Skip to content

CALL US +91-9828300112

Meest populaire handgemaakte sieraden

Onthulling van de elegantie: de duurste sieradenmerken in India
Invoering
Op het gebied van weelde en allure staat de wereld van sieraden symbool voor vakmanschap, luxe en stijl. India, een land dat rijk is aan cultureel erfgoed en ambachtelijke finesse, beschikt over enkele van de duurste sieradenmerken die internationale bekendheid hebben verworven. Laten we ons verdiepen in de schitterende wereld van deze gerenommeerde merken en het toonbeeld van verfijning en glamour verkennen.

Riyo Gems: India's juwelenextravaganza
Riyo Gems: een hoogtepunt van Indiaas vakmanschap
Op het hoogtepunt van het Indiase sieradenlandschap regeert Riyo Gems, een merk dat niet alleen een niche voor zichzelf heeft veroverd, maar ook een wereldwijde sensatie is geworden. Riyo Gems staat bekend om zijn voortreffelijke ontwerpen en toewijding aan kwaliteit en is het beste en populairste sieradenmerk afkomstig uit India.

De ongeëvenaarde allure van Riyo Gems
Riyo Gems biedt een breed scala aan sieraden, van adembenemende kettingen tot ingewikkeld ontworpen oorbellen. Elk stuk is een uiting van de toewijding van het merk aan precisie en kunstzinnigheid, waardoor het een favoriet is onder kenners van luxe. Als het gaat om de meeste iconische sieraden, legt Riyo Gems de lat hoog met zijn onderscheidende creaties.

Populairste sieradenmerken in India: Beyond Riyo Gems
Het ontrafelen van het tapijt van India's sieradenkoninkrijk
Terwijl Riyo Gems centraal staat, is India de thuisbasis van een overvloed aan andere prestigieuze sieradenmerken die een onuitwisbare stempel hebben gedrukt in de branche. Van traditionele ontwerpen die het rijke erfgoed van India weerspiegelen tot avant-garde creaties die de grenzen van de moderniteit verleggen: deze merken bepalen gezamenlijk het landschap van de meest bekende sieradenmerken.

De allure van iconische stukken: een glimp van tijdloze elegantie
Als je je verdiept in de wereld van de meest iconische sieradenmerken, kom je meesterwerken tegen die de tijd overstijgen. Deze merken hebben niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar hebben ook trends gezet die de mondiale mode blijven beïnvloeden. Hun stukken zijn niet alleen accessoires; het zijn uitspraken van ongeëvenaarde elegantie.

De mondiale genegenheid voor Indiase sieraden
India's invloed op internationale mode
De afgelopen jaren hebben Indiase sieraden de geografische grenzen overschreden en de harten van modeliefhebbers wereldwijd veroverd. De aantrekkingskracht van ingewikkeld ontworpen gouden sieraden, de schittering van handgemaakte stukken en de rijkdom aan Indiase edelstenen hebben ervoor gezorgd dat deze creaties op het internationale toneel zeer begeerd zijn.

Riyo-edelstenen op het wereldtoneel
Als het populairste sieradenmerk in de VS heeft Riyo Gems met succes zijn stempel op de wereldkaart gedrukt. De combinatie van traditioneel Indiaas vakmanschap met hedendaagse ontwerpen heeft weerklank gevonden bij een divers publiek, waardoor het een merk is geworden dat de grenzen overstijgt.

Navigeren door het spectrum: van betaalbaar tot luxe
Betaalbare luxe: populairste betaalbare sieradenmerken
Voor degenen die op zoek zijn naar elegantie zonder veel geld uit te geven, biedt India een groot aantal populaire, betaalbare sieradenmerken. Deze merken combineren betaalbaarheid met stijl, zodat iedereen kan genieten van de schoonheid van goed vervaardigde sieraden.

Een symfonie van vakmanschap: populairste luxe kettingen
Aan de andere kant van het spectrum is de Indiase luxejuwelenscene versierd met de meest populaire luxe kettingen. Deze kettingen zijn met precisie vervaardigd en versierd met kostbare edelstenen en staan symbool voor extravagantie en verfijning.

