Skip to content

CALL US +91-9828300112

Bali Gemstone smycken grossist

Upptäck den tidlösa elegansen hos Balis sterlingsilversmycken
Avslöjar charmen från Bali hantverkssmycken
I smyckens livliga värld framstår den förtrollande tjusningen av Bali 925 Sterling Silver som ett bevis på noggrant hantverk och kulturell rikedom. Bali, känt för sitt konstnärliga arv, är en skattkammare av inspiration för smyckentusiaster som letar efter distinkta smycken som sömlöst blandar tradition med modernitet.

Bali armband grossist: Hantverk i varje länk
Vårt åtagande att tillhandahålla exceptionell kvalitet sträcker sig till vår samling av Bali-armband i grossistledet. Varje armband är ett konstverk, noggrant tillverkat av skickliga hantverkare som ingjuter sin passion för sitt hantverk i varje länk. Från intrikat design inspirerad av Balis rika kulturella gobeläng till moderna stilar som utstrålar sofistikering, vår grossistkollektion erbjuder en rad valmöjligheter för dem som uppskattar det konstnärliga handgjorda smyckena.

Bali ädelstenssmycken: naturens palett i varje stycke
Ge dig ut på en resa in i hjärtat av Balis naturliga skönhet med våra utsökta Bali ädelstenssmycken. Varje pjäs är prydd med noggrant utvalda ädelstenar, som återspeglar de livfulla nyanserna i Balis landskap. Från havets djupa blå färg till risterrassernas frodiga gröna, våra ädelstenssmycken fångar essensen av Balis naturliga underverk, så att du kan ta med dig en bit av detta tropiska paradis vart du än går.

Bali Handmade Jewelry: A Symphony of Craftsmanship
Bali Inspired Jewelry: Fusion of Tradition and Innovation
Vårt engagemang för att bevara andan av balinesiskt hantverk är uppenbart i vår Bali handgjorda smyckeskollektion. Fördjupa dig i blandningen av tradition och innovation när vi presenterar ett kurerat urval av verk som hyllar Balis konstnärliga arv. Från intrikat silverfiligranarbete till modern design influerad av öns pulserande kultur, våra handgjorda smycken är en hyllning till konstnärligt uttryck.

Bali Jewelry Online: Your Gateway to Balinese Elegance
Omfamna bekvämligheten med att utforska och skaffa Bali-smycken från bekvämligheten av ditt hem med vår onlineplattform. Vårt digitala skyltfönster ger dig förtrollningen av Balis smycken till dina fingertoppar, så att du kan bläddra igenom en mängd olika mönster, göra beställningar med lätthet och få en del av Balis elegans levererad till din dörr.

Bali Rings Silver: Smycka dina fingrar med elegans
Bali Silver Rings: Distinkt design för varje stil
Njut av tjusningen med Bali-ringar i silver när vi presenterar en kollektion som tillgodoser olika smaker. Oavsett om du föredrar utsmyckade och detaljerade mönster eller minimalistiska stilar som utstrålar elegans, erbjuder vårt utbud av Bali silverringar en perfekt match för alla tillfällen. Varje ring är ett mästerverk, som visar det hantverk och uppmärksamhet på detaljer som definierar balinesiska smycken.

Bali Silver Grossist: Att lyfta din samling
För både återförsäljare och entusiaster ger våra Bali-silvergrossisterbjudanden en möjlighet att lyfta din samling med unika och autentiska föremål. Samarbeta med oss för att få tillgång till ett kurerat urval av Bali silversmycken som kombinerar kvalitet, äkthet och en touch av öns anda, vilket säkerställer att dina kunder inte får något annat än det bästa.

Riyo Gems: A Beacon of Excellence in Bali Jewelry
I hjärtat av vår Bali-smyckekollektion ligger Riyo Gems, ett välkänt namn synonymt med excellens inom hantverk och design. I samarbete med Riyo Gems ger vi dig inte bara smycken utan en berättelse om balinesiskt konstnärskap. Från Balis sterlingsilverringar till fängslande ädelstensskapelser, varje del återspeglar arvet från Riyo Gems och Balis tidlösa elegans.

