Skip to content

CALL US +91-9828300112

shoppa 925 silversmycken online

Din omfattande guide om var och hur man handlar fantastiska smycken på Riyo Gems

Utforska en värld av utsökt smyckeshopping med Riyo Gems. Från 925 silver till fina guldsmycken, denna guide avslöjar de bästa ställena att shoppa örhängen, halsband, ringar och mer. Upptäck bekvämligheten och elegansen med att shoppa på Riyo Gems.

Introduktion:
Ge dig ut på en resa med utmärkt smyckeshopping med Riyo Gems. Den här guiden är ditt pass för att upptäcka de bästa ställena att handla för 925 silver, guld, handgjorda smycken och mer. Oavsett om du letar efter örhängen, halsband eller ringar, har Riyo Gems dig täckt.

Hur man handlar 925: Unraveling the Beauty of Sterling Silver
Lär dig konsten att shoppa för 925 silver, även känt som sterling silver, med Riyo Gems. Det här avsnittet guidar dig genom processen att välja och köpa denna utsökta metall, känd för sin hållbarhet, elegans och tidlösa tilltalande.

Var man kan handla örhängen: Ett ymnighetshorn av stilar väntar på dig
Upptäck det perfekta paret för alla tillfällen när vi avslöjar de bästa ställena att shoppa örhängen på på Riyo Gems. Från nitar till hängiga läckerheter, Riyo Gems erbjuder ett brett utbud av örhängen stilar för alla smaker.

Varför handla modesmycken online: Bekvämlighet möter stil
I det här avsnittet fördjupar vi oss i anledningarna till varför shopping av modesmycken online på Riyo Gems är en spelomvandlare. Utforska bekvämligheten, variationen och trendsättande stilar som väntar dig med bara ett klick.

Handla fina smycken: Lyft din samling med elegans
Skäm bort dig i en värld av fina smycken när vi guidar dig om var du kan handla utsökta smycken på Riyo Gems. Lyft din samling med föremål som visar upp hantverk, sofistikering och en touch av lyx.

Handla efter halsband: Från Statement Pieces till vardagselegans
Upptäck konsten att shoppa halsband på Riyo Gems. Oavsett om du letar efter ett statement eller vardagselegans, erbjuder Riyo Gems en utvald kollektion som passar alla urringningar och tillfällen.

Handla ringar online: Hitta den perfekta passformen praktiskt taget
Navigera lätt i de virtuella gångarna när vi guidar dig om var du kan handla ringar online hos Riyo Gems. Från förlovningsringar till moderiktiga stilar, hitta den perfekta passformen för dina fingrar med bara några klick.

Handla Silver: En bländande mängd alternativ
Fördjupa oss i silvervärlden när vi utforskar var och hur man shoppar silver på Riyo Gems. Från ömtåliga accessoarer till djärva artiklar, Riyo Gems silverkollektion passar alla smaker och stilar.

Handla guldsmycken: Gilded Glamour Waits You
Skäm bort dig i förgylld glamour när vi guidar dig om var du kan handla guldsmycken på Riyo Gems. Upptäck tidlösa plagg som kombinerar värmen från guld med varumärkets engagemang för hantverk och design.

Handla guldsmycken: Crafting Moments of Opulence
I det här avsnittet utforskar du processen att handla guldsmycken på Riyo Gems. Varje pjäs är ett bevis på Riyo Gems engagemang för att skapa ögonblick av överflöd som blir en integrerad del av ditt livs berättelse.

Handla handgjorda smycken: unika skapelser med en personlig touch
Släpp loss din individualitet med Riyo Gems handgjorda smyckeskollektion. Lär dig var du kan handla för dessa unika skapelser, varje del tillverkad med en personlig touch som skiljer den från massproducerade alternativ.

Shop Jewel: Where Every Piece Tells a Story
Upptäck tjusningen med att shoppa juveler på Riyo Gems. Varje del är mer än ett tillbehör; det är en berättelse, en historia som väntar på att bli berättad. Ta reda på var och hur du shoppar dessa tidlösa skatter.

Handla smycken: Navigera i en värld av oändliga möjligheter
Navigera i den stora världen av smyckesshopping med Riyo Gems. Det här avsnittet ger insikter i varumärkets omfattande kollektion, och erbjuder oändliga möjligheter för varje smak och stil.

Shoppa smyckesrea: Hitta det perfekta erbjudandet
Lås upp hemligheterna med att handla smycken under reor på Riyo Gems. Från rabatter till specialerbjudanden, det här avsnittet guidar dig om hur du får ut det mesta av dessa möjligheter för att förbättra din samling.