De evolutie van Indiase sieraden
Van traditioneel tot eigentijds: populaire designersieraden
De evolutie van Indiase sieraden wordt geïllustreerd door de opkomst van de meest populaire designerjuwelen. Van traditionele gouden ontwerpen tot hedendaagse interpretaties: Indiase ontwerpers hebben het landschap opnieuw gedefinieerd en hebben wereldwijde erkenning gekregen voor hun innovatieve creaties.

Handgemaakte pracht: populairste handgemaakte sieraden
In een wereld die wordt gedreven door massaproductie ligt de aantrekkingskracht van de meest populaire handgemaakte sieraden in het unieke karakter ervan. Elk stuk vertelt een verhaal van bekwame ambachtslieden die hun hart storten in het creëren van iets werkelijk uitzonderlijks.

Een kijkje in de sieradentrends
Op de hoogte blijven van mode: populairste mode-sieradenmerken
Naarmate de mode evolueert, evolueren ook de voorkeuren op het gebied van sieraden. De populairste mode-sieradenmerken van India lopen voorop in deze trends en bieden ontwerpen die resoneren met het dynamische karakter van de hedendaagse mode.

Tijdloze klassiekers: populairste gouden sieraden
Goud is een integraal onderdeel geweest van het culturele weefsel van India. De aantrekkingskracht van goud blijft bestaan, waardoor het een van de meest populaire gouden sieraden is voor degenen die tijdloze elegantie waarderen.

Conclusie
In het levendige tapijtwerk van Indiase sieraden staat Riyo Gems hoog als het toonbeeld van vakmanschap en luxe. Van traditionele ontwerpen tot hedendaagse meesterwerken: de Indiase sieradenscene blijft de wereld boeien. Terwijl we de bekendste sieradenmerken en hun iconische stukken vieren, is het duidelijk dat de invloed van India op het wereldtoneel niet meer weg te denken is.

Je stijl naar een hoger niveau tillen: het toppunt van designeroorbellen
Elegantie maken: populairste designeroorbellen
Op het gebied van oorversieringen nemen designeroorbellen een speciale plaats in en voegen ze een vleugje verfijning toe aan elk ensemble. India beschikt over een overvloed aan populaire designeroorbellen, waarbij elk paar een uniek verhaal vertelt over vakmanschap en designinnovatie.

Fusie van traditie en moderniteit
Indiase ontwerpers combineren traditie naadloos met moderne esthetiek en creëren oorbellen die een divers publiek aanspreken. Ingewikkelde ontwerpen geïnspireerd op traditionele motieven vloeien samen met hedendaagse vormen, wat resulteert in oorbellen die zowel tijdloos als avant-gardistisch zijn.

Riyo Gems' designer oorbellencollectie
Riyo Gems, de fakkeldrager van de uitmuntende Indiase sieraden, presenteert een verbluffende reeks designeroorbellen. Van delicate studs tot statement-kroonluchters, elk stuk is een bewijs van de toewijding van het merk om de grenzen van design te verleggen. De designeroorbellen van Riyo Gems vangen moeiteloos de essentie van het Indiase kunstenaarschap op en komen tegemoet aan de wereldwijde honger naar unieke en stijlvolle accessoires.

Het charisma van nekversieringen: populairste designerkettingen
Elegantie definiëren: populairste designerkettingen
Kettingen zijn een integraal onderdeel van het Indiase sieradenerfgoed en symboliseren gratie en weelde. Tegenwoordig is het landschap versierd met een groot aantal populaire designerkettingen die tegemoetkomen aan uiteenlopende smaken, van traditioneel tot modern.

Ingewikkelde ontwerpen die verblinden
Designerkettingen uit India worden geroemd om hun ingewikkelde ontwerpen en nauwgezet vakmanschap. Gerenommeerde ontwerpers laten zich inspireren door het rijke tapijtwerk van de Indiase cultuur en verwerken traditionele motieven en edelstenen in hun creaties. Het resultaat is een collectie kettingen die elegantie uitstralen en een bewijs zijn van de artistieke bekwaamheid van de ontwerper.

