Skip to content

CALL US +91-9828300112

wat kost een zilveren ring

Zeker! Laten we de prachtige collectie zilveren ringen met edelstenen van Riyo Gems verkennen en de perfecte match vinden voor verschillende budgetten.

1. Zilveren ring onder $ 50:
Vraag: Welke elegante opties biedt Riyo Gems voor mensen die op zoek zijn naar een zilveren ring onder de $ 50?
Antwoord: Riyo Gems biedt een prachtig assortiment eenvoudige maar prachtige zilveren ringen onder de $ 50. Overweeg de 'Dainty Amethyst Solitaire' of de 'Classic Blue Topaz Band' voor betaalbare elegantie.

2. Zilveren ring onder $ 100:
Vraag: Welke keuzes hebben we in de Riyo Gems-collectie voor een zilveren ring onder de $ 100?
Antwoord: Riyo Gems biedt in dit assortiment een scala aan stijlvolle opties. Bekijk de 'Moonstone Halo Ring' of de 'Garnet Infinity Twist' voor een vleugje verfijning zonder de grens van $ 100 te overschrijden.

3. Zilveren ring onder $ 200:
Vraag: Wat valt op in de collectie van Riyo Gems voor mensen met een budget onder de $ 200?
Antwoord: Riyo Gems speelt met gratie in op dit budget. Ontdek de 'Emerald Cushion Cut' of de 'Peridot Halo Ring' voor prachtig vervaardigde zilveren ringen die elegantie uitstralen onder de $ 200.

4. Zilveren ring onder $ 300:
Vraag: Voor degenen die bereid zijn wat meer te investeren: welke premium keuzes biedt Riyo Gems onder de $300?
Antwoord: Riyo Gems biedt verfijnde opties voor de veeleisende koper. De 'Sapphire Split Shank Ring' en de 'Aquamarine Vintage Oval' zijn prachtige keuzes, die vakmanschap en hoogwaardige edelstenen tentoonstellen.

5. Zilveren ring onder $ 500:
Vraag: Welke verheven ontwerpen kun je vinden in de Riyo Gems-collectie voor een budget van minder dan $ 500?
Antwoord: Riyo Gems gaat tot het uiterste met selecties als de 'Ruby Three-Stone Trilogy' en de 'Amethyst Diamond Accented Ring', waarbij luxe en betaalbaarheid onder de $ 500 worden gecombineerd.

6. Zilveren ring onder $ 1000:
Vraag: Welke premiumopties biedt Riyo Gems onder de $ 1000,- als we ons verdiepen in een hoger budget?
Antwoord: Riyo Gems presenteert een weelderige selectie voor dit budget. De 'Tanzanite Princess Cut' en de 'Citrine Vintage Inspired Ring' zijn voorbeelden van elegantie en verfijning onder de $ 1000.

7. Zilveren ring onder $ 2000:
Vraag: Welke exclusieve keuzes biedt Riyo Gems voor degenen die op zoek zijn naar echte luxe onder de $ 2000?
Antwoord: Riyo Gems richt zich op de connaisseur met voortreffelijke opties zoals de 'Emerald-Cut Blue Sapphire' of de 'Ruby and Diamond Vintage Ring', die ongeëvenaard vakmanschap en hoogwaardige edelstenen onder de $ 2000 tentoonstelt.

De gevarieerde collectie van Riyo Gems zorgt ervoor dat elk budgetbereik wordt gecombineerd met stijl, kwaliteit en een vleugje edelsteenallure.
In de VS kunnen de kosten van een zilveren ring sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals de complexiteit van het ontwerp, vakmanschap en de zuiverheid van het zilver. Hier is een algemeen overzicht:

Zilveren ring onder $ 50:
In deze prijsklasse vind je eenvoudige en elegante zilveren ringen voor dagelijks gebruik. Deze zijn misschien minimalistisch van ontwerp, maar hebben toch een zekere charme.

Zilveren ring tussen $ 50 en $ 100:
Dit assortiment gaat nog een stap verder en opent de deur naar meer ingewikkelde ontwerpen en mogelijk de toevoeging van halfedelstenen. Het is een goede plek voor diegenen die op zoek zijn naar een evenwicht tussen kwaliteit en betaalbaarheid.

Zilveren ring tussen $ 100 en $ 300:
Deze beugel bevat vaak ringen met uitgebreidere ontwerpen, mogelijk met edelstenen of unieke details. Vakmanschap en design spelen een belangrijke rol in de prijsstelling.

