• +0091-9828300112
  • ALL WEEK FROM 10:00 AM TO 7:00 PM
SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
$0.00
in dit modetijdperk wordt de markt overspoeld met een verscheidenheid aan stijlvolle sieraden. op dit moment worden sieraden van verschillende ontwerpen verkocht. vergeet je goud en zilver een tijdje, dan zul je zien dat er een speciaal soort sieraad op de markt wordt verkocht, dat volledig handgemaakt is. er is tegenwoordig veel vraag naar dit soort op maat gemaakte sieraden op de markt.


riyo gems (p) ltd. jaipur india is uw persoonlijke juwelier. zet je inspiratie om in unieke, fijne sieraden op maat. heb je een idee voor het ontwerpen van sieraden? riyo edelstenen pvt. ltd. is waar u uw ideeën kunt delen & krijg op maat gemaakte designer sieraden voor jezelf of voor je dierbaren. wij ontwerpen en personaliseren voor klanten. we maken handgemaakte gegraveerde sieraden & op maat gemaakte bedels voor je ontwerpen.

bekijk onze op maat gemaakte sieraden selectie voor de allerbeste unieke of custom handgemaakte stukken van de online juwelierszaak.

riyo gems (p) ltd. rajasthan india. wij zijn gespecialiseerd in kostbare edelstenen & sieradengieten voor juweliers. krijg op maat gemaakte modieuze sieraden online voor mannen, vrouwen & meisjes van 's werelds beste sieradenfabrikanten, leveranciers, groothandels, groothandel, exporteurs. we verbinden kopers, groothandelaren, detailhandelaren, exporteurs en wederverkopers rechtstreeks met echte fabrikanten, groothandelaren, importeurs en ontwerpers.

bij riyo gems (p) ltd. rajasthan india, wij ontwerpen en vervaardigen op maat gemaakte sieraden - net zo uniek als u!

onze studio is een atelier van op maat gemaakte sieraden, geïnspireerd door "u", gemaakt voor "u" en binnen “uw†budget!

â klik opâ contactformulier

BACK TO TOP