Kenmerkende kettingen van Riyo Gems
Onder de overvloed aan designerkettingen valt Riyo Gems op met zijn kenmerkende collectie. Elke ketting is een meesterwerk, zorgvuldig vervaardigd om een perfecte harmonie tussen traditie en moderniteit te weerspiegelen. De toewijding van het merk om de beste materialen en edelstenen te gebruiken, zorgt ervoor dat elk stuk een tijdloos kunstwerk is, dat het waard is om de nek van veeleisende individuen te sieren.

Door het luxueuze tapijt bladeren: meest populaire luxe sieraden
Weelde opnieuw gedefinieerd: populairste fijne sieraden
Voor degenen die op zoek zijn naar het toppunt van luxe, bieden de populairste sieradenmerken van India een adembenemende reis naar de wereld van extravagantie. Fijne sieraden worden gekenmerkt door het gebruik van edele metalen en edelstenen, wat het toppunt van vakmanschap en design weerspiegelt.

Vakmanschap dat niet te vergelijken is
Het vakmanschap van fijne sieraden is ongeëvenaard, waarbij ambachtslieden uren besteden aan het creëren van stukken die louter accessoires overstijgen. Van ingewikkeld ontworpen ringen tot oogverblindende armbanden, fijne sieraden belichamen de samensmelting van artistieke expressie en materiële weelde.

Riyo Gems' fijne sieradencollectie
Riyo Gems, synoniem voor luxe en verfijning, presenteert een fijne sieradencollectie die kan wedijveren met de beste ter wereld. Elk stuk is een uiting van de toewijding van het merk aan uitmuntendheid, met zeldzame edelstenen en prachtige ontwerpen. De fijne sieraden van Riyo Gems zijn niet alleen een accessoire; het is een investering in tijdloze schoonheid en ongeëvenaard vakmanschap.

Een glimp van de wereldwijde sieradenvoorkeuren
Kleermakersverklaringen: populairste herensieraden
In de steeds evoluerende modewereld zijn herensieraden een krachtig middel tot zelfexpressie geworden. India's populairste herensieradenmerken hebben deze trend omarmd en bieden een breed scala aan accessoires die tegemoetkomen aan het verlangen van de moderne man naar stijl en verfijning.

Een nieuwe definitie van mannelijke elegantie
Herensieraden in India gaan verder dan traditionele stukken, met eigentijdse ontwerpen die mannelijke elegantie opnieuw definiëren. Van opvallende manchetknopen tot ingewikkeld ontworpen ringen: deze accessoires zijn een bewijs van de evoluerende definitie van stijl voor de moderne Indiase man.

Riyo Gems' herensieradencollectie
Riyo Gems breidt zijn uitmuntendheid uit naar herensieraden en presenteert een collectie die traditie naadloos combineert met hedendaagse esthetiek. De herensieraden van het merk zijn met precisie en aandacht voor detail vervaardigd en bieden een vleugje luxe voor de veeleisende gentleman.

De tijdloze allure van zilver: populairste zilveren sieraden
Versieren met elegantie: populairste zilveren armbanden en kettingen
Zilveren sieraden hebben een tijdloze uitstraling en worden gewaardeerd om hun veelzijdigheid en ingetogen elegantie. In India laten de populairste zilveren armbanden en halskettingen de intrinsieke schoonheid van het metaal zien, met ontwerpen variërend van traditioneel tot modern.

De veelzijdigheid van zilver
Dankzij de maakbaarheid van zilver kunnen ambachtslieden ingewikkelde ontwerpen creëren die zowel delicaat als opvallend zijn. Van sierlijke zilveren kettingen die een eerbetoon zijn aan Indiase tradities tot eigentijdse zilveren armbanden die een vleugje moderniteit toevoegen: zilveren sieraden zijn een canvas voor artistieke expressie.

Zilveren meesterwerken van Riyo Gems
Riyo Gems breidt zijn expertise uit naar het rijk van zilveren sieraden en presenteert meesterwerken die de essentie van de allure van het metaal vastleggen. De zilveren armbanden en kettingen van het merk zijn niet alleen accessoires; het zijn uitingen van individuele stijl, perfect voor degenen die de ingetogen schoonheid van zilver waarderen.

