• +0091-9828300112
  • ALL WEEK FROM 10:00 AM TO 7:00 PM
SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
$0.00
het idee van de export van riyo-edelstenen was serendipiteit op zijn best.
het idee van de export van riyo-edelstenen kwam tot stand bijna een jaar voordat het werd opgericht toen we tijdens een van de buitenlandse reizen een prachtige blauwgekleurde edelsteen op het strand zagen. aangezien we altijd al een passie hadden voor het verzamelen van edelstenen, was het voor ons het 'eureka-moment'. we hebben besloten dat een juweeltje dat zo mooi is als dit voor iedereen beschikbaar moet zijn. beginnen met het maken van sieraden met deze edelsteen leek het beste idee, dat uiteindelijk uitgroeide tot meer dan honderd varianten van hetzelfde. het idee werd zeer gewaardeerd. we kregen een overweldigende respons van de markt en de steun van onze familie en vrienden bij het opzetten van de export van riyo-edelstenen.
we wilden elke edelsteenliefhebber wereldwijd bereiken.< /div>
we kozen sieraden als bron om deze edelstenen beschikbaar te maken voor de wereld, terwijl het alleen de edelstenen hadden kunnen zijn. dit komt omdat we altijd het maximale aantal mensen wilden bereiken dat ze kon waarderen. als het alleen de edelstenen waren geweest en niet de edelsteensieraden, zou het ons bereik beperken en dit hebben we nooit gewild. dit bracht ons ook op het idee om een groothandel te zijn in plaats van een detailhandelaar. en om authentiek te zijn, hebben we besloten om de sieraden zelf te vervaardigen. de optimistische benadering heeft ons de weg gebaand om een van de beste en meest vertrouwde sieradenfabrikanten en groothandels te worden.
dit optimisme en toewijding heersen tenslotte nog steeds in de bedrijfscultuur deze jaren.
het was geen gemakkelijke rit, maar het heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn.
door ons geloof in god intact te houden, zijn we erin geslaagd om tijdens onze eerste jaren door de ups en downs te zeilen. ondanks alles hebben we nooit nagelaten om aan de eisen van onze klanten te voldoen, waardoor we absolute klanttevredenheid bieden. vanaf de dag van onze oprichting hebben we nooit meer achterom gekeken. ook zijn we altijd erg kieskeurig geweest over de kwaliteit van onze juwelen. dit motiveerde ons om de parameters voor kwaliteitscontrole iets boven de algemene industrienormen in te stellen, waardoor we uitzonderlijke kwaliteit konden leveren tegen eerlijke prijzen. dit is te zien aan elk sieraad dat het label rananjay export draagt.
we waren altijd duidelijk over onze motieven en ambitieus om deze te bereiken. dit werd ondersteund door ons onderzoek & ontwikkelingsteam en de feedback van onze klanten die ons tot voortdurende verbetering hebben geleid.
riyo gems export gedijt op het voortzetten van zijn erfenis als de meest vertrouwde sieradenfabrikant en -leverancier die werkt op de beginselen van eerlijkheid en integriteit.
BACK TO TOP