Zilveren ring tussen $300 en $1000:
In dit assortiment zul je hoogwaardige zilveren ringen tegenkomen met uitzonderlijk vakmanschap, mogelijk voorzien van edelstenen of ingewikkelde gravures. Deze kunnen worden beschouwd als statement-stukken.

Zilveren ring van meer dan $ 1000:
Voor degenen die op zoek zijn naar luxe, op maat gemaakte ontwerpen of stukken in beperkte oplage, kunnen de prijzen hoger zijn dan $ 1000. Deze ringen zijn vaak met nauwgezette aandacht voor detail vervaardigd en kunnen zeldzame edelstenen bevatten.

Houd er rekening mee dat dit algemene assortimenten zijn en dat de prijzen kunnen variëren op basis van de specifieke juwelier, het merk of de markttrends. Bovendien zullen factoren zoals het gewicht van het gebruikte zilver en eventuele extra versieringen de totale kosten beïnvloeden. Het is altijd een goed idee om verschillende juweliers en ontwerpen te verkennen om de perfecte zilveren ring te vinden die bij zowel uw stijl als uw budget past.
Ah, de aantrekkingskracht van zilveren ringen! Laten we een reis maken door de diverse prijzenwerelden en de emoties blootleggen die aan deze kostbare stukken verbonden zijn.

1. Zilveren ring onder de 50:
Stel je voor dat je een delicate zilveren ring tegenkomt, een koopje voor iets minder dan $ 50. Een grillige keuze voor spontane vreugde of een doordacht gebaar zonder veel geld uit te geven. Perfect voor degenen die in kleine schatten geloven, een prijskaartje dat betaalbaarheid fluistert.

2. Zilveren ring onder de 100:
Ah, de goede plek: een zilveren ring onder de $ 100. Een mix van elegantie en toegankelijkheid. Stel je voor dat je dit cadeau doet aan een dierbare vriend, een gebaar dat zegt: "Je betekent alles voor mij, en dat geldt ook voor deze kleine zilveren cirkel van schoonheid."

3. Zilveren ring onder de 200:
Als we de schaal hoger bekijken, weerspiegelt een zilveren ring onder de $ 200 een sentiment van investeren in kwaliteit. Misschien een symbool van toewijding, zoals een belofte aan een geliefde of aan zichzelf, waarbij elke uitgegeven cent boekdelen van waarde spreekt.

4. Zilveren ring onder de 300:
Na de grens van twee eeuw voelt een zilveren ring van minder dan $ 300 als een uitspatting, een toegeeflijkheid aan eigenliefde. Het glinsterende metaal dat je vinger omringt, heeft niet alleen een geldwaarde, maar ook een emotioneel gewicht van luxe en verfijning.

5. Zilveren ring onder de 500:
Voor degenen die bereid zijn hun budget iets uit te breiden, onthult een zilveren ring onder de $ 500 een wereld van ingewikkelde ontwerpen en superieur vakmanschap. Een statement-stuk dat het belang symboliseert van de band die het vertegenwoordigt.

6. Zilveren ring onder de 1000:
Nu we het rijk van het viercijferige territorium betreden, is een zilveren ring van minder dan $ 1000 een bewijs van verfijning. Het is niet zomaar een ring; het is een verhaal over welvaart, een verhaal verweven door vakmanschap en materiële kwaliteit.

7. Zilveren ring onder 2000:
Op het hoogtepunt van de schaal is een zilveren ring onder de $ 2000 het toppunt van weelde. Stel je voor dat je jezelf versiert met een stuk dat het conventionele overstijgt en een verhaal vertelt van zeldzaamheid en exclusiviteit.

Maar hoeveel kost een zilveren ring eigenlijk?

De kosten variëren wereldwijd. In de VS of Europa kunnen ingewikkelde ontwerpen hogere prijzen met zich meebrengen, variërend van $ 50 tot ruim $ 2000. In Groot-Brittannië kunnen de prijzen vergelijkbaar zijn, waarbij de kwaliteit van sterling zilver een cruciale rol speelt bij het bepalen van de kosten. Laten we nu India verkennen, een land waar zilver niet alleen een metaal is, maar een cultureel symbool. Prijzen kunnen variëren van een bescheiden $ 20 tot een prinselijk bedrag, afhankelijk van vakmanschap en culturele betekenis.

Zijn zilveren ringen goedkoop?

Nee, ze zijn niet alleen goedkoop; het zijn betaalbare luxeartikelen. Elke ring draagt een verhaal, een sentiment, waardoor hij op zichzelf van onschatbare waarde is.

