Skip to content

CALL US +91-9828300112

Healing Crystal Smycken Partihandel

Riyo ädelstenar och konsten att hitta unika smycken
Upptäck unika smyckesfynd med Riyo Gems
I jakten på utsökta och unika smycken framträder Riyo Gems som din pålitliga destination. Från personliga hasli-halsband till helande kristallhängen, vår utvalda kollektion tillgodoser olika smaker, vilket säkerställer att varje smycke berättar en historia om elegans och individualitet.

H Hittar smycken: Upptäck dolda ädelstenar
Riyo Gems inbjuder dig att ge dig ut på en upptäcktsresa med vår samling av H fyndsmycken. Från känsliga hasli-halsband till djärva larimar-bitar, varje fynd är ett bevis på vårt engagemang för att ge dig dolda pärlor som lyfter din stil.

Glad Mors Dag Halsband: Tankeväckande uttryck
Fira de speciella kvinnorna i ditt liv med vår Halsbandskollektion Glad Mors Dag. Riyo Gems erbjuder en rad genomtänkta och eleganta föremål som ger perfekta presenter, uttrycker tacksamhet och kärlek vid detta omhuldade tillfälle.

Hasli Halsband Silver: Etnisk elegans
Omfamna charmen av etnisk elegans med vårt hasli-halsband i silver. Riyo Gems kollektion innehåller intrikat designade plagg som hyllar kulturella traditioner, vilket säkerställer att varje halsband är ett unikt uttryck för stil och arv.

Hasli Silver: Tidlöst hantverk
Riyo Gems presenterar en kollektion av hasli-silverhalsband som visar upp tidlöst hantverk. Varje del är en blandning av tradition och modern design, och erbjuder dig ett mångsidigt tillbehör som kompletterar olika stilar och tillfällen.

Att få smycken tillverkade: skräddarsydda skapelser
För dem som letar efter personliga och unika smycken, är Riyo Gems specialiserade på att tillverka smycken. Vårt team av skickliga hantverkare samarbetar med dig för att förverkliga din vision och se till att slutresultatet blir en skräddarsydd skapelse som speglar din stil och personlighet.

Hawaiian Larimar Smycken: Oceanic Beauty
Upplev havets tjusning med Riyo Gems kollektion av larimarsmycken från Hawaii. Varje pjäs har de fascinerande blå nyanserna av larimar, som fångar essensen av tropisk skönhet och lägger till en touch av paradis till din samling.

Hawaiian Opal Smycken: Island Elegance
Skäm bort dig åt öarnas exotiska skönhet med Riyo Gems samling av hawaiiska opalsmycken. Våra opalbitar är en hyllning till färg och utstrålning, vilket gör varje design till en unik representation av ö-elegans.

Healing Crystal Smycken Partihandel: Serenity in Bulk
För både återförsäljare och entusiaster erbjuder Riyo Gems en rad läkande kristallsmycken i grossistledet. Utforska vår samling av kristallprydda pjäser som inte bara ger en touch av lugn utan också resonerar med dem som söker holistiskt välbefinnande.

Healing Crystal Hängen Grossisthandel: Lugn elegans i bulk
Riyo Gems utökar sitt engagemang för holistiskt välbefinnande med våra grossistalternativ för helande kristallhängen. Varje hänge är tillverkad med omsorg och visar upp kristallernas lugnande skönhet och ger ett elegant tillbehör för dem som omfamnar fördelarna med helande stenar.

Healing Crystals Hängsmycken: Elegance Meets Wellness
Upptäck den perfekta blandningen av elegans och välbefinnande med Riyo Gems samling av läkande kristallhängen. Varje del är en harmonisk blandning av design och positiv energi, vilket gör att du kan bära dina avsikter med stil.

Hälsofördelar med att bära silverlänkar: Stil med välbefinnande
Utforska hälsofördelarna med att bära silverfodral med Riyo Gems. Vår kollektion av fotlänkar ger inte bara en touch av elegans till din klädsel utan ger också potentiella hälsofördelar, vilket gör dem till en elegant accessoar med extra välbefinnandefördelar.

Heart Moonstone: Symbol för kärlek
Riyo Gems presenterar den tidlösa tjusningen av hjärtats månsten. Varje del i vår kollektion är en symbol för kärlek och förtrollning, som fångar månstenens eteriska skönhet i form av ett hjärta.