Balinesiska smycken: där tradition möter modern stil
Balinesiskt silver: En tradition av renhet
Renheten hos balinesiskt silver är legendarisk, och vår kollektion hyllar denna omhuldade tradition. Varje bit är tillverkad med precision av skickliga hantverkare, vilket säkerställer att integriteten hos balinesiskt silver lyser igenom i varje hänge, ring och armband. Utforska rikedomen av balinesiskt silver och smycka dig med en del av detta kulturella arv.

Bali Unique Silver: Distinkta bitar för kräsna smaker
För dem med kräsna smaker erbjuder vår kollektion av Bali unika silverpjäser en möjlighet att sticka ut. Varje design är ett bevis på individualitet och hämtar inspiration från Balis kulturella motiv och konstnärliga arv. Lyft din stil med distinkta plagg som berättar en historia om unikhet och förfining.

Utforska rikedomen av balinesiskt hantverk
Bali Sterling Silver Grossist: Ett åtagande om kvalitet
Vårt engagemang för att erbjuda de finaste Bali sterling silversmyckena i grossistledet är orubbliga. Som en pålitlig källa för återförsäljare prioriterar vi kvalitet, autenticitet och mångfald i våra grossisterbjudanden. Samarbeta med oss för att ge Balis tidlösa elegans till dina kunder med en samling som speglar öns kulturella rikedom.

Smycken i Balistil: Omfamna öns estetik
Vår kollektion av smycken i Bali-stil överträffar trender och erbjuder smycken som förkroppsligar essensen av öns estetik. Oavsett om du letar efter ett statement-halsband, en intrikat designad ring eller ett par eleganta örhängen, är vår smyckeskollektion i Bali-stil en hyllning till öns unika blandning av tradition och modern stil.

Sammanfattningsvis är vår Bali smyckeskollektion en resa in i hjärtat av konstnärligt uttryck, kulturell rikedom och den tidlösa tjusningen av sterling silver. Från de livfulla färgerna på ädelstenar till de intrikata detaljerna i handgjorda föremål, varje föremål i vår kollektion berättar en historia om Balis förtrollande arv. Utforska våra erbjudanden, omfamna Riyo Gems anda och smycka dig med Balis elegans.
Bali Jewelry Designers: Masters of Artistry
Visionärer av stil: Bali Jewelry Brands
Vårt engagemang för att visa upp det bästa från Bali sträcker sig till att samarbeta med välkända Bali smyckesdesigners som är sanna mästare i konstnärskap. Dessa visionärer ger sina skapelser kulturell betydelse och skapar verk som inte bara är accessoarer utan bärbara konstverk. Utforska vårt kurerade urval och upptäck berättelserna som berättas genom varje minutiöst utformat verk.

Bali Jewelry Factory: Precision i produktion
Bakom kulisserna börjar vårt engagemang för kvalitet på smyckesfabriken på Bali där skickliga hantverkare väcker design till liv. Med fokus på precision och uppmärksamhet på detaljer, säkerställer vår fabrik att varje del uppfyller de högsta standarderna för hantverk. Från idé till skapelse är våra smycken ett bevis på äktenskapet mellan tradition och innovation.

Bali Jewelry Online Shop: En sömlös upplevelse
Sömlös shopping: Bali smycken onlinebutik
Ge dig ut på en virtuell resa genom vår onlinebutik för smycken på Bali, där Balis livliga anda är bara ett klick bort. Vår användarvänliga plattform erbjuder en sömlös upplevelse, så att du kan utforska vår omfattande samling, läsa om den kulturella betydelsen av varje verk och göra välgrundade val som resonerar med din stil och värderingar.

Bali smycken grossist: Empowering återförsäljare
För återförsäljare som vill berika sina erbjudanden är vårt Bali-smyckegrossistprogram skräddarsytt för att möta dina behov. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till ett varierat utbud av Bali-inspirerade smycken som tillgodoser olika smaker och preferenser. Öka ditt lager och förse dina kunder med tjusningen av äkta balinesiskt hantverk.

Bali Rings Silver: A Symphony of Styles
Bali Jewelry Rings: A Touch of Elegance
Vår kollektion av Bali smyckesringar är en symfoni av stilar, från intrikat detaljerade mönster till minimalistiska band som utstrålar diskret elegans. Varje ring är en återspegling av de olika influenserna som formar Balis konstnärliga landskap, och erbjuder dig ett urval som passar alla tillfällen och personlig smak.

