• +0091-9828300112
  • ALL WEEK FROM 10:00 AM TO 7:00 PM
SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
$0.00
riyogems.comâ 7 dagen retourbeleid

"geen vragen gesteld retourbeleid!"

we willen graag dat je volledige gemoedsrust hebt bij het kopen van producten van riyogems.com. hoewel we ernaar streven om je elke keer dat je bij ons winkelt een geweldige klantervaring te bieden, als je helemaal niet tevreden bent met je aankoop, kun je je bestelling retourneren voor een volledige terugbetaling / vervanging of omruiling via ons omgekeerde afhaalkanaal.< br>
we menen wat we zeggen! het enige wat u hoeft te doen is ons te bellen op +0091-9828300112 of een e-mail te sturen naar riyogems@gmail.com binnen een periode van 7 dagen, vanaf de leveringsdatum.

let op:
artikel(en) moeten in hun originele, ongebruikte staat verkeren en binnen 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd.
terugbetaling/vervanging voor goederen zijn onderhevig aan inspectie en controle door johareez.com team.
we geven geen restitutie als u verander van gedachten, maar we kunnen een vervanging of omruiling regelen.
schade als gevolg van verwaarlozing, oneigenlijk gebruik of toepassing wordt niet gedekt door ons retourbeleid.
het product moet vergezeld zijn van het originele productcertificaat en origineel/kopie van de factuur voor alle retouren/ruilen/geld terug.
het retour/geld terug bedrag wordt bepaald door ons team op riyogems.com. in het geval dat een coupon-, kortings- of promotiecode wordt gebruikt tijdens de oorspronkelijke aankoop, wordt het bedrag verminderd met het bedrag dat gelijk is aan de coupon-, kortings- of promotiecodes
in geval van terugbetaling wordt de betaling gedaan door middel van een cheque van de rekeningbetaler, / neft / respectieve betalingsgateway, binnen 3 dagen na ontvangst van het product, samen met certificaat en factuur, onder voorbehoud van kwaliteitsbevestiging en acceptatie.
in geval van uitwisseling moet de klant het verschil betalen tussen de nieuwe product gekozen en het oude product vóór verzending.
omgekeerde afhaling: bij riyogems.com is ons beleid voor omgekeerde afhaling nog maar een manier waarop we proberen uw online winkelervaring soepel en gemakkelijk te maken. als je een product hebt gekocht dat je wilt retourneren, kun je een omgekeerde afhaling boeken (indien beschikbaar) met behulp van deze eenvoudige stappen:
bel ons op +0091-9828300112. vertel ons uw bestelnummer en vraag om een omgekeerde afhaling.
Stuur een e-mail naar riyogems.com, we nemen contact met u op om de afhaling te bevestigen.
afhankelijk van uw locatie zal uw klantenservicemedewerker u verschillende retouropties begeleiden beschikbaar voor u.
als er geen omgekeerde ophaalservice beschikbaar is op uw locatie, wordt u gevraagd het product op uw kosten naar ons terug te sturen.
De kosten voor omgekeerd ophalen worden echter in mindering gebracht op de verkoopkosten in geval van retournering
Zorg er alstublieft voor dat u de artikelen goed en veilig verpakt om verlies of schade tijdens het transport te voorkomen. voor alle zelf verzonden retourzendingen raden wij u aan een betrouwbare koeriersdienst te gebruiken.
BACK TO TOP