• +0091-9828300112
  • ALL WEEK FROM 10:00 AM TO 7:00 PM
SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
$0.00

riyo gems india is een toonaangevende groothandel in zilveren sieraden fabrikant, leverancier en exporteur uit jaipur india. we werken al 30 jaar met het grootste vertrouwen aan onze klanten. onze klanten zijn onze belangrijkste elementen voor ons succes. riyo-edelstenen hebben een breed scala aanâ sieradencollecties. wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte zilveren sieraden ontwerpen. wij zijn gespecialiseerd in het leveren van het beste en unieke ontwerp aan onze klanten. onze klanten bevelen riyo gems juwelen ten zeerste aan voor onze stabiliteit en kwaliteit onderhoud. riyo gems, we zijn toegewijd om onze klanten tevreden te stellen en aan hun behoeften te voldoen. u kunt uw sieraden ook aanpassen aan uw behoeften. wij begrijpen uw gedachten en behoeften en zetten deze ideeën om in sieraden. ons ondersteuningsteam helpt u van begin tot eind met uw bestelling. wij zijn een in Jaipur gevestigd productiebedrijf met een passie voor hun werk en de diensten die wij leveren. bij riyo gems, als uw fabrikant, leverancier en exporteur van zilveren sieraden, proberen we altijd aan de vraag en verwachtingen van de klant te voldoen. we zetten ons harde werk en onze kennis in om een toonaangevende fabrikant, leverancier en exporteur van 925 zilveren sieraden te worden. onze hoogste prioriteit is kwaliteit, tijdige levering en groothandelsprijzen. riyo gems heeft een professioneel team in zijn productiefabriek, dat hard werkt om hun klanten precies te geven wat ze van ons willen.

zilveren sieraden:-

er zijn twee soorten sieraden. de ene is fijne sieraden en de andere is mode-sieraden. mode-sieraden worden ook wel kostuumjuwelen genoemd. mode-sieraden zijn meestal gemaakt van onedele metalen en imitatiestenen. we werken met edele metalen zoals zilveren sieraden. onze zilveren sieraden tonen unieke en nieuwste ontwerpen die grenzeloos en tijdloos zijn. de belangrijkste factor van deze sieraden is dat deze sieraden goedkoop, uniek en jarenlang gedragen kunnen worden. als groothandel in zilveren sieraden, doen we al onze inspanningen om handgemaakte sieraden te maken, we doen ook onze best om het sieraad goed te begrijpen. tegenwoordig is iedereen dol op zichzelf met sieraden. of het nu sieraden, gouden sieraden of zilveren sieraden zijn. wij bieden de beste kwaliteit sterling zilveren sieraden ter wereld, want we hebben de beste zilveren sieradenfabrieken in Jaipur, India. u kunt bij ons terecht om mooie sieraden te kopen. sieraden moeten passen bij elke outfit die we dragen. sieraden moeten met de grootste zorg en behandeling worden ontworpen. naast mode-sieraden maken wij onder andere zilveren sieraden, diamanten juwelen en kostbare edelstenen. tegenwoordig zijn lichte sieraden erg populair onder de mensen omdat het er mooi uitziet en aan iedereen wordt overgedragen. de populariteit van in metaal ingebedde sieraden neemt ook toe. u kunt bij ons terecht voor het maken van allerlei sieraden. de collectie zilveren sieraden die we hebben: - wij zijn de toonaangevende fabrikant van 925 zilveren sieraden in jaipur, india. we hebben een professioneel team van productiebedrijven die gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van elk type ontwerp. onze ontwerpen zijn uniek en in lijn met de laatste trend. riyo-edelstenen bieden u een gemakkelijke optie om elk ontwerp overal te kopen via onze website riyogems.com. als een fabrikant, groothandel en exporteur van 925 sterling sieraden, is ons enige doel om de klanten de beste kwaliteit sieraden te bieden en aan hun eisen te voldoen. we bieden groothandel gepersonaliseerde sieraden tegen groothandelsprijzen over de hele wereld.

onze collecties in zilveren sieraden:

(1) zilveren ringen:-

riyo-edelstenen zijn de beste < strong>925 sterlingâ ringfabrikant. zilveren ringen zijn de keuze van elke vrouw. onze collecties zilveren ringen zijn altijd gestyled en on-trend. koop zilveren ringen van riyo gems en houd je stijlstatement voor iedereen.

â

â (2 ) zilveren oorbellen:-

riyo-edelstenen zijn de beste zilveren oorbelfabrikant< /a>. oorbellen passen bij elke outfit. daarom staan oorbellen altijd in het middelpunt van de belangstelling. bij riyo gems bieden we je unieke en modieuze ontwerpen van oorbellen die je uniek maken tussen de massa. wij zijn de beste groothandel in zilveren sieraden. we hebben onze collectie regelmatig geüpdatet volgens de laatste trend. in oorbellen hebben we ook zilveren oorbellen en diamanten oorbellen. je kunt ze ook aan je geliefde geven. oorbellen zijn het perfecte cadeaumateriaal omdat ze een charme hebben die iedereen kan aantrekken.

â

(3) zilveren armbanden:-

riyo-edelstenen zijn de beste fabrikant van 925 sterling zilveren armbanden< /sterk>. armbanden zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. onze armbanden zijn een ideale en unieke keuze voor iedereen. armbanden voegen charme toe aan ieders persoonlijkheid. riyo gems pvt. ltd. is een van de toonaangevende leveranciers van zilveren sieraden in het land die verschillende ontwerpen van verschillende soorten armbanden produceert.

(4) zilveren ketting & hangers:-

< p>riyo-edelstenen zijn de beste halskettingen en hangers. < a href="https://riyogems.com/collections/pendant" title="https://riyogems.com/collections/pendant">

â

BACK TO TOP