Heart Moonstone halsband: romantisk elegans
Uttryck romantik med vår halsbandskollektion med hjärtan månsten. Riyo Gems inbjuder dig att pryda dig själv eller någon du älskar med ett halsband som utstrålar romantisk elegans, med den fängslande glöden av månsten.

Heart Moonstone Ring: Fängslande tillgivenhet
Försegla din tillgivenhet med vår samling av hjärt-månstensringar. Riyo Gems design visar upp månstenens fängslande tjusning i en hjärtformad miljö, vilket gör varje ring till en romantisk och tidlös kärleksförklaring.

Tungt silverhalsband: Djärva uttalanden
Gör ett djärvt uttalande med Riyo Gems kollektion av tunga silverhalsband. Oavsett om du letar efter en chunky design eller ett statement, ser vår kollektion till att ditt halsband blir fokuspunkten för din ensemble.

Tungt silverhalsband för damer: stärkande elegans
För den moderna och kraftfulla kvinnan erbjuder Riyo Gems en rad tunga silverhalsband för damer. Varje smycke är designad för att utstråla styrka och elegans, så att du kan göra ett uttalande med dina smycken.

Hej smycken: Greetings of Elegance
Säg hej till elegansen med Riyo Gems kollektion av hejsmycken. Vår design erbjuder en vänlig men ändå sofistikerad touch, vilket gör varje del till ett charmigt tillskott till din samling.

Hej Ho Smycken: Förhöjd stil
Lyft din stil med Riyo Gems kollektion av Hi Ho-smycken. Våra plagg tillgodoser en mångfald av smaker, vilket säkerställer att oavsett om du letar efter en subtil vardagsprydnad eller ett djärvt uttalande, så har vi det perfekta fyndet för dig.

Hill Jewellers: Upptäcker distinkta mönster
Utforska distinkta mönster med Riyo Gems, din pålitliga destination för utsökta smycken. Vårt engagemang för kvalitet och hantverk säkerställer att varje del från kullarna i vår kollektion sticker ut med elegans och individualitet.

Hindi smycken: kulturella utsmyckningar
Riyo Gems hyllar Indiens kulturella rikedom med vår samling av hindi-smycken. Från traditionell design till samtida tolkningar, varje pjäs hyllar hindikulturens mångsidiga och livfulla traditioner.

Riyo Gems: Din inkörsport till unika fynd
Riyo Gems: A Legacy of Elegance
När du utforskar de olika och unika fynden i vår samling, står Riyo Gems som din pålitliga inkörsport till elegans och individualitet. Vårt engagemang för kvalitet, hantverk och distinkt design säkerställer att varje smycke blir ett omhuldat tillskott till din smyckessamling.

Omfamna elegans med Riyo Gems
Oavsett om du dras till de helande egenskaperna hos kristallhängen, månstenens romantiska tjusning eller de djärva uttalandena av tunga silverhalsband, inbjuder Riyo Gems dig att omfamna elegans i varje fynd. Upptäck glädjen med unika smycken med Riyo Gems – där varje smycke berättar en historia om utstrålning och individualitet.

Kristallsmyckens helande kraft: Fördelar i grossistledet och typer av helande ädelstenar
Avslöjar världen av helande kristallsmycken
I jakten på holistiskt välbefinnande har helande kristallsmycken dykt upp som ett populärt val för dem som söker inte bara utsmyckning utan också positiv energi. Riyo Gems presenterar en omfattande utforskning av fördelarna med läkande kristallsmycken i grossistledet och de olika typerna av helande ädelstenar som bidrar till det allmänna välbefinnandet.