Handla halsband: Smycka din hals med elegans
Utforska konsten att shoppa halsband på Riyo Gems. Från känsliga kedjor till utarbetade statement-detaljer, är Riyo Gems kollektion designad för att pryda din hals med elegans och stil.

Handla halsband online: Bekvämlighet till hands
I denna digitala tidsålder kan du upptäcka bekvämligheten med att handla halsband online på Riyo Gems. Bläddra igenom det utvalda urvalet från bekvämligheten av ditt hem och hitta den perfekta biten med lätthet.

Shop Rings: Uttryck din stil med varenda finger
Uttryck din stil med varje finger när vi guidar dig om var du kan handla ringar på Riyo Gems. Från minimalistiska band till djärva statementringar, Riyo Gems kollektion tillgodoser en mängd olika preferenser.

Handla Silver: En tidlös metall för varje tillfälle
Lär dig var och hur du handlar silver på Riyo Gems. Det här avsnittet belyser silvers mångsidighet och visar hur det kan vara din favoritmetall för alla tillfällen, från tillfälliga utflykter till speciella evenemang.

Handla silversmycken: från vardagselegans till speciella ögonblick
Njut av charmen med silver när vi utforskar var du kan handla silversmycken på Riyo Gems. Oavsett om du letar efter vardagselegans eller föremål för speciella stunder, erbjuder Riyo Gems ett varierat utbud.

Handla silverringar: Snygga uttalanden för dina fingrar
Gör snygga uttalanden med fingrarna genom att lära dig var du kan handla silverringar på Riyo Gems. Från klassisk design till modern stil, Riyo Gems silverringkollektion tillgodoser olika smaker.

Handla örhängen i sterling silver: Rama in ditt ansikte med elegans
Rama in ditt ansikte med elegans genom att upptäcka var du kan handla örhängen i sterling silver på Riyo Gems. Utforska kollektionen som kombinerar sofistikering med det tidlösa tilltalandet av sterling silver.

Handla ringar i sterling silver: tidlös sofistikering för dina fingrar
Höj fingrarna med tidlös sofistikering genom att lära dig var du kan handla sterling silverringar på Riyo Gems. Varje del är tillverkad med precision, vilket säkerställer en perfekt blandning av stil och kvalitet.

Handla i grossistledet: Utforska bulkalternativ med lätthet
För både återförsäljare och entusiaster erbjuder Riyo Gems möjligheten att handla i grossistledet. Utforska det här avsnittet för att förstå hur du kan förbättra din samling med bulkalternativ, vilket säkerställer ett varierat lager.

Shopping Channel Jewellery: Riyo Gems on Your Screen
Utforska Riyo Gems-världen från bekvämligheten av ditt hem genom shoppingkanaler. Det här avsnittet ger insikter i hur du kan uppleva Riyo Gems utsökta smycken utan att lämna ditt vardagsrum.

Riyo Gems: Din ultimata destination för utsökta smycken
I det här avsnittet, upptäck varför Riyo Gems står som den ultimata destinationen för utsökt smyckesshopping. Från ett engagemang för kvalitet till ett varierat utbud av erbjudanden, Riyo Gems är symbolen för elegans.

Vanliga frågor: Avslöjar detaljerna
Är det säkert att handla silversmycken på Riyo Gems?
Absolut! Riyo Gems prioriterar säkerheten för sina kunder och säkerställer en säker och säker online shoppingupplevelse för alla köp av silversmycken.

Kan jag returnera en produkt om den inte uppfyller mina förväntningar?
Säkert! Riyo Gems har en flexibel returpolicy, som tillåter kunder att returnera produkter som inte uppfyller deras förväntningar inom en angiven period. Kontrollera villkoren för detaljer.

Är materialen som används i Riyo Gems handgjorda smycken etiskt framställda?
Ja, Riyo Gems är engagerade i etiska inköpsmetoder och säkerställer att materialen som används i deras handgjorda smycken överensstämmer med varumärkets värderingar ansvar och hållbarhet.

Kan jag hitta budgetvänliga alternativ när jag handlar guldsmycken på Riyo Gems?
Absolut! Riyo Gems erbjuder en rad budgetvänliga alternativ i sin guldsmyckekollektion, vilket säkerställer att varje kund kan hitta en smycke som passar deras stil och budget.

Hur ofta har Riyo Gems reor på sin smyckeskollektion?
Riyo Gems erbjuder regelbundet reor och kampanjer på sin smyckeskollektion. Håll utkik på hemsidan eller prenumerera på nyhetsbrevet för att få information om kommande försäljningar och exklusiva erbjudanden.