Balis silverringar: symbolik och betydelse
Fördjupa dig i Balis silverringars värld, där symbolik och betydelse flätas samman. Varje ring berättar en historia – vare sig den är inspirerad av balinesisk mytologi, kulturella motiv eller öns naturliga skönhet. Smycka dina fingrar med bitar som går utöver det estetiska och förkroppsligar den rika tapeten av Balis traditioner.

Bali Silver Pendants: A Showcase of Craftsmanship
Bärbar konst: Bali silverhängen
Lyft din stil med vår kollektion av Bali silverhängen, vart och ett av ett miniatyrmästerverk som visar upp Balis konstnärskap. Från intrikat filigranarbete till djärva, moderna mönster, våra hängen är mer än accessoarer – de är uttryck för din individualitet och fångar essensen av Balis rika kulturarv.

Bali Silver Shop: Din inkörsport till äkthet
Gå in i vår silverbutik på Bali och fördjupa dig i äktheten av balinesiskt hantverk. Varje del i vår kollektion är en återspegling av vårt engagemang för att bevara traditionen samtidigt som vi omfamnar modern design. Utforska butiken och låt Balis tjusning utspela sig framför dina ögon.

Upptäck fördelen med Bali Silver Wholesale Jewelry
Bali Silver grossist smycken: Kvalitetssäkring
För dem som vill erbjuda sina kunder det finaste inom Bali-inspirerade smycken, är vårt Bali-silvergrossistsmyckeprogram nyckeln. Vi garanterar kvalitet, äkthet och mångfald i våra grossisterbjudanden, vilket gör att återförsäljare kan kurera kollektioner som resonerar med deras kundbas och lyfter deras varumärke.

Bali Sterling Silver Grossist: A Trusted Partnership
I den konkurrensutsatta världen av smyckehandel är förtroende avgörande. Vårt grossistprogram i Bali sterling silver bygger på en grund av transparens och tillförlitlighet. Samarbeta med oss för att få tillgång till ett kurerat urval av pjäser i sterling silver som förkroppsligar Balis tidlösa elegans.

Balinesiskt silver: A Legacy of Purity
Omhuldad tradition: balinesiska silvertillverkare
Vårt samarbete med skickliga balinesiska silvertillverkare säkerställer att varje del i vår kollektion upprätthåller den omhuldade traditionen av renhet. Varje hänge, ring och armband genomgår en noggrann process, från val av råmaterial till slutlig polering, vilket resulterar i smycken som kapslar in essensen av balinesiskt silver.

Bali Silver Rings: Smycka dina fingrar med arv
Bali silverringars förtrollande tjusning går utöver bara utsmyckning. Det är en möjlighet att bära med sig ett stycke balinesiskt arv och visa upp öns rika kulturella arv i varje invecklad detalj. Utforska vår kollektion och hitta den perfekta ringen för att pryda dina fingrar med tidlös elegans.

Riyo Gems: A Culmination of Excellence
Collaborative Brilliance: Bali Jewelry Designers och Riyo Gems
Kärnan i vår Bali-kollektion ligger samarbetsglansen mellan Bali smyckesdesigners och Riyo Gems. Detta partnerskap är en hyllning till excellens, som sammanför den konstnärliga visionen från Balis designers och ädelstensexperten hos Riyo Gems. Resultatet är en kollektion som överträffar förväntningarna och erbjuder dig ett urval av smycken som förenar sofistikering med kulturell rikedom.

