufacture products for your company and you can sell in your name. As we have a good workman force and equipment for special handmade work and casting. You can send your design to us for quotation. And we keep your design fully confidential solely to be produce for you. Payment security:- Payment is secured as it is Proceed via PayPal Our Website is Also have SSL on it. When you place your order our secure server software encrypts all your personal information – including card number, name and address. This encryption process takes all the characters you enter and converts them into bits of code, which can then be safely transmitted over the internet. At no time are your details held in clear text on any website. And no-one sees your credit card number – not even Riyo Gems. SHIPPING Postage and insurance:- Economy postage is always free but if you want Express Delivery please contact us as additional Charges may apply for it. Postage and packing is automatically added at the ordering stage. We can also send goods by UPS or Fedex or as desired by you or which service is available in your country. If the actual charges are more we could ask you to send some more payment for postage. Generally The product of Riyo Gems is delivered through International India Post or SPEED POST (a unit of India Government) also Via DHL Global Mail and USPS for USA. Shipping and Handling we ship jewelry all over the world. When it comes to shipping, bear in mind… all charges are of India postal speed post. If you need any other private service mentions it advances it require extra payment to be done. Shipping charges are flat 6.99 USD to Ship any where in the World. Some items on our website store are make to order so it will take 2 week time to manufacture it and ship to you. Handling Time is 2 Working Days. Shipping Take 2 to 3 week to reach to you. Shipping:- However, we would bring your attention to the fact that most of Jewelry items are handmade to order. Some of the items you see advertised on this site are in stock at the time of your order. Please respect Riyo Gems hard work and time spent in creating these items per each individual’s requirements. (I.e. we ask that you make every effort possible to ensure that you are purchasing an item that you have every intention of keeping.) Some items are held in stock or to be manufacture accordingly and will be dispatched to you within few days or accepted duration by customer from receiving your order. Stamping:- All Silver items comes with “925” Stamp on it. Rhodium or polishing:- if you need any special kind of polishing or rhodium please mention it at the time of order. Packaging:- If you need any special kind of packaging please give the instruction at the time of order. Otherwise standard packing will be done. PRICING Pricing & Payment All orders must be paid for in full before any goods will be shipped. All products are subject to availability and remain the property of www.riyogems.com until paid for in full. www.riyogems.com may on occasion require a credit checks for orders of a substantial nature or where insufficient details have been provided. This may result in your order being delayed until the checks can be done. Paying for your Jewelry Riyo Gems Accpet all payment via PayPal and all Credit or Debit card will also be process via the paypal. If you want Bank transfer Method please message us. E-mail invoicing:- If you need to pay for your customized order or repeat order. You can do it. You just select the products and sent the model number to us by e-mail. And we will e-mail you the invoice. With this you directly pay Retail Pricing:- a) All payments are taken in USD $ only b) Customers are responsible for Import Duty/Tax in their respective countries where applicable. For more details on this please contact your local customs authority. For Wholesaler & Shopkeeper:- a) If you are a wholesaler or a shop holder of Jewelry. And you wish to buy in big quantity. Then you are entitled to get some discount. For this you just pick your order and e-mail us and we can work upon what best price we can offer to you. Customer care Riyo Gems leaves no stone unturned to offer customers a pleasant jewelry experience. We are focused at ensuring customer delight; amply reflected in our customer-oriented policies. Silver Jewelry Our Silver jewelry is made of 925 pure sterling silver Jewelry studded with real semi precious stones. Complaints If you have any complaints about our service, please email us at riyogems@gmail.com we endeavour to respond to all complaints within seven working days. We will attempt to resolve all complaints within 28 days of the date your complaint is received. At all stages during the complaints process we will advise you, via email, of the steps we are taking to resolve the matter. Customer Comments Users of this website may post reviews, comments, and general content via our community forums and galleries as long as the content is not illegal, obscene, abusive, threatening, defamatory, invasive of privacy, infringing of intellectual property rights, or otherwise injurious to third parties or contain software viruses, political campaigning, commercial solicitation, chain letters, mass mailings, or any form of “spam.” You may not use a false e-mail address, impersonate any person or entity, or otherwise mislead as to the origin of any content. Please note that any unpermitted content may be subject to review by www.riyogems.com and consequently may be deleted and action taken against the offender. Please also note that the community pages of www.riyogems.com, consisting of our forums and user galleries, are largely un-moderated. The comments and pictures posted there do not represent the views or beliefs of www.riyogems.com, staff or subsidiaries. All content is the responsibility of the individual poster. Faulty products / damaged items: In the highly unlikely event that an item sent to you is found to be faulty, you may send it back to us for a replacement… Overseas, items should only be sent back using your country’s national postal service or agreed as per our instructions we recommend using an insured delivery method; however we will not accept extra charges for Fed-Ex or other overnight courier services. If your product is damaged in transit, please contact us immediately on 0091-9828300112 or riyogems@gmail.com and return the product to us at : Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018 We will replace the item free of charge. Lost Goods If you have not received your goods within 28 days of placing an order, please contact us immediately on 0091-9828300112 and riyogems@gmail.com Customer Service Just e-mail us on Riyogems@gmail.com or you can call us on (international +91-9828300112) Between 11am and 7.00 pm weekdays (calls charged at standard national rate),or write to: Customer Service Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018. Visit our Manufacturing at Jaipur:- If you are visiting India and planning to visit the (Pink city) Jaipur, Rajasthan. You are invited to visit our showroom with lots of innovative Gemstone Jewelry. We are very happy if you tell us in advance your schedule and product of interest . so that we can fix up a appointment and arrange accordingly. Our Manufacturing Factory address is: – RIYO GEMS 50, Mahaveer Nagar, Tonk Road, Near Sanghi Farm, Jaipur 302018 Rajasthan India Ph 0091-9828300112 Timing :- open :- weekdays :- 10.30 am to 7.30 pm Sunday:- on Appointment Membership:- Member of Gem and Jewelry Export Promotion Council of India since 1996 Import Export Code Holder Issued by Government of India
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items