De holistiska fördelarna med helande kristallsmycken
1. Positiv energi: Helande kristaller tros avge positiv energi som kan påverka ens känslomässiga, mentala och fysiska välbefinnande. Att bära kristallsmycken tillåter individer att bära med sig denna positiva energi under hela dagen.
2. Balans och harmoni: Olika kristaller är förknippade med olika chakran och energier i kroppen. Att bära kristallsmycken tros hjälpa till att balansera dessa energier, främja en känsla av harmoni och jämvikt.
3. Emotionellt stöd: Vissa kristaller är kända för sina känslomässiga helande egenskaper. Kristallsmycken fungerar som ett påtagligt och vackert sätt att få känslomässigt stöd, vilket främjar känslor av lugn, glädje och lugn.
4. Fokus och klarhet: Många individer vänder sig till kristallsmycken för dess potential att förbättra mentalt fokus och klarhet. Klart kvarts, i synnerhet, används ofta för sin påstådda förmåga att förstärka koncentration och mental skärpa.
5. Skydd: Vissa kristaller tros ge skydd mot negativ energi och elektromagnetisk strålning. Att bära skyddande kristallsmycken kan skapa en sköld som främjar en känsla av säkerhet och välbefinnande.
Utforska typer av helande ädelstenar
1. Ametist: Ametist är känd för sina lugnande och avstressande egenskaper och förknippas ofta med att främja lugn sömn och förbättra intuitionen.
2. Rosenkvarts: Kärlekens sten, rosékvarts tros attrahera och förstärka kärlek i olika former, inklusive självkärlek, romantisk kärlek och medkänsla.
3. Citrin: Ofta kallad "framgångsstenen", citrin tros ge överflöd, välstånd och positiv energi till bäraren.
4. Labradorit: Förknippat med andlig tillväxt och intuition tros labradorit förbättra psykiska förmågor och ge en skyddande sköld.
5. Aventurin: Känd som möjlighetens sten, tros aventurin ge tur, välstånd och en känsla av välbefinnande för dem som bär den.
6. Lapis Lazuli: Förknippad med visdom och sanning tros lapis lazuli förbättra intellektuella förmågor och främja tydlig kommunikation.
7. Tigeröga: Tigeröga är känt för sina jordnings- och skyddsegenskaper och bärs ofta för att främja mod, styrka och motståndskraft.
8. Selenit: Selenit är känt för sina renande och renande egenskaper och tros ta bort negativa energier och främja mental klarhet.
Grossistfördelen: Varför välja helande kristallsmycken i bulk?
1. Kostnadseffektivitet: Genom att köpa läkande kristallsmycken i grossistledet kan återförsäljare och entusiaster dra fördel av kostnadsbesparingar jämfört med att köpa enskilda smycken. Denna kostnadseffektivitet gör det till ett attraktivt alternativ för dem som vill skaffa en mängd olika kristaller.
2. Mångsidigt lager: Grossistalternativ erbjuder ett varierat lager av helande kristallsmycken, vilket gör att individer kan utforska och tillhandahålla ett brett utbud av val till sina kunder eller personlig samling.
3. Affärsmöjligheter: För återförsäljare kan erbjuda helande kristallsmycken öppna upp för nya affärsmöjligheter. Den växande populariteten för holistisk välbefinnande har ökat efterfrågan på helande kristallprodukter.
4. Present- och evenemangsplanering: Att köpa helande kristallsmycken i lösvikt är fördelaktigt för dem som planerar evenemang eller letar efter genomtänkta presenter. Variationen som finns tillgänglig i grossistalternativ säkerställer att varje del kan väljas med specifika avsikter eller teman i åtanke.
Omfamna de positiva vibbarna med Riyo Gems
Riyo Gems utökar sitt engagemang för holistiskt välbefinnande genom en genomtänkt kurerad samling av helande kristallsmycken. Oavsett om du är en individ som söker fördelarna med specifika ädelstenar eller en återförsäljare som vill erbjuda olika alternativ till dina kunder, erbjuder Riyo Gems en rad grossistmöjligheter att utforska kristallernas helande kraft.

Öka ditt välbefinnande med Healing Crystal Smycken
När du fördjupar dig i världen av helande kristallsmycken, inbjuder Riyo Gems dig att omfamna de positiva vibbarna och holistiska fördelarna som varje ädelsten ger. Oavsett om du dras till den lugnande energin av ametist eller de överflöd-attraherande egenskaperna hos citrin, är vår kollektion designad för att tillgodose dina välbefinnandebehov. Utforska världen av helande kristallsmycken med Riyo Gems – där positiv energi möter tidlös elegans.