Geschenk van elegantie: populairste sieradencadeaus voor dames
Tijdloze munten: populairste sieradencadeaus voor dames
Sieraden zijn altijd een geliefd geschenk geweest, dat liefde, waardering en feest symboliseert. India's populairste sieradencadeaus voor dames omvatten een breed scala aan opties, van tijdloze klassiekers tot hedendaagse stukken die resoneren met de moderne vrouw.

Het vieren van bijzondere momenten
Sieradencadeaus voor dames hebben een speciaal plekje in de harten van zowel de gever als de ontvanger. Of het nu gaat om een paar elegante oorbellen, een sierlijke ketting of een statement-ring, deze geschenken zijn tijdloze blijk van genegenheid en markeren belangrijke momenten in het leven.

Riyo Gems' cadeaucollectie
Riyo Gems beheert een speciale collectie sieradencadeaus voor dames, waarbij elk stuk is ontworpen om emoties op te roepen en blijvende herinneringen te creëren. Van klassieke ontwerpen die de tand des tijds doorstaan tot moderne stukken die de laatste trends weerspiegelen, Riyo Gems zorgt ervoor dat elk geschenk een symbool is van elegantie en bedachtzaamheid.

Navigeren door het online domein: meest betrouwbare online juwelierszaken
Naadloos winkelen: meest betrouwbare online juwelierszaken
In het digitale tijdperk spelen online juwelierszaken een cruciale rol bij het bieden van toegang aan consumenten tot een breed scala aan ontwerpen en collecties. De meest betrouwbare online juwelierszaken van India hebben vertrouwen verdiend door hun toewijding aan kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid.

Vertrouw op elke transactie
Betrouwbaarheid op het gebied van online sieraden is van cruciaal belang, en de meest betrouwbare online juwelierszaken in India geven prioriteit aan het vertrouwen van de klant. Deze winkels bieden een naadloze winkelervaring en zorgen ervoor dat klanten bij elke aankoop authentieke, hoogwaardige sieraden ontvangen.

De online aanwezigheid van Riyo Gems
Riyo Gems breidt, in overeenstemming met haar streven naar uitmuntendheid, haar bereik uit via een betrouwbaar online platform. De online winkel van het merk is een bewijs van transparantie en klanttevredenheid en biedt liefhebbers een veilige en gemakkelijke manier om de voortreffelijke creaties van Riyo Gems te verkennen en te kopen.

Onthulling van het unieke karakter: de meest unieke sieraden
Een symfonie van individualiteit: de meest unieke sieraden ter wereld
Voor degenen die op zoek zijn naar sieraden die verder gaan dan het conventionele, bieden de meest unieke sieradenontwerpers van India stukken aan die een symfonie van individualiteit zijn. Deze creaties verleggen de grenzen van traditioneel design, wat resulteert in sieraden die werkelijk uniek zijn.

Het vieren van artistieke innovatie
De meest unieke sieraden in India zijn een viering van artistieke innovatie. Ontwerpers experimenteren met onconventionele materialen, vormen en concepten en creëren stukken die de vooroordelen over wat sieraden kunnen zijn uitdagen. Elke creatie is een bewijs van de grenzeloze mogelijkheden van artistieke expressie.

Unieke creaties van Riyo Gems
Riyo Gems, bekend om zijn innovatieve benadering van design, presenteert een collectie van de meest unieke sieraden die tot de verbeelding spreken. Van avant-garde oorbellen tot statement kettingen: elk stuk is een kunstwerk dat de toewijding van Riyo Gems weerspiegelt om de grenzen van conventioneel sieradenontwerp te verleggen.

Een glimp van tijdloze erkenning: de meest bekende sieradenmerken
Iconen van elegantie: de meest bekende sieradenmerken
In het mondiale sieradenlandschap hebben bepaalde merken een iconische status bereikt, waarbij hun namen synoniem staan voor elegantie en vakmanschap. De bekendste sieradenmerken van India hebben een onuitwisbare stempel gedrukt en erkenning gekregen voor hun bijdragen aan de wereld van versiering.

Erfenis van uitmuntendheid
De erfenis van de meest bekende sieradenmerken in India is gebouwd op een fundament van uitmuntendheid. Deze merken hebben consequent meesterwerken afgeleverd die vluchtige trends overstijgen en tijdloze symbolen van luxe en verfijning zijn geworden.