Kan jag anpassa en smycke när jag handlar Riyo Gems handgjorda smycken?
Ja, Riyo Gems erbjuder anpassningstjänster för sin handgjorda smyckeskollektion, så att kunderna kan lägga till en personlig touch till sina utvalda smycken.

Slutsats: Lyft din stil med Riyo Gems smyckesköpupplevelse
När vi avslutar den här omfattande guiden om var och hur man shoppar fantastiska smycken på Riyo Gems, är det uppenbart att varumärket är mer än en återförsäljare – det är en curator för elegans och stil. Lyft din stil med Riyo Gems utsökta erbjudanden.

 
 
 
 
Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Есть вопросы?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
Please read the following carefully In using the www.riyogems.com (and any aliased domain names) shopping service, of Riyo Gems you (The User) are deemed to have accepted the terms and conditions listed below. All products/services and information displayed on riyogems.com Shopping constitute an “invitation to offer”. Your order for purchase constitutes your “offer” which shall be subject to the terms and conditions as listed below. www.riyogems.com reserves the right to accept or reject your offer. General riyogems.com may change or withdraw any part of www.riyogems.com at any time without notice. riyogems.com may also terminate this Agreement and immediately remove, cancel or suspend access to and use of www.riyogems.com upon breach of any part of these Terms whatsoever. a) These Terms constitute the full agreement between you and Riyo Gems and may only be amended in writing. b) By purchasing, you agree that all details you provide to www.riyogems.com for the purpose of ordering or purchasing goods or services are correct, that the credit card you are using is your own and that there are sufficient funds to cover the cost of the goods or services ordered. c) Due to the nature of the internet there may be interruptions to services or website availability due to repairs, maintenance, or the introduction of new services. We will naturally try to minimize these instances and strive to avoid any “down time”. In the result of any waiver in respect to our terms we reserve the right to hold all terms relevant in the future. Once your order has been placed and completed online you will be sent an automated e-mail confirmation of your order. This e-mail is generated by the website an does not mean that we can definitely meet your order. It simply confirms that your order and all relevant details were received and are progressing through our system. All purchases are Covered under 30 Days Return and Refund policy. riyogems.commay cancel any order and not supply products if it is reasonable to do so and may change or discontinue the availability of products at any time without notice. If an Order is cancelled, any payment made for the Products will be refunded in full. This does not affect your Statutory Rights. Our Rights All content & images displayed on www.riyogems.com are the property of Riyo Gems or their respective owners. The design of all Jewellery is copyrighted. Under no circumstances may you re-use any of the information on this site for your own personal gain, and no copying of the designs is allowed. Please respect the designer’s time in creating these items. Anyone using or purchasing from www.riyogems.com is deemed to have read and understood the above Terms and Conditions. We reserve the right to amend these terms & conditions in compliance with current Indian law. These terms do not affect your statutory rights. What you see is what you get www.riyogems.com has made every effort to display the Jewelry as accurately as possible. Most products have been described with Details and accurate color options. However, we are aware that colors and images vary slightly according to the monitor they are viewed on. So actual and original product color look slightly different. This is unavoidable, but we are sure that all customers will be delighted with their items upon receipt. Customize work for Jewelry designer and wholesaler & Retailer:- Riyo Gems also offer customize work. As we can manufacture products for your company and you can sell in your name. As we have a good workman force and equipment for special handmade work and casting. You can send your design to us for quotation. And we keep your design fully confidential solely to be produce for you. Payment security:- Payment is secured as it is Proceed via PayPal Our Website is Also have SSL on it. When you place your order our secure server software encrypts all your personal information – including card number, name and address. This encryption process takes all the characters you enter and converts them into bits of code, which can then be safely transmitted over the internet. At no time are your details held in clear text on any website. And no-one sees your credit card number – not even Riyo Gems. SHIPPING Postage and insurance:- Economy postage is always free but if you want Express Delivery please contact us as additional Charges may apply for it. Postage and packing is automatically added at the ordering stage. We can also send goods by UPS or Fedex or as desired by you or which service is available in your country. If the actual charges are more we could ask you to send some more payment for postage. Generally The product of Riyo Gems is delivered through International India Post or SPEED POST (a unit of India Government) also Via DHL Global Mail and USPS for USA. Shipping and Handling we ship jewelry all over the world. When it comes to shipping, bear in mind… all charges are of India postal speed post. If you need any other private service mentions it advances it require extra payment to be done. Shipping charges are flat 6.99 USD to Ship any where in the World. Some items on our website store are make to order so it will take 2 week time to manufacture it and ship to you. Handling