Concluderend de gemiddelde prijs van een zilveren ring:

Het gaat niet alleen om de dollars en centen; het gaat om de emotionele investering. De prijs van een zilveren ring is net zo divers als de emoties die hij oproept. Dus, de volgende keer dat je een zilveren ring om je vinger schuift, onthoud dan dat het niet alleen maar metaal is; het is een verhaal, een verbinding, een stukje van jou.

 
 
 
 
Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Vragen hebben?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
Please read the following carefully In using the www.riyogems.com (and any aliased domain names) shopping service, of Riyo Gems you (The User) are deemed to have accepted the terms and conditions listed below. All products/services and information displayed on riyogems.com Shopping constitute an “invitation to offer”. Your order for purchase constitutes your “offer” which shall be subject to the terms and conditions as listed below. www.riyogems.com reserves the right to accept or reject your offer. General riyogems.com may change or withdraw any part of www.riyogems.com at any time without notice. riyogems.com may also terminate this Agreement and immediately remove, cancel or suspend access to and use of www.riyogems.com upon breach of any part of these Terms whatsoever. a) These Terms constitute the full agreement between you and Riyo Gems and may only be amended in writing. b) By purchasing, you agree that all details you provide to www.riyogems.com for the purpose of ordering or purchasing goods or services are correct, that the credit card you are using is your own and that there are sufficient funds to cover the cost of the goods or services ordered. c) Due to the nature of the internet there may be interruptions to services or website availability due to repairs, maintenance, or the introduction of new services. We will naturally try to minimize these instances and strive to avoid any “down time”. In the result of any waiver in respect to our terms we reserve the right to hold all terms relevant in the future. Once your order has been placed and completed online you will be sent an automated e-mail confirmation of your order. This e-mail is generated by the website an does not mean that we can definitely meet your order. It simply confirms that your order and all relevant details were received and are progressing through our system. All purchases are Covered under 30 Days Return and Refund policy. riyogems.commay cancel any order and not supply products if it is reasonable to do so and may change or discontinue the availability of products at any time without notice. If an Order is cancelled, any payment made for the Products will be refunded in full. This does not affect your Statutory Rights. Our Rights All content & images displayed on www.riyogems.com are the property of Riyo Gems or their respective owners. The design of all Jewellery is copyrighted. Under no circumstances may you re-use any of the information on this site for your own personal gain, and no copying of the designs is allowed. Please respect the designer’s time in creating these items. Anyone using or purchasing from www.riyogems.com is deemed to have read and understood the above Terms and Conditions. We reserve the right to amend these terms & conditions in compliance with current Indian law. These terms do not affect your statutory rights. What you see is what you get www.riyogems.com has made every effort to display the Jewelry as accurately as possible. Most products have been described with Details and accurate color options. However, we are aware that colors and images vary slightly according to the monitor they are viewed on. So actual and original product color look slightly different. This is unavoidable, but we are sure that all customers will be delighted with their items upon receipt. Customize work for Jewelry designer and wholesaler & Retailer:- Riyo Gems also offer customize work. As we can manufacture products for your company and you can sell in your name. As we have a good workman force and equipment for special handmade work and casting. You can send your design to us for quotation. And we keep your design fully confidential solely to be produce for you. Payment security:- Payment is secured as it is Proceed via PayPal Our Website is Also have SSL on it. When you place your order our secure server software encrypts all your personal information – including card number, name and address. This encryption process takes all the characters you enter and converts them into bits of code, which can then be safely transmitted over the internet. At no time are your details held in clear text on any website. And no-one sees your credit card number – not even Riyo Gems. SHIPPING Postage and insurance:- Economy postage is always free but if you want Express Delivery please contact us as additional Charges may apply for it. Postage and packing is automatically added at the ordering stage. We can also send goods by UPS or Fedex or as desired by you or which service is available in your country. If the actual charges are more we could ask you to send some more payment for postage. Generally The product of Riyo Gems is delivered through International India Post or SPEED POST (a unit of India Government) also Via DHL Global Mail and USPS for USA. Shipping and Handling we ship jewelry all over the world. When it comes to shipping, bear in mind… all charges are of India postal speed post. If you need any other private service mentions it advances it require extra payment to be done. Shipping charges are flat 6.99 USD to Ship any where in the World. Some items on our website store are make to order so it will take 2 week time to manufacture it and ship to you. Handling Time is 2 Working Days. Shipping Take 2 to 3 week to reach to