Skip to content

CALL US +91-9828300112

Italienska smycken tillverkare grossist Indien

Avtäckande elegans: Riyo Gems italiensk-inspirerade smyckekollektion
Italienska designsmycken: där konst möter hantverk
Riyo Gems presenterar stolt sin kollektion av italienska designsmycken, där konst sömlöst möter hantverk. Inspirerade av det rika arvet från italiensk design, är våra smycken tillverkade för att återspegla den tidlösa elegansen och sofistikeringen som förknippas med Italiens berömda konstnärliga traditioner.

Italienska för smycken: Riyo Gems språkliga hantverk
Italienska för smycken: A Linguistic Artistry
Omfamna smyckens språkliga konstnärskap med Riyo Gems kollektion inspirerad av frasen "italienska för smycken." Varje pjäs berättar en historia genom sin design, och fångar essensen av italiensk kultur och språk i bärbar konst. Utforska en samling där språkliga nyanser blandas med konstnärligt hantverk.

Italiensk gulddesign: Elegansens utstrålning
Italiensk gulddesign: strålande sofistikering
Utstråla sofistikering med Riyo Gems samling av italienska gulddesigner. Våra föremål visar upp guldets skönhet i design som är ett bevis på italienskt hantverk. Oavsett om du föredrar modern elegans eller klassisk charm, passar våra italienska guldsmycken till olika smaker.

Italienska guldsmycken i Indien: Överbryggande kulturer
Italienska guldsmycken i Indien: Fusion of Traditions
Upplev fusionen av italiensk design och indiskt hantverk med Riyo Gems samling av italienska guldsmycken i Indien. Varje pjäs är en bro mellan två rika kulturarv, och erbjuder dig smycken som överskrider gränser och hyllar mångfald.

Italienska tillverkare av guldsmycken: Banbrytande excellens
Italienska tillverkare av guldsmycken: Crafting Perfection
Som pionjärer bland italienska tillverkare av guldsmycken, är Riyo Gems engagerade i att skapa perfektion i varje smycke. Våra tillverkningsprocesser följer de högsta standarderna, vilket säkerställer att varje guldsmycke är en symbol för kvalitet, precision och italiensk elegans.

Italienska high-end smycken: överflöd omdefinieras
Italienska high-end smycken: Symbol för överflöd
Omdefinierad överflöd väntar dig med Riyo Gems kollektion av italienska exklusiva smycken. Våra smycken symboliserar lyx, med design som återspeglar storheten förknippad med exklusiva italienska smycken. Njut av sofistikering med smycken som gör ett djärvt uttalande.

Italiensk smyckedesigner: Visionärer inom hantverk
Italiensk smyckedesigner: Crafting Dreams
Riyo Gems samarbetar med visionära italienska smyckesdesigners och säkerställer att varje smycke är tillverkad med passion och engagemang. Våra designers ger liv till drömmar och skapar smycken som går utöver prydnad och blir ett uttryck för konst inspirerad av Italiens skönhet.

Italienska smycken i Indien: En touch av Italien
Italienska smycken i Indien: Överbryggande kontinenter
I Indien introducerar Riyo Gems en touch av Italien med sin samling av italienska smycken. Våra smycken visar upp elegansen och charmen som förknippas med italiensk design, så att du kan pryda dig själv med smycken som ger en touch av Italien till Indiens pulserande gobeläng.

Italienska smycken Silver: Modern Simplicity
Italienska smycken Silver: Tidlös modernitet
Utforska tidlös modernitet med Riyo Gems kollektion av italienska smycken i silver. Vår design i silver återspeglar enkelheten och sofistikeringen som definierar italiensk stil. Från delikata halsband till djärva ringar, upptäck silversmycken som resonerar med samtida elegans.

Italienska smycken: En symfoni av stil
Italienska smycken: harmoniserande stil
Fördjupa dig i en symfoni av stil med Riyo Gems samling av italienska smycken. Våra plagg är harmoniskt utformade för att blanda elegans med modern stil, och erbjuder dig ett kurerat urval som fångar essensen av italienskt mode.

Italian Jewelry Factory: Hantverk bortom jämförelse
Italiensk smyckefabrik: noggrant hantverk
I hjärtat av Riyo Gems är ett engagemang för noggrant hantverk i vår italienska smyckesfabrik. Våra hantverkare, med sina år av expertis, gör varje design till liv med precision och engagemang. Resultatet är en kollektion som överskrider enbart accessoarer för att bli uttryck för konst.

Italienska smyckestillverkare: Masters of Artistry
Italienska smyckestillverkare: Hantverkare av excellens
Riyo Gems står som en av de ledande italienska smyckestillverkarna kända för sitt engagemang för excellens. Våra föremål är tillverkade av mästerhantverkare, vilket säkerställer att varje föremål som bär Riyo Gems-etiketten är en symbol för kvalitet, hantverk och bestående skönhet.