Sammanfattningsvis, vårt engagemang för att visa upp Balis tjusning går utöver smycken – det är en hyllning till konstnärskap, tradition och den bestående skönheten i sterling silver. Utforska vår omfattande samling, fördjupa dig i de kulturella berättelserna som är invävda i varje verk och smycka dig med Balis tidlösa elegans.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Есть вопросы?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
Please read the following carefully In using the www.riyogems.com (and any aliased domain names) shopping service, of Riyo Gems you (The User) are deemed to have accepted the terms and conditions listed below. All products/services and information displayed on riyogems.com Shopping constitute an “invitation to offer”. Your order for purchase constitutes your “offer” which shall be subject to the terms and conditions as listed below. www.riyogems.com reserves the right to accept or reject your offer. General riyogems.com may change or withdraw any part of www.riyogems.com at any time without notice. riyogems.com may also terminate this Agreement and immediately remove, cancel or suspend access to and use of www.riyogems.com upon breach of any part of these Terms whatsoever. a) These Terms constitute the full agreement between you and Riyo Gems and may only be amended in writing. b) By purchasing, you agree that all details you provide to www.riyogems.com for the purpose of ordering or purchasing goods or services are correct, that the credit card you are using is your own and that there are sufficient funds to cover the cost of the goods or services ordered. c) Due to the nature of the internet there may be interruptions to services or website availability due to repairs, maintenance, or the introduction of new services. We will naturally try to minimize these instances and strive to avoid any “down time”. In the result of any waiver in respect to our terms we reserve the right to hold all terms relevant in the future. Once your order has been placed and completed online you will be sent an automated e-mail confirmation of your order. This e-mail is generated by the website an does not mean that we can definitely meet your order. It simply confirms that your order and all relevant details were received and are progressing through our system. All purchases are Covered under 30 Days Return and Refund policy. riyogems.commay cancel any order and not supply products if it is reasonable to do so and may change or discontinue the availability of products at any time without notice. If an Order is cancelled, any payment made for the Products will be refunded in full. This does not affect your Statutory Rights. Our Rights All content & images displayed on www.riyogems.com are the property of Riyo Gems or their respective owners. The design of all Jewellery is copyrighted. Under no circumstances may you re-use any of the information on this site for your own personal gain, and no copying of the designs is allowed. Please respect the designer’s time in creating these items. Anyone using or purchasing from www.riyogems.com is deemed to have read and understood the above Terms and Conditions. We reserve the right to amend these terms & conditions in compliance with current Indian law. These terms do not affect your statutory rights. What you see is what you get www.riyogems.com has made every effort to display the Jewelry as accurately as possible. Most products have been described with Details and accurate color options. However, we are aware that colors and images vary slightly according to the monitor they are viewed on. So actual and original product color look slightly different. This is unavoidable, but we are sure that all customers will be delighted with their items upon receipt. Customize work for Jewelry designer and wholesaler & Retailer:- Riyo Gems also offer customize work. As we can manufacture products for your company and you can sell in your name. As we have a good workman force and equipment for special handmade work and casting. You can send your design to us for quotation. And we keep your design fully confidential solely to be produce for you. Payment security:- Payment is secured as it is Proceed via PayPal Our Website is Also have SSL on it. When you place your order our secure server software encrypts all your personal information – including card number, name and address. This encryption process takes all the characters you enter and converts them into bits of code, which can then be safely transmitted over the internet. At no time are your details held in clear text on any website. And no-one sees your credit card number – not even Riyo Gems. SHIPPING Postage and insurance:- Economy postage is always free but if you want Express Delivery please contact us as additional Charges may apply for it. Postage and packing is automatically added at the ordering stage. We can also send goods by UPS or Fedex or as desired by you or which service is available in your country. If the actual charges are more we could ask you to send some more payment for postage. Generally The product of Riyo Gems is delivered through International India Post or SPEED POST (a unit of India Government) also Via DHL Global Mail and USPS for USA. Shipping and Handling we ship jewelry all over the world. When it comes to shipping, bear in mind… all charges are of India postal speed post. If you need any other private service mentions it advances it require extra payment to be done. Shipping charges are flat 6.99 USD to Ship any where in the World. Some items on our website store are make to order so it will take 2 week time to manufacture it and ship to you. Handling Time is 2 Working Days. Shipping Take 2 to 3 week to reach to you. Shipping:- However, we would bring your