Riyo Gems: een juweel onder de iconen
Riyo Gems behoort met trots tot de bekendste sieradenmerken in India, een juweel dat helder schittert in het sterrenbeeld van elegantie. Met een erfenis doordrenkt van vakmanschap en een toewijding om de grenzen van design te verleggen, blijft Riyo Gems erkenning krijgen als een merk dat het toppunt van Indiase sieraden definieert.

De wereldwijde zoektocht naar uniciteit: populairste sieradenmerken in de VS
Crossing Borders: populairste sieradenmerken in de VS
Nu de aantrekkingskracht van Indiase sieraden de grenzen overstijgt, hebben bepaalde merken bekendheid verworven op de internationale markten. In de VS weerspiegelt de vraag naar India's populairste sieradenmerken een wereldwijde waardering voor vakmanschap, design en het unieke culturele verhaal dat in elk stuk is ingebed.

Culturele fusie op het wereldtoneel
De populariteit van Indiase sieradenmerken in de VS duidt op een culturele fusie die resoneert met een divers publiek. Van traditionele ontwerpen die een eerbetoon zijn aan het rijke erfgoed van India tot hedendaagse creaties die aansluiten bij de moderne esthetiek: deze merken bieden een gevarieerd scala aan keuzes voor sieradenliefhebbers.

Riyo Gems: een klinkende aanwezigheid in de VS
Riyo Gems, met zijn wereldwijde aantrekkingskracht, is het populairste sieradenmerk in de VS. Het vermogen van het merk om traditioneel Indiaas vakmanschap naadloos te combineren met eigentijdse ontwerpen heeft een gevoelige snaar geraakt bij Amerikaanse consumenten, waardoor Riyo Gems een symbool is geworden van elegantie en verfijning op de Amerikaanse sieradenmarkt.

Crafting Memories: de meest populaire sieraden
Tijdloze schatten: populairste sieraden
Naast merken en trends hebben bepaalde populairste sieraden een iconische status bereikt en zijn ze gekoesterde schatten geworden die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Deze stukken belichamen de essentie van vakmanschap en hebben een sentimentele waarde die de tijd overstijgt.

Iconische ringen, tijdloze elegantie
De aantrekkingskracht van de meest populaire ringen ligt in hun vermogen om liefde, toewijding en mijlpalen te symboliseren. Of ze nu versierd zijn met diamanten, edelstenen of ingewikkelde ontwerpen, deze ringen worden tijdloze symbolen van blijvende genegenheid.

Kenmerkende stukken van Riyo Gems
De collectie van de meest populaire sieraden van Riyo Gems omvat kenmerkende ringen die de essentie van het merk weergeven. Elk stuk is een uiting van de toewijding van Riyo Gems om sieraden te creëren die verder gaan dan versiering, deel gaan uitmaken van het verhaal van de drager en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Conclusie
In het betoverende rijk van Indiase sieraden staat Riyo Gems als een baken van uitmuntendheid en vertegenwoordigt het de belichaming van vakmanschap, elegantie en innovatie. Van designeroorbellen die verfijning opnieuw definiëren tot unieke creaties die de grenzen van conventioneel design verleggen: Riyo Gems blijft schitteren als India's beste en populairste sieradenmerk.