Italienskt silver: Elegans i enkelhet
Italienskt silver: Enkelt men ändå elegant
Upptäck elegansen i enkelhet med Riyo Gems samling av italienskt silver. Våra silverpjäser förkroppsligar den diskreta charmen som definierar italiensk stil. Smycka dig i smycken som sömlöst blandar enkelhet med tidlös elegans.

Italienskt silver 925 grossist: Kvalitet i bulk
Italiensk Silver 925 Partihandel: Bulk Elegance
För företag som vill erbjuda sina kunder elegansen av italienskt silver, erbjuder Riyo Gems en plattform för italiensk silver 925-grossist. Våra grossistalternativ säkerställer att återförsäljare kan lagra italienskt silver av hög kvalitet i bulk, för att tillgodose olika kunders preferenser.

Italienska silverdesignersmycken: Konstnärliga uttryck
Italienska silverdesignersmycken: Konst i utsmyckning
Riyo Gems kollektion av italienska silverdesignersmycken är en hyllning till konstnärliga uttryck. Varje smycke är utformad för att vara mer än smycken - det är bärbar konst som speglar kreativiteten och konstnärskapet i italiensk design.

Italienska silverörhängen Köp online: Bekvämlighet omdefinierad
Italienska silverörhängen Köp online: Utforska när som helst, var som helst
Med Riyo Gems användarvänliga onlineplattform är det en sömlös upplevelse att utforska och köpa italienska silverörhängen online. Bläddra igenom vår utvalda samling, upptäck historierna bakom varje pjäs och gör dina val med bekvämligheten av onlineshopping.

Italienskt silver i grossistledet: Ta Italien till din butik
Italienskt silver i grossistledet: Återförsäljarens glädje
Riyo Gems italienska silvergrossistalternativ ger Italiens charm till din butik. Utforska vår mångsidiga samling av italienska silverdesigner, och se till att dina kunder har tillgång till de senaste trenderna inom italienska smycken.

Italienska silversmycken i grossistledet: Kvalitet för återförsäljare
Italienska silversmycken i grossistledet: Ett återförsäljarval
För återförsäljare som letar efter italienska silversmycken av hög kvalitet erbjuder Riyo Gems en rad italienska silversmycken i grossistledet. Våra grossistalternativ ger återförsäljare möjlighet att lagra sina butiker med italiensk design av hög kvalitet som tillgodoser olika preferenser.

Italiensk Sterling Silver Chain Tillverkare: Crafting Links of Beauty
Italiensk Sterling Silver Chain Tillverkare: Links of Beauty
Riyo Gems är stolt över att vara en italiensk kedjetillverkare i sterling silver som skapar skönhetslänkar. Våra sterlingsilverkedjor är designade med precision och erbjuder dig halsband som förhöjer din elegans med varje känslig länk.

Italienskt sterling silver grossist: kvalitet i kvantitet
Italiensk Sterling Silver Partihandel: Kvantitet möter kvalitet
Riyo Gems utökar sitt engagemang för kvalitet till sina italienska sterlingsilver grossisterbjudanden. Återförsäljare kan fylla sina butiker med smycken i italiensk sterling silver som uppfyller de högsta standarderna för hantverk och elegans.

Italiens tillverkare av guldsmycken: sätter standarder
Italiens tillverkare av guldsmycken: Hantverksexcellens
Riyo Gems samarbetar med italienska tillverkare av guldsmycken som sätter standarder inom branschen. Vårt partnerskap säkerställer att varje smycke i guld återspeglar den förträfflighet och hantverk som är synonymt med italienska guldsmycken.

Italien smycken: omfamna italiensk tradition
Italien Smycken: Tradition i varje design
Omfamna italiensk tradition med Riyo Gems samling av italienska smycken. Våra verk hyllar Italiens rika kulturarv, med design som förkroppsligar traditionerna och konstnärskapet i detta fängslande land.

Italien Smycken: Där elegansen finns
Italien Smycken: Residences of Elegance
Riyo Gems presenterar en kollektion där elegans finns i alla italienska smycken. Från klassisk design till moderna tolkningar, vår kollektion fångar essensen av italiensk stil, så att du kan pryda dig själv med smycken som återspeglar sofistikeringen i Italien.

Italien smycketillverkare: ett arv av hantverk
Italien smycketillverkare: Crafters of Legacy
Genom att samarbeta med kända italienska smyckestillverkare säkerställer Riyo Gems ett arv av hantverk i varje smycke. Våra designers och hantverkare väcker arvet från italienska smycken till liv och skapar smycken som är ett bevis på Italiens inflytande i modevärlden.