attention to the fact that most of Jewelry items are handmade to order. Some of the items you see advertised on this site are in stock at the time of your order. Please respect Riyo Gems hard work and time spent in creating these items per each individual’s requirements. (I.e. we ask that you make every effort possible to ensure that you are purchasing an item that you have every intention of keeping.) Some items are held in stock or to be manufacture accordingly and will be dispatched to you within few days or accepted duration by customer from receiving your order. Stamping:- All Silver items comes with “925” Stamp on it. Rhodium or polishing:- if you need any special kind of polishing or rhodium please mention it at the time of order. Packaging:- If you need any special kind of packaging please give the instruction at the time of order. Otherwise standard packing will be done. PRICING Pricing & Payment All orders must be paid for in full before any goods will be shipped. All products are subject to availability and remain the property of www.riyogems.com until paid for in full. www.riyogems.com may on occasion require a credit checks for orders of a substantial nature or where insufficient details have been provided. This may result in your order being delayed until the checks can be done. Paying for your Jewelry Riyo Gems Accpet all payment via PayPal and all Credit or Debit card will also be process via the paypal. If you want Bank transfer Method please message us. E-mail invoicing:- If you need to pay for your customized order or repeat order. You can do it. You just select the products and sent the model number to us by e-mail. And we will e-mail you the invoice. With this you directly pay Retail Pricing:- a) All payments are taken in USD $ only b) Customers are responsible for Import Duty/Tax in their respective countries where applicable. For more details on this please contact your local customs authority. For Wholesaler & Shopkeeper:- a) If you are a wholesaler or a shop holder of Jewelry. And you wish to buy in big quantity. Then you are entitled to get some discount. For this you just pick your order and e-mail us and we can work upon what best price we can offer to you. Customer care Riyo Gems leaves no stone unturned to offer customers a pleasant jewelry experience. We are focused at ensuring customer delight; amply reflected in our customer-oriented policies. Silver Jewelry Our Silver jewelry is made of 925 pure sterling silver Jewelry studded with real semi precious stones. Complaints If you have any complaints about our service, please email us at riyogems@gmail.com we endeavour to respond to all complaints within seven working days. We will attempt to resolve all complaints within 28 days of the date your complaint is received. At all stages during the complaints process we will advise you, via email, of the steps we are taking to resolve the matter. Customer Comments Users of this website may post reviews, comments, and general content via our community forums and galleries as long as the content is not illegal, obscene, abusive, threatening, defamatory, invasive of privacy, infringing of intellectual property rights, or otherwise injurious to third parties or contain software viruses, political campaigning, commercial solicitation, chain letters, mass mailings, or any form of “spam.” You may not use a false e-mail address, impersonate any person or entity, or otherwise mislead as to the origin of any content. Please note that any unpermitted content may be subject to review by www.riyogems.com and consequently may be deleted and action taken against the offender. Please also note that the community pages of www.riyogems.com, consisting of our forums and user galleries, are largely un-moderated. The comments and pictures posted there do not represent the views or beliefs of www.riyogems.com, staff or subsidiaries. All content is the responsibility of the individual poster. Faulty products / damaged items: In the highly unlikely event that an item sent to you is found to be faulty, you may send it back to us for a replacement… Overseas, items should only be sent back using your country’s national postal service or agreed as per our instructions we recommend using an insured delivery method; however we will not accept extra charges for Fed-Ex or other overnight courier services. If your product is damaged in transit, please contact us immediately on 0091-9828300112 or riyogems@gmail.com and return the product to us at : Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018 We will replace the item free of charge. Lost Goods If you have not received your goods within 28 days of placing an order, please contact us immediately on 0091-9828300112 and riyogems@gmail.com Customer Service Just e-mail us on Riyogems@gmail.com or you can call us on (international +91-9828300112) Between 11am and 7.00 pm weekdays (calls charged at standard national rate),or write to: Customer Service Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018. Visit our Manufacturing at Jaipur:- If you are visiting India and planning to visit the (Pink city) Jaipur, Rajasthan. You are invited to visit our showroom with lots of innovative Gemstone Jewelry. We are very happy if you tell us in advance your schedule and product of interest . so that we can fix up a appointment and arrange accordingly. Our Manufacturing Factory address is: – RIYO GEMS 50, Mahaveer Nagar, Tonk Road, Near Sanghi Farm, Jaipur 302018 Rajasthan India Ph 0091-9828300112 Timing :- open :- weekdays :- 10.30 am to 7.30 pm Sunday:- on Appointment Membership:- Member of Gem and Jewelry Export Promotion Council of India since 1996 Import Export Code Holder Issued by Government of India
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items