 
 
 
 
Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Есть вопросы?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
Please read the following carefully In using the www.riyogems.com (and any aliased domain names) shopping service, of Riyo Gems you (The User) are deemed to have accepted the terms and conditions listed below. All products/services and information displayed on riyogems.com Shopping constitute an “invitation to offer”. Your order for purchase constitutes your “offer” which shall be subject to the terms and conditions as listed below. www.riyogems.com reserves the right to accept or reject your offer. General riyogems.com may change or withdraw any part of www.riyogems.com at any time without notice. riyogems.com may also terminate this Agreement and immediately remove, cancel or suspend access to and use of www.riyogems.com upon breach of any part of these Terms whatsoever. a) These Terms constitute the full agreement between you and Riyo Gems and may only be amended in writing. b) By purchasing, you agree that all details you provide to www.riyogems.com for the purpose of ordering or purchasing goods or services are correct, that the credit card you are using is your own and that there are sufficient funds to cover the cost of the goods or services ordered. c) Due to the nature of the internet there may be interruptions to services or website availability due to repairs, maintenance, or the introduction of new services. We will naturally try to minimize these instances and strive to avoid any “down time”. In the result of any waiver in respect to our terms we reserve the right to hold all terms relevant in the future. Once your order has been placed and completed online you will be sent an automated e-mail confirmation of your order. This e-mail is generated by the website an does not mean that we can definitely meet your order. It simply confirms that your order and all relevant details were received and are progressing through our system. All purchases are Covered under 30 Days Return and Refund policy. riyogems.commay cancel any order and not supply products if it is reasonable to do so and may change or discontinue the availability of products at any time without notice. If an Order is cancelled, any payment made for the Products will be refunded in full. This does not affect your Statutory Rights. Our Rights All content & images displayed on www.riyogems.com are the property of Riyo Gems or their respective owners. The design of all Jewellery is copyrighted. Under no circumstances may you re-use any of the information on this site for your own personal gain, and no copying of the designs is allowed. Please respect the designer’s time in creating these items. Anyone using or purchasing from www.riyogems.com is deemed to have read and understood the above Terms and Conditions. We reserve the right to amend these terms & conditions in compliance with current Indian law. These terms do not affect your statutory rights. What you see is what you get www.riyogems.com has made every effort to display the Jewelry as accurately as possible. Most products have been described with Details and accurate color options. However, we are aware that colors and images vary slightly according to the monitor they are viewed on. So actual and original product color look slightly different. This is unavoidable, but we are sure that all customers will be delighted with their items upon receipt. Customize work for Jewelry designer and wholesaler & Retailer:- Riyo Gems also offer customize work. As we can manufacture products for your company and you can sell in your name. As we have a good workman force and equipment for special handmade work and casting. You can send your design to us for quotation. And we keep your design fully confidential solely to be produce for you. Payment security:- Payment is secured as it is Proceed via PayPal Our Website is Also have SSL on it. When you place your order our secure server software encrypts all your personal information – including card number, name and address. This encryption process takes all the characters you enter and converts them into bits of code, which can then be safely transmitted over the internet. At no time are your details held in clear text on any website. And no-one sees your credit card number – not even Riyo Gems. SHIPPING Postage and insurance:- Economy postage is always free but if you want Express Delivery please contact us as additional Charges may apply for it. Postage and packing is automatically added at the ordering stage. We can also send goods by UPS or Fedex or as desired by you or which service is available in your country. If the actual charges are more we could ask you to send some more payment for postage. Generally The product of Riyo Gems is delivered through International India Post or SPEED POST (a unit of India Government) also Via DHL Global Mail and USPS for USA. Shipping and Handling we ship jewelry all over the world. When it comes to shipping, bear in mind… all charges are of India postal speed post. If you need any other private service mentions it advances it require extra payment to be done. Shipping charges are flat 6.99 USD to Ship any where in the World. Some items on our website store are make to order so it will take 2 week time to manufacture it and ship to you. Handling Time is 2 Working Days. Shipping Take 2 to 3 week to reach to you. Shipping:- However, we would bring your attention to the fact that most of Jewelry items are handmade to order. Some of the items you see advertised on this site are in stock at the time of your order. Please