Italien Smyckesbutiker: Upptäck italiensk elegans
Italien Smyckesbutiker: Elegans väntar
Upptäck italiensk elegans i Riyo Gems italienska smyckesbutiker. Oavsett om du besöker våra fysiska butiker eller utforskar vår onlineplattform, hittar du ett kurerat urval av italienskinspirerade smycken som resonerar med sofistikeringen och stilen i Italien.

Riyo Gems: Din inkörsport till italiensk elegans
Sammanfattningsvis fungerar Riyo Gems som din inkörsport till italiensk elegans, och erbjuder en kollektion som förenar tjusningen av italiensk design med hantverkets precision. Oavsett om du söker guldets utstrålning, silvers enkelhet eller överflöd av exklusiva smycken, inbjuder vår italienskinspirerade kollektion dig att utforska, uppleva och omfamna Italiens elegans.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Есть вопросы?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
Please read the following carefully In using the www.riyogems.com (and any aliased domain names) shopping service, of Riyo Gems you (The User) are deemed to have accepted the terms and conditions listed below. All products/services and information displayed on riyogems.com Shopping constitute an “invitation to offer”. Your order for purchase constitutes your “offer” which shall be subject to the terms and conditions as listed below. www.riyogems.com reserves the right to accept or reject your offer. General riyogems.com may change or withdraw any part of www.riyogems.com at any time without notice. riyogems.com may also terminate this Agreement and immediately remove, cancel or suspend access to and use of www.riyogems.com upon breach of any part of these Terms whatsoever. a) These Terms constitute the full agreement between you and Riyo Gems and may only be amended in writing. b) By purchasing, you agree that all details you provide to www.riyogems.com for the purpose of ordering or purchasing goods or services are correct, that the credit card you are using is your own and that there are sufficient funds to cover the cost of the goods or services ordered. c) Due to the nature of the internet there may be interruptions to services or website availability due to repairs, maintenance, or the introduction of new services. We will naturally try to minimize these instances and strive to avoid any “down time”. In the result of any waiver in respect to our terms we reserve the right to hold all terms relevant in the future. Once your order has been placed and completed online you will be sent an automated e-mail confirmation of your order. This e-mail is generated by the website an does not mean that we can definitely meet your order. It simply confirms that your order and all relevant details were received and are progressing through our system. All purchases are Covered under 30 Days Return and Refund policy. riyogems.commay cancel any order and not supply products if it is reasonable to do so and may change or discontinue the availability of products at any time without notice. If an Order is cancelled, any payment made for the Products will be refunded in full. This does not affect your Statutory Rights. Our Rights All content & images displayed on www.riyogems.com are the property of Riyo Gems or their respective owners. The design of all Jewellery is copyrighted. Under no circumstances may you re-use any of the information on this site for your own personal gain, and no copying of the designs is allowed. Please respect the designer’s time in creating these items. Anyone using or purchasing from www.riyogems.com is deemed to have read and understood the above Terms and Conditions. We reserve the right to amend these terms & conditions in compliance with current Indian law. These terms do not affect your statutory rights. What you see is what you get www.riyogems.com has made every effort to display the Jewelry as accurately as possible. Most products have been described with Details and accurate color options. However, we are aware that colors and images vary slightly according to the monitor they are viewed on. So actual and original product color look slightly different. This is unavoidable, but we are sure that all customers will be delighted with their items upon receipt. Customize work for Jewelry designer and wholesaler & Retailer:- Riyo Gems also offer customize work. As we can manufacture products for your company and you can sell in your name. As we have a good workman force and equipment for special handmade work and casting. You can send your design to us for quotation. And we keep your design fully confidential solely to be produce for you. Payment security:- Payment is secured as it is Proceed via PayPal Our Website is Also have SSL on it. When you place your order our secure server software encrypts all your personal information – including card number, name and address. This encryption process takes all the characters you enter and converts them into bits of code, which can then be safely transmitted over the internet. At no time are your details held in clear text on any website. And no-one sees your credit card number – not even Riyo Gems. SHIPPING Postage and insurance:- Economy postage is always free but if you want Express Delivery please contact us as additional Charges may apply for it. Postage and packing is automatically added at the ordering stage. We can also send goods by UPS or Fedex or as desired by you or which service is available in your country. If the actual charges are more we could ask you to send some more payment for postage. Generally The product of Riyo Gems is delivered through International India Post or SPEED POST (a unit of India Government) also Via DHL Global Mail and USPS for USA. Shipping and Handling we ship jewelry all over the world. When it comes to shipping, bear in mind… all charges are of India postal speed post. If you need any other private service mentions it advances it require extra payment to be done. Shipping charges are flat 6.99 USD to Ship any where in the World. Some items