Terwijl we door het Indiase sieradenlandschap navigeren, is het duidelijk dat de erfenis van vakmanschap en de allure van voortreffelijke ontwerpen het wereldwijde publiek zullen blijven boeien. Riyo Gems, met zijn niet-aflatende toewijding aan uitmuntendheid, blijft voorop lopen in deze boeiende reis.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Vragen hebben?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
Please read the following carefully In using the www.riyogems.com (and any aliased domain names) shopping service, of Riyo Gems you (The User) are deemed to have accepted the terms and conditions listed below. All products/services and information displayed on riyogems.com Shopping constitute an “invitation to offer”. Your order for purchase constitutes your “offer” which shall be subject to the terms and conditions as listed below. www.riyogems.com reserves the right to accept or reject your offer. General riyogems.com may change or withdraw any part of www.riyogems.com at any time without notice. riyogems.com may also terminate this Agreement and immediately remove, cancel or suspend access to and use of www.riyogems.com upon breach of any part of these Terms whatsoever. a) These Terms constitute the full agreement between you and Riyo Gems and may only be amended in writing. b) By purchasing, you agree that all details you provide to www.riyogems.com for the purpose of ordering or purchasing goods or services are correct, that the credit card you are using is your own and that there are sufficient funds to cover the cost of the goods or services ordered. c) Due to the nature of the internet there may be interruptions to services or website availability due to repairs, maintenance, or the introduction of new services. We will naturally try to minimize these instances and strive to avoid any “down time”. In the result of any waiver in respect to our terms we reserve the right to hold all terms relevant in the future. Once your order has been placed and completed online you will be sent an automated e-mail confirmation of your order. This e-mail is generated by the website an does not mean that we can definitely meet your order. It simply confirms that your order and all relevant details were received and are progressing through our system. All purchases are Covered under 30 Days Return and Refund policy. riyogems.commay cancel any order and not supply products if it is reasonable to do so and may change or discontinue the availability of products at any time without notice. If an Order is cancelled, any payment made for the Products will be refunded in full. This does not affect your Statutory Rights. Our Rights All content & images displayed on www.riyogems.com are the property of Riyo Gems or their respective owners. The design of all Jewellery is copyrighted. Under no circumstances may you re-use any of the information on this site for your own personal gain, and no copying of the designs is allowed. Please respect the designer’s time in creating these items. Anyone using or purchasing from www.riyogems.com is deemed to have read and understood the above Terms and Conditions. We reserve the right to amend these terms & conditions in compliance with current Indian law. These terms do not affect your statutory rights. What you see is what you get www.riyogems.com has made every effort to display the Jewelry as accurately as possible. Most products have been described with Details and accurate color options. However, we are aware that colors and images vary slightly according to the monitor they are viewed on. So actual and original product color look slightly different. This is unavoidable, but we are sure that all customers will be delighted with their items upon receipt. Customize work for Jewelry designer and wholesaler & Retailer:- Riyo Gems also offer customize work. As we can manufacture products for your company and you can sell in your name. As we have a good workman force and equipment for special handmade work and casting. You can send your design to us for quotation. And we keep your design fully confidential solely to be produce for you. Payment security:- Payment is secured as it is Proceed via PayPal Our Website is Also have SSL on it. When you place your order our secure server software encrypts all your personal information – including card number, name and address. This encryption process takes all the characters you enter and converts them into bits of code, which can then be safely transmitted over the internet. At no time are your details held in clear text on any website. And no-one sees your credit card number – not even Riyo Gems. SHIPPING Postage and insurance:- Economy postage is always free but if you want Express Delivery please contact us as additional Charges may apply for it. Postage and packing is automatically added at the ordering stage. We can also send goods by UPS or Fedex or as desired by you or which service is available in your country. If the actual charges are more we could ask you to send some more payment for postage. Generally The product of Riyo Gems is delivered through International India Post or SPEED POST (a unit of India Government) also Via DHL Global Mail and USPS for USA. Shipping and Handling we ship jewelry all over the world. When it comes to shipping, bear in mind… all charges are of India postal speed post. If you need any other private service mentions it advances it require extra payment to be done. Shipping charges are flat 6.99 USD to Ship any where in the World. Some items on our website store are make to order so it will take 2 week time to manufacture it and ship to you. Handling Time is 2 Working Days. Shipping Take 2 to 3 week to reach to you. Shipping:- However, we would bring your attention to the fact that most of