Time is 2 Working Days. Shipping Take 2 to 3 week to reach to you. Shipping:- However, we would bring your attention to the fact that most of Jewelry items are handmade to order. Some of the items you see advertised on this site are in stock at the time of your order. Please respect Riyo Gems hard work and time spent in creating these items per each individual’s requirements. (I.e. we ask that you make every effort possible to ensure that you are purchasing an item that you have every intention of keeping.) Some items are held in stock or to be manufacture accordingly and will be dispatched to you within few days or accepted duration by customer from receiving your order. Stamping:- All Silver items comes with “925” Stamp on it. Rhodium or polishing:- if you need any special kind of polishing or rhodium please mention it at the time of order. Packaging:- If you need any special kind of packaging please give the instruction at the time of order. Otherwise standard packing will be done. PRICING Pricing & Payment All orders must be paid for in full before any goods will be shipped. All products are subject to availability and remain the property of www.riyogems.com until paid for in full. www.riyogems.com may on occasion require a credit checks for orders of a substantial nature or where insufficient details have been provided. This may result in your order being delayed until the checks can be done. Paying for your Jewelry Riyo Gems Accpet all payment via PayPal and all Credit or Debit card will also be process via the paypal. If you want Bank transfer Method please message us. E-mail invoicing:- If you need to pay for your customized order or repeat order. You can do it. You just select the products and sent the model number to us by e-mail. And we will e-mail you the invoice. With this you directly pay Retail Pricing:- a) All payments are taken in USD $ only b) Customers are responsible for Import Duty/Tax in their respective countries where applicable. For more details on this please contact your local customs authority. For Wholesaler & Shopkeeper:- a) If you are a wholesaler or a shop holder of Jewelry. And you wish to buy in big quantity. Then you are entitled to get some discount. For this you just pick your order and e-mail us and we can work upon what best price we can offer to you. Customer care Riyo Gems leaves no stone unturned to offer customers a pleasant jewelry experience. We are focused at ensuring customer delight; amply reflected in our customer-oriented policies. Silver Jewelry Our Silver jewelry is made of 925 pure sterling silver Jewelry studded with real semi precious stones. Complaints If you have any complaints about our service, please email us at riyogems@gmail.com we endeavour to respond to all complaints within seven working days. We will attempt to resolve all complaints within 28 days of the date your complaint is received. At all stages during the complaints process we will advise you, via email, of the steps we are taking to resolve the matter. Customer Comments Users of this website may post reviews, comments, and general content via our community forums and galleries as long as the content is not illegal, obscene, abusive, threatening, defamatory, invasive of privacy, infringing of intellectual property rights, or otherwise injurious to third parties or contain software viruses, political campaigning, commercial solicitation, chain letters, mass mailings, or any form of “spam.” You may not use a false e-mail address, impersonate any person or entity, or otherwise mislead as to the origin of any content. Please note that any unpermitted content may be subject to review by www.riyogems.com and consequently may be deleted and action taken against the offender. Please also note that the community pages of www.riyogems.com, consisting of our forums and user galleries, are largely un-moderated. The comments and pictures posted there do not represent the views or beliefs of www.riyogems.com, staff or subsidiaries. All content is the responsibility of the individual poster. Faulty products / damaged items: In the highly unlikely event that an item sent to you is found to be faulty, you may send it back to us for a replacement… Overseas, items should only be sent back using your country’s national postal service or agreed as per our instructions we recommend using an insured delivery method; however we will not accept extra charges for Fed-Ex or other overnight courier services. If your product is damaged in transit, please contact us immediately on 0091-9828300112 or riyogems@gmail.com and return the product to us at : Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018 We will replace the item free of charge. Lost Goods If you have not received your goods within 28 days of placing an order, please contact us immediately on 0091-9828300112 and riyogems@gmail.com Customer Service Just e-mail us on Riyogems@gmail.com or you can call us on (international +91-9828300112) Between 11am and 7.00 pm weekdays (calls charged at standard national rate),or write to: Customer Service Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018. Visit our Manufacturing at Jaipur:- If you are visiting India and planning to visit the (Pink city) Jaipur, Rajasthan. You are invited to visit our showroom with lots of innovative Gemstone Jewelry. We are very happy if you tell us in advance your schedule and product of interest . so that we can fix up a appointment and arrange accordingly. Our Manufacturing Factory address is: – RIYO GEMS 50, Mahaveer Nagar, Tonk Road, Near Sanghi Farm, Jaipur 302018 Rajasthan India Ph 0091-9828300112 Timing :- open :- weekdays :- 10.30 am to 7.30 pm Sunday:- on Appointment Membership:- Member of Gem and Jewelry Export Promotion Council of India since 1996 Import Export Code Holder Issued by Government of India
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items