on our website store are make to order so it will take 2 week time to manufacture it and ship to you. Handling Time is 2 Working Days. Shipping Take 2 to 3 week to reach to you. Shipping:- However, we would bring your attention to the fact that most of Jewelry items are handmade to order. Some of the items you see advertised on this site are in stock at the time of your order. Please respect Riyo Gems hard work and time spent in creating these items per each individual’s requirements. (I.e. we ask that you make every effort possible to ensure that you are purchasing an item that you have every intention of keeping.) Some items are held in stock or to be manufacture accordingly and will be dispatched to you within few days or accepted duration by customer from receiving your order. Stamping:- All Silver items comes with “925” Stamp on it. Rhodium or polishing:- if you need any special kind of polishing or rhodium please mention it at the time of order. Packaging:- If you need any special kind of packaging please give the instruction at the time of order. Otherwise standard packing will be done. PRICING Pricing & Payment All orders must be paid for in full before any goods will be shipped. All products are subject to availability and remain the property of www.riyogems.com until paid for in full. www.riyogems.com may on occasion require a credit checks for orders of a substantial nature or where insufficient details have been provided. This may result in your order being delayed until the checks can be done. Paying for your Jewelry Riyo Gems Accpet all payment via PayPal and all Credit or Debit card will also be process via the paypal. If you want Bank transfer Method please message us. E-mail invoicing:- If you need to pay for your customized order or repeat order. You can do it. You just select the products and sent the model number to us by e-mail. And we will e-mail you the invoice. With this you directly pay Retail Pricing:- a) All payments are taken in USD $ only b) Customers are responsible for Import Duty/Tax in their respective countries where applicable. For more details on this please contact your local customs authority. For Wholesaler & Shopkeeper:- a) If you are a wholesaler or a shop holder of Jewelry. And you wish to buy in big quantity. Then you are entitled to get some discount. For this you just pick your order and e-mail us and we can work upon what best price we can offer to you. Customer care Riyo Gems leaves no stone unturned to offer customers a pleasant jewelry experience. We are focused at ensuring customer delight; amply reflected in our customer-oriented policies. Silver Jewelry Our Silver jewelry is made of 925 pure sterling silver Jewelry studded with real semi precious stones. Complaints If you have any complaints about our service, please email us at riyogems@gmail.com we endeavour to respond to all complaints within seven working days. We will attempt to resolve all complaints within 28 days of the date your complaint is received. At all stages during the complaints process we will advise you, via email, of the steps we are taking to resolve the matter. Customer Comments Users of this website may post reviews, comments, and general content via our community forums and galleries as long as the content is not illegal, obscene, abusive, threatening, defamatory, invasive of privacy, infringing of intellectual property rights, or otherwise injurious to third parties or contain software viruses, political campaigning, commercial solicitation, chain letters, mass mailings, or any form of “spam.” You may not use a false e-mail address, impersonate any person or entity, or otherwise mislead as to the origin of any content. Please note that any unpermitted content may be subject to review by www.riyogems.com and consequently may be deleted and action taken against the offender. Please also note that the community pages of www.riyogems.com, consisting of our forums and user galleries, are largely un-moderated. The comments and pictures posted there do not represent the views or beliefs of www.riyogems.com, staff or subsidiaries. All content is the responsibility of the individual poster. Faulty products / damaged items: In the highly unlikely event that an item sent to you is found to be faulty, you may send it back to us for a replacement… Overseas, items should only be sent back using your country’s national postal service or agreed as per our instructions we recommend using an insured delivery method; however we will not accept extra charges for Fed-Ex or other overnight courier services. If your product is damaged in transit, please contact us immediately on 0091-9828300112 or riyogems@gmail.com and return the product to us at : Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018 We will replace the item free of charge. Lost Goods If you have not received your goods within 28 days of placing an order, please contact us immediately on 0091-9828300112 and riyogems@gmail.com Customer Service Just e-mail us on Riyogems@gmail.com or you can call us on (international +91-9828300112) Between 11am and 7.00 pm weekdays (calls charged at standard national rate),or write to: Customer Service Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018. Visit our Manufacturing at Jaipur:- If you are visiting India and planning to visit the (Pink city) Jaipur, Rajasthan. You are invited to visit our showroom with lots of innovative Gemstone Jewelry. We are very happy if you tell us in advance your schedule and product of interest . so that we can fix up a appointment and arrange accordingly. Our Manufacturing Factory address is: – RIYO GEMS 50, Mahaveer Nagar, Tonk Road, Near Sanghi Farm, Jaipur 302018 Rajasthan India Ph 0091-9828300112 Timing :- open :- weekdays :- 10.30 am to 7.30 pm Sunday:- on Appointment Membership:- Member of Gem and Jewelry Export Promotion Council of India since 1996 Import Export Code Holder Issued by Government of India
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items