you. Shipping:- However, we would bring your attention to the fact that most of Jewelry items are handmade to order. Some of the items you see advertised on this site are in stock at the time of your order. Please respect Riyo Gems hard work and time spent in creating these items per each individual’s requirements. (I.e. we ask that you make every effort possible to ensure that you are purchasing an item that you have every intention of keeping.) Some items are held in stock or to be manufacture accordingly and will be dispatched to you within few days or accepted duration by customer from receiving your order. Stamping:- All Silver items comes with “925” Stamp on it. Rhodium or polishing:- if you need any special kind of polishing or rhodium please mention it at the time of order. Packaging:- If you need any special kind of packaging please give the instruction at the time of order. Otherwise standard packing will be done. PRICING Pricing & Payment All orders must be paid for in full before any goods will be shipped. All products are subject to availability and remain the property of www.riyogems.com until paid for in full. www.riyogems.com may on occasion require a credit checks for orders of a substantial nature or where insufficient details have been provided. This may result in your order being delayed until the checks can be done. Paying for your Jewelry Riyo Gems Accpet all payment via PayPal and all Credit or Debit card will also be process via the paypal. If you want Bank transfer Method please message us. E-mail invoicing:- If you need to pay for your customized order or repeat order. You can do it. You just select the products and sent the model number to us by e-mail. And we will e-mail you the invoice. With this you directly pay Retail Pricing:- a) All payments are taken in USD $ only b) Customers are responsible for Import Duty/Tax in their respective countries where applicable. For more details on this please contact your local customs authority. For Wholesaler & Shopkeeper:- a) If you are a wholesaler or a shop holder of Jewelry. And you wish to buy in big quantity. Then you are entitled to get some discount. For this you just pick your order and e-mail us and we can work upon what best price we can offer to you. Customer care Riyo Gems leaves no stone unturned to offer customers a pleasant jewelry experience. We are focused at ensuring customer delight; amply reflected in our customer-oriented policies. Silver Jewelry Our Silver jewelry is made of 925 pure sterling silver Jewelry studded with real semi precious stones. Complaints If you have any complaints about our service, please email us at riyogems@gmail.com we endeavour to respond to all complaints within seven working days. We will attempt to resolve all complaints within 28 days of the date your complaint is received. At all stages during the complaints process we will advise you, via email, of the steps we are taking to resolve the matter. Customer Comments Users of this website may post reviews, comments, and general content via our community forums and galleries as long as the content is not illegal, obscene, abusive, threatening, defamatory, invasive of privacy, infringing of intellectual property rights, or otherwise injurious to third parties or contain software viruses, political campaigning, commercial solicitation, chain letters, mass mailings, or any form of “spam.” You may not use a false e-mail address, impersonate any person or entity, or otherwise mislead as to the origin of any content. Please note that any unpermitted content may be subject to review by www.riyogems.com and consequently may be deleted and action taken against the offender. Please also note that the community pages of www.riyogems.com, consisting of our forums and user galleries, are largely un-moderated. The comments and pictures posted there do not represent the views or beliefs of www.riyogems.com, staff or subsidiaries. All content is the responsibility of the individual poster. Faulty products / damaged items: In the highly unlikely event that an item sent to you is found to be faulty, you may send it back to us for a replacement… Overseas, items should only be sent back using your country’s national postal service or agreed as per our instructions we recommend using an insured delivery method; however we will not accept extra charges for Fed-Ex or other overnight courier services. If your product is damaged in transit, please contact us immediately on 0091-9828300112 or riyogems@gmail.com and return the product to us at : Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018 We will replace the item free of charge. Lost Goods If you have not received your goods within 28 days of placing an order, please contact us immediately on 0091-9828300112 and riyogems@gmail.com Customer Service Just e-mail us on Riyogems@gmail.com or you can call us on (international +91-9828300112) Between 11am and 7.00 pm weekdays (calls charged at standard national rate),or write to: Customer Service Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018. Visit our Manufacturing at Jaipur:- If you are visiting India and planning to visit the (Pink city) Jaipur, Rajasthan. You are invited to visit our showroom with lots of innovative Gemstone Jewelry. We are very happy if you tell us in advance your schedule and product of interest . so that we can fix up a appointment and arrange accordingly. Our Manufacturing Factory address is: – RIYO GEMS 50, Mahaveer Nagar, Tonk Road, Near Sanghi Farm, Jaipur 302018 Rajasthan India Ph 0091-9828300112 Timing :- open :- weekdays :- 10.30 am to 7.30 pm Sunday:- on Appointment Membership:- Member of Gem and Jewelry Export Promotion Council of India since 1996 Import Export Code Holder Issued by Government of India
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items