Jewelry items are handmade to order. Some of the items you see advertised on this site are in stock at the time of your order. Please respect Riyo Gems hard work and time spent in creating these items per each individual’s requirements. (I.e. we ask that you make every effort possible to ensure that you are purchasing an item that you have every intention of keeping.) Some items are held in stock or to be manufacture accordingly and will be dispatched to you within few days or accepted duration by customer from receiving your order. Stamping:- All Silver items comes with “925” Stamp on it. Rhodium or polishing:- if you need any special kind of polishing or rhodium please mention it at the time of order. Packaging:- If you need any special kind of packaging please give the instruction at the time of order. Otherwise standard packing will be done. PRICING Pricing & Payment All orders must be paid for in full before any goods will be shipped. All products are subject to availability and remain the property of www.riyogems.com until paid for in full. www.riyogems.com may on occasion require a credit checks for orders of a substantial nature or where insufficient details have been provided. This may result in your order being delayed until the checks can be done. Paying for your Jewelry Riyo Gems Accpet all payment via PayPal and all Credit or Debit card will also be process via the paypal. If you want Bank transfer Method please message us. E-mail invoicing:- If you need to pay for your customized order or repeat order. You can do it. You just select the products and sent the model number to us by e-mail. And we will e-mail you the invoice. With this you directly pay Retail Pricing:- a) All payments are taken in USD $ only b) Customers are responsible for Import Duty/Tax in their respective countries where applicable. For more details on this please contact your local customs authority. For Wholesaler & Shopkeeper:- a) If you are a wholesaler or a shop holder of Jewelry. And you wish to buy in big quantity. Then you are entitled to get some discount. For this you just pick your order and e-mail us and we can work upon what best price we can offer to you. Customer care Riyo Gems leaves no stone unturned to offer customers a pleasant jewelry experience. We are focused at ensuring customer delight; amply reflected in our customer-oriented policies. Silver Jewelry Our Silver jewelry is made of 925 pure sterling silver Jewelry studded with real semi precious stones. Complaints If you have any complaints about our service, please email us at riyogems@gmail.com we endeavour to respond to all complaints within seven working days. We will attempt to resolve all complaints within 28 days of the date your complaint is received. At all stages during the complaints process we will advise you, via email, of the steps we are taking to resolve the matter. Customer Comments Users of this website may post reviews, comments, and general content via our community forums and galleries as long as the content is not illegal, obscene, abusive, threatening, defamatory, invasive of privacy, infringing of intellectual property rights, or otherwise injurious to third parties or contain software viruses, political campaigning, commercial solicitation, chain letters, mass mailings, or any form of “spam.” You may not use a false e-mail address, impersonate any person or entity, or otherwise mislead as to the origin of any content. Please note that any unpermitted content may be subject to review by www.riyogems.com and consequently may be deleted and action taken against the offender. Please also note that the community pages of www.riyogems.com, consisting of our forums and user galleries, are largely un-moderated. The comments and pictures posted there do not represent the views or beliefs of www.riyogems.com, staff or subsidiaries. All content is the responsibility of the individual poster. Faulty products / damaged items: In the highly unlikely event that an item sent to you is found to be faulty, you may send it back to us for a replacement… Overseas, items should only be sent back using your country’s national postal service or agreed as per our instructions we recommend using an insured delivery method; however we will not accept extra charges for Fed-Ex or other overnight courier services. If your product is damaged in transit, please contact us immediately on 0091-9828300112 or riyogems@gmail.com and return the product to us at : Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018 We will replace the item free of charge. Lost Goods If you have not received your goods within 28 days of placing an order, please contact us immediately on 0091-9828300112 and riyogems@gmail.com Customer Service Just e-mail us on Riyogems@gmail.com or you can call us on (international +91-9828300112) Between 11am and 7.00 pm weekdays (calls charged at standard national rate),or write to: Customer Service Riyo Gems , 50 , Mahaveer Nagar , Near Sanghi Farm, Tonk Road Jaipur , Rajasthan, India 302018. Visit our Manufacturing at Jaipur:- If you are visiting India and planning to visit the (Pink city) Jaipur, Rajasthan. You are invited to visit our showroom with lots of innovative Gemstone Jewelry. We are very happy if you tell us in advance your schedule and product of interest . so that we can fix up a appointment and arrange accordingly. Our Manufacturing Factory address is: – RIYO GEMS 50, Mahaveer Nagar, Tonk Road, Near Sanghi Farm, Jaipur 302018 Rajasthan India Ph 0091-9828300112 Timing :- open :- weekdays :- 10.30 am to 7.30 pm Sunday:- on Appointment Membership:- Member of Gem and Jewelry Export Promotion Council of India since 1996 Import Export Code Holder Issued by Government of India
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items