respect Riyo Gems hard work and time spent in creating these items per each individual’s requirements. (I.e. we ask that you make every effort possible to ensure that you are purchasing an item that you have every intention of keeping.) Some items are held in stock or to be manufacture accordingly and will be dispatched to you within few days or accepted duration by customer from receiving your order. Stamping:- All Silver items comes with “925” Stamp on it. Rhodium or polishing:- if you need any special kind of polishing or rhodium please mention it at the time of order. Packaging:- If you need any special kind of packaging please give the instruction at the time of order. Otherwise standard packing will be done. PRICING Pricing & Payment All orders must be paid for in full before any goods will be shipped. All products are subject to availability and remain the property of www.riyogems.com until paid for in full. www.riyogems.com may on occasion require a credit checks for orders of a substantial nature or where insufficient details have been provided. This may result in your order being delayed until the checks can be done. Paying for your Jewelry Riyo Gems Accpet all payment via PayPal and all Credit or Debit card will also be process via the paypal. If you want Bank transfer Method please message us. E-mail invoicing:- If you need to pay for your customized order or repeat order. You can do it. You just select the products and sent the model number to us by e-mail. And we will e-mail you the invoice. With this you directly pay Retail Pricing:- a) All payments are taken in USD $ only b) Customers are responsible for Import Duty/Tax in their respective countries where applicable. For more details on this please contact your local customs authority. For Wholesaler & Shopkeeper:- a) If you are a wholesaler or a shop holder of Jewelry. And you wish to buy in big quantity. Then you are entitled to get some discount. For this you just pick your order and e-mail us and we can work upon what best price we can offer to you. Customer care Riyo Gems leaves no stone unturned to offer customers a pleasant jewelry experience. We are focused at ensuring customer delight; amply reflected in our customer-oriented policies. Silver Jewelry Our Silver jewelry is made of 925 pure sterling silver Jewelry studded with real semi precious stones. Complaints If you have any complaints about our service, please email us at riyogems@gmail.com we endeavour to respond to all complaints within seven working days. We will attempt to resolve all complaints within 28 days of the date your complaint is received. At all stages during the complaints process we will advise you, via email, of the steps we are taking to resolve the matter. Customer Comments Users of this website may post reviews, comments, and general content via our community forums and galleries as long as the content is not illegal, obscene, abusive, threatening, defamatory, invasive of privacy, infringing of intellectual property rights, or otherwise injurious to third parties or contain software viruses, political campaigning, commercial solicitation, chain letters, mass mailings, or any form of “spam.” You may not use a false e-mail address, impersonate any person or entity, or otherwise mislead as to the origin of any content. Please note that any unpermitted content may be subject to review by www.riyogems.com and consequently may be deleted and action taken against the offender. Please also note that the community pages of www.riyogems.com, consisting of our forums and user galleries, are largely un-moderated. The comments and pictures posted there do not represent the views or beliefs of www.riyogems.com, staff or subsidiaries. All content is the responsibility of the individual poster. Faulty products / damaged items: In the highly unlikely event that an item sent to you is found to be faulty, you may send it back to us for a replacement… Overseas, items should only be sent back using your country’s national postal service or agreed as per our instructions we recommend using an insured delivery method; however we will not accept extra charges for Fed-Ex or other overnight courier services. If your product is damaged in transit, please contact us immediately on 0091-9828300112 or riyogems@gmail.com and return the product to us at : Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018 We will replace the item free of charge. Lost Goods If you have not received your goods within 28 days of placing an order, please contact us immediately on 0091-9828300112 and riyogems@gmail.com Customer Service Just e-mail us on Riyogems@gmail.com or you can call us on (international +91-9828300112) Between 11am and 7.00 pm weekdays (calls charged at standard national rate),or write to: Customer Service Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018. Visit our Manufacturing at Jaipur:- If you are visiting India and planning to visit the (Pink city) Jaipur, Rajasthan. You are invited to visit our showroom with lots of innovative Gemstone Jewelry. We are very happy if you tell us in advance your schedule and product of interest . so that we can fix up a appointment and arrange accordingly. Our Manufacturing Factory address is: – RIYO GEMS 50, Mahaveer Nagar, Tonk Road, Near Sanghi Farm, Jaipur 302018 Rajasthan India Ph 0091-9828300112 Timing :- open :- weekdays :- 10.30 am to 7.30 pm Sunday:- on Appointment Membership:- Member of Gem and Jewelry Export Promotion Council of India since 1996 Import Export Code Holder Issued by Government of India
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items